Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
tenyleg jo!
kit latunk rajta?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

nagy hiba;)

Van ez így. Maradi vagyok. :)

Sala, nagyon jó ez a kép. ;)

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
az nem is bicikli, ne higyjetek salanak... ma probaltam vele menni, semmi koze a bringahoz
:bananadan
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Gumikat igazítsd már meg! :)
Köszi mindenkinek, veszek magamtól, meg a ti tanácsotokkal. Mondom itt pár ember lehet tapasztaltabb, mint te. Csak idegesítette magát...
Azért megnézem a Senheisereket is mégegyszer. Bátyámnak is egy kisebb Panasonic van, csak kár, hogy nem szorítja jobban a fejem, meg gagyi az állítója. Egyébként tökély lenne. :)
Holnap azért még bemegyek a Médiába is, meg hangszerboltba. Meggondolom bongót veszek, vagy fejhallgatót. Mindkettõ jó lenne. :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
sala
gondolom ez a kép már munkaidõ után készült :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Feltöltött kép

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Nem, én olaszfoci hívõ vagyok. :)

nagy hiba;)

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás

10 Bikemag fórumozóból 9 a Panasonicot ajánlja :)

na akkor egy szavazat a senn mellé. egy hd 212-pro-t használok.2 éve, szivacs, minden rendben... és most nézve az ára is a fele lett

Technics rp-f290 - errõl volt a váltás. ezt öcsém azota használja. semmi baja.

edit: fejemet eddig csak a sonyk szorították. de a pana szorosabb a 2 közül.

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
10 Bikemag fórumozóból 9 a Panasonicot ajánlja :)

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
nekünk is van ilyen feketébe :)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Mellettem egy ien bestia bömböl az irodában.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

igaz ami igaz, én is senn-t akartam, de Technics rp-f290 lett belõle,

Nekem is ilyen van itt bennt a munkahelyen, de annyira nem vagyok elszállva a hangjától. Valahogy tompa és élettelen az egész. De már megszoktam, és leszarom. És tényleg el van az ember benne. Nem hallom a többiek jajjveszékelését, megy ilyenek.
Otthon valami AKG-m van, de egy idõben nem használtam, és szétrohadt a szivacsa. De a hangja fasza még barkácsolt fürdõszivaccsal is :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás

tesomnak asszem panasonic van. szerintem kenyelmetlen, o imadja. Nekem ket sennheiserem van, egy HD201 meg egy PC151, es szerintem ezek a jok. Probalta a HD201-est, az mondja nyomja a fulet

szoval azt vedd amit kenyelmesnek talalsz. hiaba szol szepen [sugok, alap kategoriaban nem fogsz nagy kulonbsegeket eszrevenni akarmilyen markat valasztasz] ha 15perc utan lezsibbad a fel arcod tole.

igaz ami igaz, én is senn-t akartam, de Technics rp-f290 lett belõle, mert, mint tamaska oly profi hasonlatával élve, tényleg lezsibbadt a fél arcom tõle míg próbálgattam a "hülye azért nem vagyok" boltban :D
Aztán nem mindegy, fõleg itt az albiban, hogy most azért nem tudom élvezni a filmet/vagy nem hallani a tv-t, mert fáj a fülestõl a fejem. Ezzel órákat elvagyok "komplikáció" nélkül
az a 10hz-27khz meg bõven elég, a többit úgy sem hallom/más sem, ha nem kutya :)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

kispapp87

kispapp87

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Egyik jóbarátomnak van egy technics fülese, de már vagy 6-8 éve. Azon kívül hogy lejött a szivacs részérõl az a fekete borítás semmi baja nincsen. Ja és a hangja is nagyon frankó :)
Sztem fülhallgatót is csak kipróbálás után szabad megvenni. Ez olyan mint pl. nem vennék Tv-t anélkül hogy nem nézem meg milyen a képe. Mert bárki mondhat bármit, az a lényeg hogy nekem tetszen.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás

AKG? (AgrárKörnyezetGazdálkodás :D)

AKG sztem is

nagyon jól szól, sztem..nekem K24P-van, nemtom mennyire akarsz hordozható jellegût..
Autist Team:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
tesomnak asszem panasonic van. szerintem kenyelmetlen, o imadja. Nekem ket sennheiserem van, egy HD201 meg egy PC151, es szerintem ezek a jok. Probalta a HD201-est, az mondja nyomja a fulet

szoval azt vedd amit kenyelmesnek talalsz. hiaba szol szepen [sugok, alap kategoriaban nem fogsz nagy kulonbsegeket eszrevenni akarmilyen markat valasztasz] ha 15perc utan lezsibbad a fel arcod tole.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
He-he...
Egyik barátom most fullra berágott rám, mert nem akarja, hogy bongót vegyek, vegyek inkább felpróbálás nélküli Sennheiser fejhallgatót. Ért az ilyenekhez, de nekem azt ne adja be, hogy olyanra tervezik, hogy kapásból jó legyen. És a Médiát is szidja... Mert beadnak minden hülyeséget, bunkók, meg mittudomén. Mert én egy Technicset szerettem volna venni, de ne vegyek, mert fél év múlva elsz@ródik, meg hasonló. Mondtam, hogy ezt mire alapozod? (...)
És, hogy az összes Panasonic, Thomson, Philips, Sony, minden gagyi. És miközbe õ is egy 3000 Ft-os fejhallgatóval járkál... :D
Engem meg Géza Bélának hívnak...
Bocs a hosszú hsz-ért.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
nomeg az ergonómia..
"felpróbáltam" a sennheisert a lapát füleimre, és azonnal kényelmetlen volt.
a panascodic-kal simán elvagyok több órát is anélkül, hogy zavarna...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Hallgasd meg mindkettõt, és vedd meg azt, ameiknek jobban tetszik a hangja.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
AKG? (AgrárKörnyezetGazdálkodás :D)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy