több mint 3 óra, (3.25) de ezt írtam is lentebb.3 óra 31.3-as átlaggal, ha hegy is van benne, elég keménynek hangzik
a csuklónál való érfelvágás hatásosabb ám, mint a gyógyszerek!
a második hozzászólást meg inkább nem reagálom le;)
húztamtvzni. tsõ
több mint 3 óra, (3.25) de ezt írtam is lentebb.3 óra 31.3-as átlaggal, ha hegy is van benne, elég keménynek hangzik
a csuklónál való érfelvágás hatásosabb ám, mint a gyógyszerek!
slick gumival,aszfalton a 28-9-es átlag miért ilyen hihetetlen? (ráadásul a terepet sem ismered)Be kéne állítani azt a sebességmérõt, vagy irány a válogatott, ha ennyire megy a szekér.
Sárvédõt nem lehet föltenni a bicajra. Össze is csapta szemem-szám.
Nem tudnák, hanem tudnék.![]()
Ma meg kiengedtem a csibéket meg a kotlóst egy 10 percre, vagdaltam nekik zöldet. Mindkettõnek már nõ a szárnya, egyiknek a farka is, másik meg bóbitás. Mindkettõnek csíkos a háta. Vagy itáliai japi keverék, vagy bóbibás itáliai keverék lesz. Majd teszek be képeket.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960hûdezsír idõ volt kinnt:P:P
idén ez az elsõ olyan napom mikor félholtan is alig akartam letenni a bringát:)
ha lett volna még egy zsömlém kitekerek a világból:D
kicsivel több mint 3 óra lett aszfalton, montival 94 km lett a vége
remélem nektek is hasonló jó délután volt
kérdések:
1. már kb 4 napja arcüreg gyulladás gyanús a jobb felem. marha rossz érzés (fõleg evéskor) szedtem gyulladás csökkentõket (piros-fekete kapszula nemtom mi a neve) de nem használ.van erre valami spéci gyógyszer, vagy mennyek el orvoshoz?
2. aszalt/szárított banánt,almát lehet kapni külön vagy csak mûzlivel eggyütt?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
próbáltam,nem lötyög semmi:D (ennek most örüljek?rázd meg a fejed oldalirányba, ha úgy érzed, kotyog/lötyög vmi odabenn, és közben fáj, akkor tuti irány az orvos
van rá spéci gyógymód, ez bazinagy tûn, amivel felszúrják
![]()
errõl a south park csirkebszós része jut az eszembe:DSzólj ha jössz ide, meghívlak egy csirkére.
sárvédõ van elöl?Sebességkirály hamar kidobálta magából a ragadós sarat. Meg felcsaptuk magunkra a lócitromot is. Azis volt.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960hûdezsír idõ volt kinnt:P:P
idén ez az elsõ olyan napom mikor félholtan is alig akartam letenni a bringát:)
ha lett volna még egy zsömlém kitekerek a világból:D
kicsivel több mint 3 óra lett aszfalton, montival 94 km lett a vége
remélem nektek is hasonló jó délután volt
kérdések:
1. már kb 4 napja arcüreg gyulladás gyanús a jobb felem. marha rossz érzés (fõleg evéskor) szedtem gyulladás csökkentõket (piros-fekete kapszula nemtom mi a neve) de nem használ.van erre valami spéci gyógyszer, vagy mennyek el orvoshoz?
2. aszalt/szárított banánt,almát lehet kapni külön vagy csak mûzlivel eggyütt?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
CJ:
ha nem, akkor feltétlen dobd ki a pics*ba.
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960