Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Írta 2008. április 09. - 18:03

kit latunk rajta?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2008. április 09. - 17:59

Írta 2008. április 09. - 17:57

:bananadan
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain
Írta 2008. április 09. - 17:47

Köszi mindenkinek, veszek magamtól, meg a ti tanácsotokkal. Mondom itt pár ember lehet tapasztaltabb, mint te. Csak idegesítette magát...
Azért megnézem a Senheisereket is mégegyszer. Bátyámnak is egy kisebb Panasonic van, csak kár, hogy nem szorítja jobban a fejem, meg gagyi az állítója. Egyébként tökély lenne.

Holnap azért még bemegyek a Médiába is, meg hangszerboltba. Meggondolom bongót veszek, vagy fejhallgatót. Mindkettõ jó lenne.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. április 09. - 17:39

gondolom ez a kép már munkaidõ után készült

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. április 09. - 17:36

Írta 2008. április 09. - 17:18

Írta 2008. április 09. - 16:35

10 Bikemag fórumozóból 9 a Panasonicot ajánlja
na akkor egy szavazat a senn mellé. egy hd 212-pro-t használok.2 éve, szivacs, minden rendben... és most nézve az ára is a fele lett
Technics rp-f290 - errõl volt a váltás. ezt öcsém azota használja. semmi baja.
edit: fejemet eddig csak a sonyk szorították. de a pana szorosabb a 2 közül.
zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]
Írta 2008. április 09. - 16:03

Írta 2008. április 09. - 16:00

Írta 2008. április 09. - 15:32

Nekem is ilyen van itt bennt a munkahelyen, de annyira nem vagyok elszállva a hangjától. Valahogy tompa és élettelen az egész. De már megszoktam, és leszarom. És tényleg el van az ember benne. Nem hallom a többiek jajjveszékelését, megy ilyenek.igaz ami igaz, én is senn-t akartam, de Technics rp-f290 lett belõle,
Otthon valami AKG-m van, de egy idõben nem használtam, és szétrohadt a szivacsa. De a hangja fasza még barkácsolt fürdõszivaccsal is

Írta 2008. április 09. - 15:00

tesomnak asszem panasonic van. szerintem kenyelmetlen, o imadja. Nekem ket sennheiserem van, egy HD201 meg egy PC151, es szerintem ezek a jok. Probalta a HD201-est, az mondja nyomja a fulet
szoval azt vedd amit kenyelmesnek talalsz. hiaba szol szepen [sugok, alap kategoriaban nem fogsz nagy kulonbsegeket eszrevenni akarmilyen markat valasztasz] ha 15perc utan lezsibbad a fel arcod tole.
igaz ami igaz, én is senn-t akartam, de Technics rp-f290 lett belõle, mert, mint tamaska oly profi hasonlatával élve, tényleg lezsibbadt a fél arcom tõle míg próbálgattam a "hülye azért nem vagyok" boltban

Aztán nem mindegy, fõleg itt az albiban, hogy most azért nem tudom élvezni a filmet/vagy nem hallani a tv-t, mert fáj a fülestõl a fejem. Ezzel órákat elvagyok "komplikáció" nélkül
az a 10hz-27khz meg bõven elég, a többit úgy sem hallom/más sem, ha nem kutya

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2008. április 09. - 14:50

Sztem fülhallgatót is csak kipróbálás után szabad megvenni. Ez olyan mint pl. nem vennék Tv-t anélkül hogy nem nézem meg milyen a képe. Mert bárki mondhat bármit, az a lényeg hogy nekem tetszen.
Írta 2008. április 09. - 14:50

AKG? (AgrárKörnyezetGazdálkodás
)
AKG sztem is
nagyon jól szól, sztem..nekem K24P-van, nemtom mennyire akarsz hordozható jellegût..
Írta 2008. április 09. - 14:46

szoval azt vedd amit kenyelmesnek talalsz. hiaba szol szepen [sugok, alap kategoriaban nem fogsz nagy kulonbsegeket eszrevenni akarmilyen markat valasztasz] ha 15perc utan lezsibbad a fel arcod tole.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. április 09. - 14:33

Egyik barátom most fullra berágott rám, mert nem akarja, hogy bongót vegyek, vegyek inkább felpróbálás nélküli Sennheiser fejhallgatót. Ért az ilyenekhez, de nekem azt ne adja be, hogy olyanra tervezik, hogy kapásból jó legyen. És a Médiát is szidja... Mert beadnak minden hülyeséget, bunkók, meg mittudomén. Mert én egy Technicset szerettem volna venni, de ne vegyek, mert fél év múlva elsz@ródik, meg hasonló. Mondtam, hogy ezt mire alapozod? (...)
És, hogy az összes Panasonic, Thomson, Philips, Sony, minden gagyi. És miközbe õ is egy 3000 Ft-os fejhallgatóval járkál...

Engem meg Géza Bélának hívnak...
Bocs a hosszú hsz-ért.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. április 09. - 14:27

"felpróbáltam" a sennheisert a lapát füleimre, és azonnal kényelmetlen volt.
a panascodic-kal simán elvagyok több órát is anélkül, hogy zavarna...
Írta 2008. április 09. - 14:24

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2008. április 09. - 14:24

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy