Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
És nem is az ebay-rõl, hanem az ebédlõbõl?
Hehe...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nem is gabi hanem jozsi

bazz oregszem
mar nem csak szar a nevmemom
mar rosszul is hallom oket

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 hozzászólás

amúgy gusztustalan, ami ebben az országban van: ma pl. egy "állampolgár" du. 4 -kor levizelte az egyik gyõri vasúti aluljáró falát,mert a mellette lévõ WC kemény 20 ftba kerül és nehogymá'..

Nekem is volt pár hónapja éjszaka, hogy megállt a kb. 5 millás kocsi, 3srác kiszáll, félrevonul, élõsövény lehugyoz, majd jonnek be a boltba vásárolni, majd mikor szóltam hogy van nyitott nyilvános budi, és ott még a kezüket is meg kudnák mosni, es nem "koszos" kézzel tapogatnák a boltban az árut, akkor meg én lettem a bunkó.:clap:
Amugy kifejezetten szeretek rászólni az ilyen esetekben a delikvensekre, érdekesek a reakciók:) amig egyszer valaki pofán nem vág:D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
itt is volt sok bringás reggel, bár azt veszem észre, hogy egyre többen igyekeznek a városba biciklivel Budaörsrõl, de legalábbis Budaörsön keresztül.:)

ma tesi elõtt 3.5 zsáknyi szemetet (sörös/üdítõs/vizesüveg-doboz, cigicsikk, zsepi, de volt ott használt óvszer is) szedtünk össze egy 45*2 méteres füves rézsûrõl, ami a pálya mellett van. bõvítik a sulit--> munkások, illetve jó idõ--> 7végente elkezdtek bemászni a srácok focizni meg bandázni, meg ugye mi is kimegyünk már az udvarra szünetekben. van 3 kuka az említett füves sávon, mindegyik gyk. üres volt.

majd tesi után egy intelligensnek látszó 7-es csaj gond nélkül dobott be a színpad alá (van egy kis rés) egy PET-paalckot meg egy csokipapírt. egyik oldalán karnyújtásnyira a szelektív hulladékgyûjtõ, másikon a sima kuka. de nem, szemetelni menõ...

ilyen pisálós nálunk is volt. tanári konferencia, sokáig bent kellett maradni segíteni. megyek ki, mit látok? c..nylegények ott pisálják az iskola falát a bejárattól 2 méterre.

szörnyû, milyen ez a világ.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Ha utal neked pénzt, miért ne? :)
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Szerintem meg ott volt a smile. Meg azt hiszem te NEM Kela vagy. ;)

jaja, érdekes lenne:)

amúgy gusztustalan, ami ebben az országban van: ma pl. egy "állampolgár" du. 4 -kor levizelte az egyik gyõri vasúti aluljáró falát,mert a mellette lévõ WC kemény 20 ftba kerül és nehogymá'..

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
elobb hivott vmi gabi, hogy szerezzek neki vmi lufaszt ebayrol.
vegulis rabolintottam.
de ki volt nemtom

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Tecsõn belelestem a Zeitgeist-be. Durva. És már vagyok eléggé paranoiás ahhoz, hogy lassan higgyek is benne.

Amúgy a mai sztrájk hatása, hogy hegyekben közlekedtek a bringások a városban az ótvar szar idõ ellenére! Asszem megvan a budapesti népet bringára szoktató legjobb eszköz: BKV sztrájkot minden hétre. Az emberek megtanulnak bringával közlekedni, és a BKV-nak is jó, mert amíg nincs szolgáltatás, addig nem termel veszteséget. Rulez! :)

--Trifo

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Orwell, me Taxisofõr, meg ilyenek... Nekem is eszembe jut sokszor. Meg az, hogy az egész terror elleni hajsza arra jó, hogy ezzel az ürüggyel nagyon szoros kontroll alá lehet vonni nagyon sok embert. Ennek pedig hatalmas eszközigénye van, amit marhajól el lehet adni. Ugyanúgy, ahogy a háború igazi nyertesei is a fegyvergyártók (sarkítva mondjuk). De a lényeg az, hogy egyre kevésbé érzem azt, bármi is úgy általában az emberek érdekében történne. Az igazi cél az extra profit...

--Trifo

Még mindig és sokadszor: "Zeitgeist" címû film...

Lazán kapcsolódó, másik filmecske a "totalterrORtotalcontrol" témakörébõl:
http://masterplanthemovie.com
(Mellesleg: így kell "slideshow" filmet csinálni, 'azzz!)
"In idem flumen bis non descendimus"

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Kikívánkozik belõlem a közhelyszerû válasz.
A benne "lakók" teszik olyanná,amilyen.

nem is mondtam hogy magától olyan amilyen

hozé: ez így van

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Orwell, me Taxisofõr, meg ilyenek... Nekem is eszembe jut sokszor. Meg az, hogy az egész terror elleni hajsza arra jó, hogy ezzel az ürüggyel nagyon szoros kontroll alá lehet vonni nagyon sok embert. Ennek pedig hatalmas eszközigénye van, amit marhajól el lehet adni. Ugyanúgy, ahogy a háború igazi nyertesei is a fegyvergyártók (sarkítva mondjuk). De a lényeg az, hogy egyre kevésbé érzem azt, bármi is úgy általában az emberek érdekében történne. Az igazi cél az extra profit...

--Trifo

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég

Tudok:
http://www.skf.com
Nincs mit.

Nagyon szépen köszönöm.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Igen, télen is a hideg miatt fázunk, nem a tél miatt.
:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
nosigen

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás

ilyen a világ sajnos

Kikívánkozik belõlem a közhelyszerû válasz.
A benne "lakók" teszik olyanná,amilyen.
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
nem a világ ;)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
ilyen a világ sajnos

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Nincs dohogó, ezért ide dohogok.
Elmegy a Királyi Posta és az Apeh a búsba!:rocketman
Az elöbb befizettem egy hatalmas összegû (7920FT) csekket a postán és addig nem fogadták el a csekket, amíg nem írtam rá az szig. számot. Az eszem megáll az idiótizmuson és a növekvõ bürokrácián. Ha bankból utalsz, van a csekken befizetõ azonosító ill. 1000 euro alatti az összeg, akkor nem kell, de ha Piri néni befizeti a nyugdíjából a fûtésszámlát, akkor az apeh kíváncsi rá, hogy ki és mibõl, hiszen a nyugdíjából erre nem tellik. Viszont 1000 euró alatt nem ellenõrizhetik a szám valódiságát, ezért egy kamu szám is megteszi. Hogy ez mire jó nekik?

Kezd az egész olyan orwelli lenni és lehet, hogy engem Winstonnak hívnak?

Áru- és szolgáltatásnyújtásért történ fizetés miatti, feltételes mentesülés alapfeltételei:
a kedvezményezett fizetési szolgáltatója pénzügyi szolgáltató és,
a készpénzátutalási megbízás megbízóazonosító (befizetazonosító) számmal van ellátva, és
az összeg nem haladja meg az 1000 euronak megfelel forintösszeget.

(9.6) A Mentesítésre vonatkozó jelzés nélkül forgalomba hozott készpénzátutalási megbízáson,
expressz készpénzátutalási megbízáson a Magyar Posta a megbízó (befizet) adatainak
meglétét felvételt megelzen vizsgálja. Az 1000 euronak megfelel forintösszeget
meghaladó készpénzátutalási megbízás, expressz készpénzátutalási megbízás befogadás
eltt a Magyar Posta a megbízó (befizet) személyazonosítását az okmányok/okiratok
alapján elvégzi, illetve a bizonylaton feltüntetett adatok megfelelségét vizsgálja.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Tudok:
http://www.skf.com
Nincs mit.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

• vendég
Lehet sulis topicba való, de oda a kutya se néz ilyenkor...inkább ide:
Solid Edge-hez keresnék az internetrõl letölthetõ kész 3D csapágyakat...próbáltam guglit, de nem akarta elárulni...Lor, v. vki ha tud ilyen site-ot, kérem ossza meg velem :o Köszi!