Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Hát még jó, hogy nem az a bajod, hogy nekem tetszik-e a film vagy sem.. azért ez megnyugtat.

Számomra egy semmitmondó film, egyszer végigszenvedtem, és meg kell mondjam, hogy egy jelenetre emlékszem, csak a dagadt kiscsávó képe villan be, meg a végén vmi nyálas repülés... hááát... igazi színészi játék... huhh.. ez fájt.
Azért a Die Hard sorozat szerintem jó volt, igaz, el van kissé rugaszkodva a valóságtól, de a szövegek jók benne. Szerintem.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Tipikus Disney mozi, igy van. Azoknak szol, akik szeretik, nem a Die Hard rajongoknak nyilvan. Azzal viszont erosen vitatkoznek, hogy Bruce Willisnek mennyire volt melyrepulese ez a szerep, amiben vegre egy karaktert jatszhat el/abrazolhat es nem az ugyeletes kemeny csavot kell jatszania. Szoval erdekes, hogy szamodra pont az melyrepules, ahol vegre igazan szineszi jatekot kell mutatnia. Nem az a bajom, hogy neked nem jon be a film, az izles kerdese de, hogy Willis szemszogebol hiba lett volna... no mindegy.

AH-X nekem is kalozban van meg, mert szeretem es nem adtak ki itthon. Ha kiadjak mar viszem is.

Ime Bruce melyrepulese, na ez az amikor a villanyszamlara kell, jovore Die Hard 4... http://www.imdb.com/title/tt0337978/

Jól van, neked tetszik, megveszed, nem tetszik, nem veszed. Szerintem Bruce Willis egyik mélyrepülése volt a Kölyök c. film, kellett a pénz a villanyszámlára vagy ilyesmi, aztán bevállalta... tipikus Disney mozi...

AH-X meg 'kalóz', igen, de attól még jó.. A Harcosok Klubja meg szerintem jó.

Mas, film fanoknak jelzem, hogy a Warnernel iden jon a Kelly Hosei az eredeti szinkronnal. Egyelore juliust igernek. Ja igen es lesz iden Piszkos 12 is. :)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
gyerünk a filmes topickba ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Jól van, neked tetszik, megveszed, nem tetszik, nem veszed. Szerintem Bruce Willis egyik mélyrepülése volt a Kölyök c. film, kellett a pénz a villanyszámlára vagy ilyesmi, aztán bevállalta... tipikus Disney mozi...

AH-X meg 'kalóz', igen, de attól még jó.. A Harcosok Klubja meg szerintem jó.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
pont az AH x re kérdeztem rá priviben :)

Fincher nem egyszerû,aláírom :)

-=B.B.B.=-

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nekem pedig bejott, ezert vettem meg. Vicces es aranyos sztori. Disney, tehat azt kaptuk amit vartunk.

Azé' a Kölyök c. dvd-t max arra használnám, hogy kitámasszam vele a billegõ asztalt..

Na en pedig most is vallalom, hogy megkoveznek, de szerintem a harcosok klubja egy rakas szar. Haromszor futottam neki es egyszer sem tudtam vegignezni. Az egyetlen jo dolog az elso kiadasa volt, az otletes papir csomagolassal. Az Utolso ejjel nekem meg van a megjelenese ota (nagyon jo film), de az Amerikai Historia X-et maximum kulfoldi vagy kaloz kiadasban rendelted meg, mert itthon nem jelent meg dvd-n.

Én meg most rendeltem meg a Harcosok Klubját, Az utolsó éjjelt és az Amerikai História X-et. Kis Edward Norton életmû :) Holnap hozzák is, és akkor jó lesz!

8mm nekem se nem tetszett.. Viszont a Szajré az qrva jó sztem..

Enyim Paripa

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Kalozban meg van. Kulfoldi kiadasrol a kep, magyar szinkron vhs-rol.
Eredetiben nem adtak ki itthon, szoval arra ne szamits. Ha valaha megjelenik megveszem, de egyelore eselytelen.

