Köszike mindenkinek.
Vénülök gecó
és megúsztad az ébresztést..

Köszike mindenkinek.
Vénülök gecó
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
granulálokát sztem nem rossz
nekem nincs nagy praclim, de a tüskével eltalálom a kijelzõt
megvettem az a Dicota fogót, oldalról rá lehet nyomni a két fülecskét és tök biztosan tartja
sõt, az iGO éjszakai módja (kék piros) megy a vw mûszerfalvilágításhoz (kék piros) sõt, az alpine fejegységhez is (kék .. piros, igen)
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
NE ÍGY! NE ÍGY!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
és hirtelen ülsz az autóban a semmi közepén, nincs részletes utcatérképed mucsaröcsögérõl, vagy bivalybasznádról, hirtelen felindulásból elõkapod a pda-t és megnézed pontosan melyik házszám elött vagy...Te ezt nem erted.
1, sudoku (legjobb logikai game) van ra jol
2, van ra mp3 lejatszo, ami winamp feeling es kulso, szoval memoriakartyaval zsirkiraly
ja igen, amikor melohelyen igenyeltem akkor az outlook sync lesz josag mondottam volt es a sok meeting miatt mert csak. De akinek igenye van ra, az egy gps-el franko kis navigaciot csinal belole es akkor van orome bodottag.