gyúrást kb hány évesen érdemes elkezdeni, h jó izma legyen az embernek, de ne terhelje meg nagyon az izületeit?
Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Írta 2006. március 08. - 17:09

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2006. március 08. - 17:07

Írta 2006. március 08. - 16:07

Írta 2006. március 08. - 15:48

nincs szükségem észérvekre, a nyári videók majd mindent elárulnak
mármint, hogy az ellenkezõje viszont nem mindíg igaz ...
azt nem mondtam hogy én is vk szinten fogok menni, viszont a vk arcok nem lennének ott ahol ha nem futnának spinningelnének gyúrnának a bringázás mellett, a kiegészítõ sportok _csak_ használnak, ez a lényege a mondandómnak.
Írta 2006. március 08. - 14:55

Nálam megy. (400x400 px-nél kisebbet nem lehet...)Egy gyors kérdés...én vagyok a béna, vagy tényleg nem lehet feltöleni a galériába 400x400-nál nagyobb képet?
Írta 2006. március 08. - 14:44

Írta 2006. március 08. - 14:42

Írta 2006. március 08. - 14:42

Írta 2006. március 08. - 14:41

Írta 2006. március 08. - 14:32

Mindig ez a gyúrás...bicajozzatok...!
Kiegészítõ sportok nélkül igazán jól sosem fogsz menni.
Írta 2006. március 08. - 14:23

köszi Jé
meg a többieknek is köszi.
terv megvan, kidolgozás in progress.
Let the people speak
Írta 2006. március 08. - 14:10

Írta 2006. március 08. - 14:04

Írta 2006. március 08. - 14:02

köszi JéWho is who. Csak kapott egy I-t. Iwiw topic szerintem marhaság, de ha van rá igény felõlem maradhat.
Ja, rob: azt ne felejtsd el, hogy a szteroidokkal szerzett izomzat a legkevésbé sem maradandó. 2-3 hónap kihagyás, és annyi. Pont olyan leszel, mint voltál, csak zsírosabb, lógó bõrû. Plusz a kiválasztószerveid le lesznek pukkanva (vese, máj), az izületeid meg lesérülve. Je. És szteroidokkal sem lesz 52-es karod, ettõl ne tarts.
És basszus emberek... Ne akarjon már mindenki 2-3 hónap nevetséges edzéstõl komoly változást, meg izomzatot látni! Fél év után is leginkább a mozgatott súlyok növekedését fogja érezni, nem a szemmel látható változást. Meg, hogy 3 hónap kreatin után szedjen szteroidot... Bazzeg. Aki vékony testalkatú, gyorsanyagcseréjû, vagy szarógalamb, vag akármi, az szedjen táplálékkiegészítõket. Nekik találták ki. Aztán 4-5 év kemény edzés után az izomzat eléri a genetikai maximumát, ahonnan nincs tovább. Nem erõben, hanem nagyságban. Ez vkinél mondjuk egy 42-es kart jelent, mint haveromnál. Ugyanannyival karozik, mint én, mégsem nõ a karja, mert genetikailag ilyen alkat. Szálkás. Ha ezután úgy gondolja az illetõ, hogy neki ez kevés, akkor már csak a szteroidok jönnek szóba a mellékhatásaikkal együtt. De mondom, ezt jópár év edzés után! Ha más már nem segít, és az illetõ elég gyökesz ahhoz, hogy ilyeneket egyen!
2-3 hónap alatt az izületek éppenhogy kezdenek terhelõdni. 70 kilós arc lemegy terembe, nyom mondjuk 40 kilóval fekve. 3 hónappal késõbb mondjuk 50-nel. Az izületek szépen lassan hozzáerõsödnek a terheléshez, az izmokkal együtt fejlõdnek, szokják az edzést. Ha te 3 hónap múlva nekiállsz pumpálni magad, és újabb 3 hónap múlva 110-zel nyomsz, az izületeid mit fognak csinálni? Ja. Kellemetes váll-, könyöksérülések simán bejönek, és utána nincs edzés. És összeesel, és lefogysz. Amikor felépül a vállad ismét 40-nel fox nyomni, de most már helybõl szteroiddal kezded, hiszen te nyomtál már 110-zel is a picsába, nem? Ja, hajrá.
meg a többieknek is köszi.
terv megvan, kidolgozás in progress.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. március 08. - 13:09

Most szombat iszogatás és filmnézés nálunk.
Piát mindenki hozzon , kaja lesz.
Sala
Let the people speak
Írta 2006. március 08. - 12:07

ez alapján értelmeztem"ha már kiegészítõ akkor ne a monohidrátos kreatrin,hanem a foszfátos,mivel az nem vizet köt meg."
Nah, ezt meg honnan szedted?
A kreatint mindegy milyen formban viszed be, az atalkul. A foszfat es a monohidrat csak stabilizalja a kreatint mig az el nem jut a helyere.
A szervezetben van termeszetes kreatin, csak nem termel eleget a szervezet az allando es kemeny igenybevetelhez. Ezert jobb ha plussz kreatint juttatunk az izmokba. Es a kreatin egyik lenyege pont az hogy vizet kot meg.
" A relatív nagy energiamennyiség miatt a kreatin foszfát úgynevezett nagy-energiájú kémiai kötést tartalmazó vegyületek közé tartozik. Az energiatartalom kulcsa nem maga a foszfát csoport, hanem az a kémiai kötés, ahogy a kreatin és a foszfát egyesül illetve szétkapcsolódik. Az izomsejteken belük felhalmozódó kreatin foszfát alkotja azt az energiaraktárt, ami részben sejttérfogat növekedést, részben pedig a nagy intenzitású-rövid idõtartamú izommunka során az elsõdleges energiaforrást jelenti. " azt hozzáteszem,h nem szedtem egyik formáját sem a kreatinnak
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2006. március 08. - 11:53

Piát mindenki hozzon , kaja lesz.
Sala
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2006. március 08. - 11:50

Nah, ezt meg honnan szedted?
A kreatint mindegy milyen formban viszed be, az atalkul. A foszfat es a monohidrat csak stabilizalja a kreatint mig az el nem jut a helyere.
A szervezetben van termeszetes kreatin, csak nem termel eleget a szervezet az allando es kemeny igenybevetelhez. Ezert jobb ha plussz kreatint juttatunk az izmokba. Es a kreatin egyik lenyege pont az hogy vizet kot meg.
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. március 08. - 11:29

Írta 2006. március 08. - 11:22