A heten jott meg az elso tavaszi szallitmany. és, vans es nehany DC. A tobbi most marciusban jon. Csak gondoltam szolok
nem lesz jo ez a warezolás egyfolytában...

A heten jott meg az elso tavaszi szallitmany. és, vans es nehany DC. A tobbi most marciusban jon. Csak gondoltam szolok
ennyi deszkás cipõ mellett égõ lesz megszólalni, de nekem egy shox kellene.
nem tudtok valami online boltot, ahol kapni? (nem kamu török/jugó shox kell, kifizetemaz eredetiért a 25-30 ezret, csak ne 40 legyen)
ilyesmi r4-et keresek, mit ez:
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakde bruce nem hinárhajú rocker, hanem szemüveges kocka matematikusattól még elceszett rockerarc lehet
annyira bírok rajtuk röhögni nyáron.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
ez túra nem acélbetétes....
fura elképzeléseid vannak ll:)
nyáron rövidnadrághoz?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
lemostam, lepolíroztam jihíííí
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
LL: este én hivlak majd fel részegen
lemostam, lepolíroztam jihíííí
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Nekem most egy és, vans, emerica, etnies négyes van állandó használat alatt, de minden évben kettõ cipõt veszek, szóval ez bõvül, viszont múlthéten semmi normálisat nem láttam a speed-ben:(
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak