Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Írta 2008. április 09. - 08:48

amugy egy postja van a scanak, amibol kiderul, hogy persze o sem olvasta a szabalyzatot [vazas kerdes -> csuklobol uj topikot nyitott neki] es hogy helyesen irni sem tud [muszaLY]
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. április 09. - 00:47

Írta 2008. április 09. - 00:44

Aha. Szerinted, ha tetõantennával fogom a TV-t, akkor milyen az internetkapcsolatom?meglett ott a masodik is hehe
elodontoben Liverpool... jobban orultem volna az Arsenalnak
ha en nem tudom nezni a meccset, akkor espn.com
es ott a soccer fulre kell kattintani [hulye amerikaiak] es ott is van elo kozvetites. persze kep nelkul. live scores vagymi
vagy persze bbc radio five livelegjobb. szombaton a bajnoki fordulot minidig azon hallgatom melo kozben.
vagy a friss.try.hu -n lehet keresgelni olyan csatornat ami eppen bejon, es adnak rajta meccset.

A múltkor is bementem egy szolgáltatóhoz, hogy "internetet vegyek". Csaj nézi a lefedettséget, majd odafordul a fõnökéhez:" - A fehér folt mit jelent?"

Írta 2008. április 09. - 00:23

Amúgy ja..... :elmerengõarc:
Tortát oda innen is!
Kössz!
De ugye?! Pedig nap mint nap én vagyok a kis fiatal, de bazz...

Amúgy a sör jól esett. Hétvégén meg 2 napos ünnep Villányban. Pfff...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. április 09. - 00:19

elodontoben Liverpool... jobban orultem volna az Arsenalnak
ha en nem tudom nezni a meccset, akkor espn.com
es ott a soccer fulre kell kattintani [hulye amerikaiak] es ott is van elo kozvetites. persze kep nelkul. live scores vagymi
vagy persze bbc radio five live

vagy a friss.try.hu -n lehet keresgelni olyan csatornat ami eppen bejon, es adnak rajta meccset.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. április 09. - 00:07

Írta 2008. április 09. - 00:01

minek neked még egy?

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. április 08. - 23:59

Írta 2008. április 08. - 23:55

Amúgy ja..... :elmerengõarc:18 volt a legfaszább!
Tortát oda innen is!
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2008. április 08. - 23:38

Sajna nem látom. Nálam csak 3 csatorna van. Abból is egy az eresz.
Ezt nem ismertem, nagyot ütött

Láttam PM, de sajnos tényleg kicsi a 16'-os

Írta 2008. április 08. - 23:12

UN: Nem lesz neked jó az intense gumi. Ezt már egyszer kifejtetted...
Egyik havernak van pizzériája. Most onnan jövök. Meséli:
Futárgyerek vitte a pizzát Pécsen valahova. Panel, alul hosszú garázssor. Gyerek beállt elé, de van széles betonsáv (járdaszerû), és simán belehetett volna állni a pizzásgyerektõl is, ráadásul vészvillogó, égõ lámpa, és ki van írva a kocsira, hogy pizza-szállítás, 2 perc türelmet. De a buzi jött, se dudálás, se 2 perc várakozás, mire visszaért a srác, leengedte mind a négy kerekét... Volt nála pumpa, de több, mint egy órán át fújta. Ment vissza, konyhában összeállat a csapat, visszamentek és nagy csavarokkal, meg fém lemezekkel fullon összecsavarozták a garázsajtót.

Na mindegy.
Delma, Te meg hallgass zenét, ha zenét akarsz hallgatni, de csak el tudod dönteni már, hogy sertéses öregek, vagy zene menjen be az inputon, nem?!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. április 08. - 23:07

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2008. április 08. - 22:36

Thez van valami hir schwalbe gumikrol ?
Ha nem lessz semmi, akkor megkerem Kacsulit megnezhessem az intense gumikat.
Life Is Just a Big Ride :angel:
Írta 2008. április 08. - 22:17

akkora volt a sor, hogy elaludtam várakozás közben...

Írta 2008. április 08. - 22:17

nem vagyok az a csiribiri fospisztoly, a feles hangerõ nekem mindig bõven elég, csak ne halljam a nyivákolást, hörgéseket, és a gyömölcsfák, vetés állapotára se vagyok kiváncsi. meg hogy kinek van eladó malaca...a hangerõtõl függ.
Matt: az semmi, sokkal jobb érzés amikor bennt vagy a mûtõben és a nõvérke akkor pakolja ki a szerszámokat a kis kocsikára:D akkor én is el tudnék aludni:)
Írta 2008. április 08. - 22:14

Írta 2008. április 08. - 22:14

Írta 2008. április 08. - 22:11

Írta 2008. április 08. - 21:49

Írta 2008. április 08. - 21:23

Arra ránézek néha én is. A történéseket olvasom, csak mivel a Viasat3 nem a török meccset adja, ezért nem autóztam el szüleimhez meccset nézni.Eurosport honlapon megy online - nem képi - közvetítés, ott lehet követni a történéseket.
Igazából az "én meccsem" holnap lesz.