Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
a bukk is in good shape
Posted Image
Posted Image
Posted Image

http://www.freeweb.h...szaka/index.htm

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Latod ezt nem sajnalom. Meg azt se, hogy feltoltak az oszlopra. Minek essen bantodasa a yardnak.
Amugy volt itt szo a tiszteletrol korabban. Hagy hozzam megint a kedvenc angol peldamat. A Bobbyk lofegyver nelkul jaroroznek es megis akkora tisztelet ovezi oket, hogy az hihetetlen. Viszont ok is olyanok, hogy volna mit tanulni toluk. Egy kis anekdota. Amikor kint voltam es egy baleset miatt intezkedett az egyik illetve iranyitotta a forgalmat, gondoltam lefenykepezem. Mint turista nem tudtam, hogy naluk ez hogy van ezert engedelyt kertem tole es mondta, hogy majd. Aztan 10 perc mulva ismet szoltam neki, hogy srac csak egy foto es mar huzok is a rakba. Erre mondta, hogy szivesen de neki most dolga van, latom, hogy a forgalommal van elfoglalva. En meg mondtam neki, hogy epp a munkaja kozben akarom lefotozni, mert az az igazi. Erre csak annyit felelt, hogy no problemo, akkor fotozzam vigan, o azt hitte, hogy pozolnia kell mellettem es arra most nem er ra, de ha csak siman fotozni akarom a munkaja kozben, akkor ne tartsam fel, csinaljam. :) Mindezt mosolyogva.

Õk sem fognak elnézést kérni :)
cops

nagyon "kéész" hogy 1db késsel rendelkezõ egyed letartóztatásához kb 6 rendõr és 1 rendõrkocsi kellett, DE megoldották, asszem nem ez volt a leghumánusabb megoldás....
"szegény" hogy odacsavarodik az oszlopra...

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

RoDaNi

RoDaNi

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
Õk sem fognak elnézést kérni :)
cops

nagyon "kéész" hogy 1db késsel rendelkezõ egyed letartóztatásához kb 6 rendõr és 1 rendõrkocsi kellett, DE megoldották, asszem nem ez volt a leghumánusabb megoldás....
"szegény" hogy odacsavarodik az oszlopra...

Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Szoval igazam volt, mondtam en, hogy ez nem allam ugy, meg mittomen. :) Egyebkent en is lezarom, de elotte bemasolom ezt es a kiemelt mondatra hivnam fel a figyelmet. Ez a legbosszantobb. Ma kollegakkal beszelgettunk bent es nekik is ezt mondtam. Lehet vedeni a munder becsuletet, csak akkor felesleges ha bizonyitekok es tanuk vannak arra, hogy faszsagot beszel a szovivo. Egyszeruen elnezest kellett volna kerni mar regen es beigerni a vizsgalatot, amit egyebkent kotelesek hiszen feljelentes erkezett. Ehelyett inkabb probaljak magyarazni a bizonyitvanyt. Meg ha a rendornek is lett volna igaza - ami ugye nem volt, ez erositette meg az allampolgari biztos is - akkor is elnezest kellett volna kerni es mar reg nem ezen csamcsogna a fel orszag. De nem, inkabb hajtogatjak a baromsagot es ket nappal az eset utan meg mindig tema. Sot, szerintem meg jo par napig felkapott tema lesz. Tenyleg nincs ott valami ertelmes ember a sajtoosztalyon? :)

"Nem szeretném magam, illetve a velem történt dolgokat párhuzamba állítani azzal, ami szombaton történt a Magyar Nemzet fotósával az Újpest-Fehérvár mérkõzés után, de azért azt hiszem elgondolkodtató egy-két rendõr viselkedése.
Azt hiszem nem kell részletesen leírnom, hogy mi is történt Éberling Andrással, hiszen errõl mindenhol lehet olvasni, hallani.
Úgy gondolom, hogy 16 évvel a rendszerváltás után hazánkban esetleg egy fotóst nem kéne felszólítani arra, hogy egy rendõri túlkapást lefotózzon. Mert mára az is kiderült, hogy a Magyar Nemzet munkatársa nem a fõsodorban volt, hanem valahol messzebb, ahol a munkáját végezte (volna).
És az is biztos, hogy a rendõri állomány nagy része nem olyan, mint az a parancsnok, aki felszólította a fotóst, hogy ne fényképezzen. Arról a rohamrendõrrõl már nem is beszélve, aki megverte.
De ilyen felszólítós dolgok - ha kicsiben is, de velem is történtek már, nem is egyszer.
Legutóbb az M3-ason a Körvasútsornál történt balesetnél volt ez. Szóltak, hogy ne fotózzak. Mondtam, hogy a Klubrádiótól vagyok. Erre azt mondták, hogy nem baj, akkor se fotózzak. Erre feltettem a költõi kérdést, hogy a mellettem álló két tévéstáb miért filmezhet? Erre már nem volt válasz. De volt már olyan eset is, amikor szintén egy balesetnél voltam, és a rendõr mondta, hogy ne fotózzak. Mondtam neki is, hogy a Klubrádiótól vagyok, azért fotózok. Erre õ: Minek kellenek egy rádiónak képek? Hát elmeséltem neki, hogy a XXI. században egy rádiónak van honlapja, ahová hírek is felkerülnek, és oda kellenek fotók is.
Volt olyan is, ahol engedélyt kellett volna kérni, hogy képeket készítsek. Pedig az is egy „sima” baleset volt. Máig nem értem, hogy ehhez minek kéne engedélyt kérni?
Volt olyan is, ahol újságíró igazolványt akartak kérni, erre mutatom a pár méterre álló elég feltûnõ autót, hogy honnan is vagyok. Erre a válasz az volt, hogy olyan autója bárkinek lehet. Persze… felmatricáztam az autót csak úgy hobbiból…
Nem titkos objektumokba hatoltam be egyszer sem, a rendõri kordont sem léptem át soha, hogy lefotózzak egy szigorúan õrzött terroristát.
Szóval azt hiszem, ha közel sem ekkora túlkapással, mint a szombati újságíró verés, de lehet találkozni sokkal kisebb esetekben is.
Az pedig, hogy a rendõrségtõl még a mai napig sem kért senki bocsánatot azért, mert megverték az újságírót, azt hiszem ez a legfelháborítóbb. "