Ha vki látja vmi boltban a Halál 50 óráját DVD-n, pls izenjen má. Thx!

Enyim Paripa

Let the people speak

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Én meg most rendeltem meg a Harcosok Klubját, Az utolsó éjjelt és az Amerikai História X-et. Kis Edward Norton életmû :) Holnap hozzák is, és akkor jó lesz!

8mm nekem se nem tetszett.. Viszont a Szajré az qrva jó sztem..

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
biztos csak azzal együtt adták oda....;) nekem a 8mm sem tetszett,de az egyéni szocproblem :D

-=B.B.B.=-

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Azé' a Kölyök c. dvd-t max arra használnám, hogy kitámasszam vele a billegõ asztalt..

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Azert neha erdemes forumot is olvasni. 6.000Ft-ert vettem meg ezt a 6 filmet hasznaltan. :)

uuutálllak :D gratula :fel

-=B.B.B.=-

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ha vki látja vmi boltban a Halál 50 óráját DVD-n, pls izenjen má. Thx!

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ismét axiómákból építettetek paadoxont... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

rob: lusta voltal eddigis, majd most nem leszel az? ;) reszemrol hajra, de nem hiszek benned, bocsi [tudom mit beszelek, en is az vagyok]

elhatározás kérdése az egész.
tudod, ha akarok valamit, azt megcsinálom.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Azert neha erdemes forumot is olvasni. 6.000Ft-ert vettem meg ezt a 6 filmet hasznaltan. :)

Feltöltött kép

Enyim Paripa

Let the people speak

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

pump jo dolog, meg kreatin is, egszer egy nyarat atkondiztam, egesz szepen latszott is, de telire olyan gyonyoruen kijott minden belolem hogy csak na. es most ugyanolyan csirke vagyok mint elotte.

mint a mesében? Hol volt , hol nem volt... :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szexelni kell az a legjobb sport :D

rob: lusta voltal eddigis, majd most nem leszel az? ;) reszemrol hajra, de nem hiszek benned, bocsi [tudom mit beszelek, en is az vagyok]

plusz: ha elkezdesz melozni majd rajossz, hogy eleg faradt vagy anelkul is hogy vasakat tologatnal 20 masik izzadtsagszagu agynelkuli mellett, plusz netfuggo is vagy, es aludnod is kene... :D hova fer ide a gyuras?

a legertelmesebb post a temaban savanyu tollabol szuletett eddig

alkat kerdes... hm rob ismeri Les Lee-t, talan emlexik ra 15-16evesen hogy nezett ki. mint en kb, csak magasabb volt kb 8 centivel. most 110-120, testepito, eroemelo, stb. fel kilo kenyer a reggeli 40deka parizsival, porkolt tesztaval ebedre, 5-6 melegszenya estere meg meg napkozben ezazamaz. feherjeket meg egyeb tiszta dolgokat szed [ilyen giga 5literes dobozok fogynak hetente] 3-4 ora gyuras majd minden nap, ennyi.

ha nincs etvagyad,. ugyse tudsz ennyit enni, pedig a lenyeg telleg a zabalas. meg a rendszeres gyuras. ami uncsi [sztem], penzbe kerul, es elhatarozas kerdese.

pump jo dolog, meg kreatin is, egszer egy nyarat atkondiztam, egesz szepen latszott is, de telire olyan gyonyoruen kijott minden belolem hogy csak na. es most ugyanolyan csirke vagyok mint elotte.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Régebben volt szerencsém pár edzésen résztvenni a Postásoknál.
70%-ban nem is láttunk biciklit. Csak futás, meg konditerem.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Neked is leírjam?
Cedric Gracia például?És itthon ki megy úgy?Ki megy úgy a cc-sek közül mint Christoph Sauser?Na látod?Ezek jók, õk nem csak tekergésznek, hanem edzenek mellé kõkeményen, mert anélkül nem megy _az_ a teljesítmény!
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

Kiegészítõ sportok nélkül igazán jól sosem fogsz menni.

Ehh :D

Ride everywhere.

.