Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Írta 2006. március 09. - 11:38

Számomra egy semmitmondó film, egyszer végigszenvedtem, és meg kell mondjam, hogy egy jelenetre emlékszem, csak a dagadt kiscsávó képe villan be, meg a végén vmi nyálas repülés... hááát... igazi színészi játék... huhh.. ez fájt.
Azért a Die Hard sorozat szerintem jó volt, igaz, el van kissé rugaszkodva a valóságtól, de a szövegek jók benne. Szerintem.
Írta 2006. március 09. - 11:24

AH-X nekem is kalozban van meg, mert szeretem es nem adtak ki itthon. Ha kiadjak mar viszem is.
Ime Bruce melyrepulese, na ez az amikor a villanyszamlara kell, jovore Die Hard 4... http://www.imdb.com/title/tt0337978/
Jól van, neked tetszik, megveszed, nem tetszik, nem veszed. Szerintem Bruce Willis egyik mélyrepülése volt a Kölyök c. film, kellett a pénz a villanyszámlára vagy ilyesmi, aztán bevállalta... tipikus Disney mozi...
AH-X meg 'kalóz', igen, de attól még jó.. A Harcosok Klubja meg szerintem jó.
Mas, film fanoknak jelzem, hogy a Warnernel iden jon a Kelly Hosei az eredeti szinkronnal. Egyelore juliust igernek. Ja igen es lesz iden Piszkos 12 is.

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2006. március 09. - 11:20

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2006. március 09. - 11:18

AH-X meg 'kalóz', igen, de attól még jó.. A Harcosok Klubja meg szerintem jó.
Írta 2006. március 09. - 11:16

Fincher nem egyszerû,aláírom

-=B.B.B.=-
Írta 2006. március 09. - 11:12

Azé' a Kölyök c. dvd-t max arra használnám, hogy kitámasszam vele a billegõ asztalt..
Na en pedig most is vallalom, hogy megkoveznek, de szerintem a harcosok klubja egy rakas szar. Haromszor futottam neki es egyszer sem tudtam vegignezni. Az egyetlen jo dolog az elso kiadasa volt, az otletes papir csomagolassal. Az Utolso ejjel nekem meg van a megjelenese ota (nagyon jo film), de az Amerikai Historia X-et maximum kulfoldi vagy kaloz kiadasban rendelted meg, mert itthon nem jelent meg dvd-n.
Én meg most rendeltem meg a Harcosok Klubját, Az utolsó éjjelt és az Amerikai História X-et. Kis Edward Norton életmû
Holnap hozzák is, és akkor jó lesz!
8mm nekem se nem tetszett.. Viszont a Szajré az qrva jó sztem..
Let the people speak
Írta 2006. március 09. - 11:09

Eredetiben nem adtak ki itthon, szoval arra ne szamits. Ha valaha megjelenik megveszem, de egyelore eselytelen.
Ha vki látja vmi boltban a Halál 50 óráját DVD-n, pls izenjen má. Thx!
Let the people speak
Írta 2006. március 09. - 10:55

8mm nekem se nem tetszett.. Viszont a Szajré az qrva jó sztem..
Írta 2006. március 09. - 10:52

-=B.B.B.=-
Írta 2006. március 09. - 10:51

Írta 2006. március 09. - 10:04

uuutálllakAzert neha erdemes forumot is olvasni. 6.000Ft-ert vettem meg ezt a 6 filmet hasznaltan.

-=B.B.B.=-
Írta 2006. március 09. - 09:46

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2006. március 08. - 20:39

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. március 08. - 20:14

elhatározás kérdése az egész.rob: lusta voltal eddigis, majd most nem leszel az?
reszemrol hajra, de nem hiszek benned, bocsi [tudom mit beszelek, en is az vagyok]
tudod, ha akarok valamit, azt megcsinálom.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. március 08. - 19:32

Let the people speak
Írta 2006. március 08. - 19:24

pump jo dolog, meg kreatin is, egszer egy nyarat atkondiztam, egesz szepen latszott is, de telire olyan gyonyoruen kijott minden belolem hogy csak na. es most ugyanolyan csirke vagyok mint elotte.
mint a mesében? Hol volt , hol nem volt...

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. március 08. - 19:00

rob: lusta voltal eddigis, majd most nem leszel az?

plusz: ha elkezdesz melozni majd rajossz, hogy eleg faradt vagy anelkul is hogy vasakat tologatnal 20 masik izzadtsagszagu agynelkuli mellett, plusz netfuggo is vagy, es aludnod is kene...

a legertelmesebb post a temaban savanyu tollabol szuletett eddig
alkat kerdes... hm rob ismeri Les Lee-t, talan emlexik ra 15-16evesen hogy nezett ki. mint en kb, csak magasabb volt kb 8 centivel. most 110-120, testepito, eroemelo, stb. fel kilo kenyer a reggeli 40deka parizsival, porkolt tesztaval ebedre, 5-6 melegszenya estere meg meg napkozben ezazamaz. feherjeket meg egyeb tiszta dolgokat szed [ilyen giga 5literes dobozok fogynak hetente] 3-4 ora gyuras majd minden nap, ennyi.
ha nincs etvagyad,. ugyse tudsz ennyit enni, pedig a lenyeg telleg a zabalas. meg a rendszeres gyuras. ami uncsi [sztem], penzbe kerul, es elhatarozas kerdese.
pump jo dolog, meg kreatin is, egszer egy nyarat atkondiztam, egesz szepen latszott is, de telire olyan gyonyoruen kijott minden belolem hogy csak na. es most ugyanolyan csirke vagyok mint elotte.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. március 08. - 18:02

70%-ban nem is láttunk biciklit. Csak futás, meg konditerem.
Írta 2006. március 08. - 17:57

Cedric Gracia például?És itthon ki megy úgy?Ki megy úgy a cc-sek közül mint Christoph Sauser?Na látod?Ezek jók, õk nem csak tekergésznek, hanem edzenek mellé kõkeményen, mert anélkül nem megy _az_ a teljesítmény!
Írta 2006. március 08. - 17:52

EhhKiegészítõ sportok nélkül igazán jól sosem fogsz menni.

Ride everywhere.
.