Enyim Paripa

Let the people speak

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
a dobozbol
vmi allampolgari biztos szerint a kozteruleten intezkedo rendoroket lehet fotozni.
es ezzel pont!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
bezzeg most te vagy 24 a csajok meg 6 hihi :-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

én a fiatalabb ovónénikét sem hagytam ki :)

Anikó néni, házhoz is járt ha Anyukám megkérte, és vigyázott rám.
Anikó néni volt az, aki simogatta a hátam csendespihenõ alatt, mert tudta hogy én egyébként nem tudtam nyugton feküdni.:cool:
Anikó néni 24 éves volt én meg hat baszki:cry:

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,277 posts

Már nem emlékszem, de biztosan, már oviban is szerettem a lányok szoknyája alá nézni.:)

én a fiatalabb ovónénikét sem hagytam ki :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

szexuálisan már akkor is ?

Már nem emlékszem, de biztosan, már oviban is szerettem a lányok szoknyája alá nézni.:)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Legkemenyebb. Nyari tabor Kemencen, 6 nap, szallas es teljes ellatas + utikoltseg 3200Ft. :)

Enyim Paripa

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,277 posts

UGAT Baszdmeg:D:D

Asszem elõkeresem az enyémet is, nekem olyan volt, hogy "Attila a szünetben molesztálta osztálytársait":p

szexuálisan már akkor is ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

-az 5 nem prim szam.
-hat ez a bloff nem jott be...
egyes, viszlat!

naggyából sikerült :)
annyira sikerült, amennyire kellett..
görbüljön, oszt' mindegy :D

Koordináta Geometria.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
UGAT Baszdmeg:D:D

Asszem elõkeresem az enyémet is, nekem olyan volt, hogy "Attila a szünetben molesztálta osztálytársait":p

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
al, 6.b. osztalyos tanulo ellenorzojebol szemelvenyek:
X.7. al-t aldozatvallalasaert megdicserem.
X.14. VISSZAVONOM!
XI.14. X.17.-en figyelmeztetot kapott, amit eddig, ellenorzoje hianya miatt nem tudtam beirni. XI.14.-en rendkivul szemtelen viselkedese miatt (karomkodik) szaktanari intobe reszesitem.
XII.3. Eletveszelyes, masok testi epseget veszelyezteto jatekert igazgatoi intoben reszesitem (hogolyozas).
XII.15. Szaktanari dicseretben reszesitem a foiskolai hallgatok orai alatt tanusitott peldas magatartasaert es szorgalmaert. (Tortenelem tanar, az egyetlen ertelmes ember az intezmenyben)
I.10. Futyul matek oran.
I.17. Fecseg matek oran.
I.17. Ugat matek oran.
I.27. Nincs ellenorzoje.
II.1. Enek oran olvas.
II.11. Fecseg matek oran.
II.11. Nincs ellenorzoje.
II.13. Fecseg, dobal.
III.5. Orokosen beszel.
III.23. Fecseg.

Az oktober elottiek nincsenek meg, mert az elozo ellenorzom betelt. :) Emelle tortenelembol szin 5-os voltam (piros, csillagos, anyamkinja) es megnyertem a tortenelem versenyt es harmadik lettem az angolon. Ilyen kolyok voltam en. :)

Enyim Paripa

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
sokkal jobban? enyni összetûzésed volt már a rendõrséggel? vagy te is csak a médiában hallottál róla?

nemtudom én nem cisnálok semmi olyat komolyan amibe bele lehetne kötni, és nem is teszik meg.
le se xarnak sose.
igen, tomket média:) (:rotfl:!!!!)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
médiának? azok kik?
az egész internet média? vagy a tévé? az alföld nevû irodalmi havilap?
vagy nemtom? tomketet olvassak?

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
talán nem kéne elhinni mindent a médiának bruce ;)

és azért mert nem látsz bizonyos dolgokat, nem jelenti azt hogy nincsenek

nem állítom, hogy mo rendõrállam, de sokkal jobban az, mint kéne
és akkor most nem mondok példákat, hogy ne legyen vita

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
jah, itt végtelen ciklus lesz.

nem akartam sarkosítani, csak példákat mondani.
(mármint én így szûrtem le a lényeget)

amúgy 3ast kaptam, bibíííí :)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Nono. Nem sarkitsunk. Mindegy. Ez megint egy olyan tema, amit sor mellett lehetne megbeszelni mert itt, postolgatva ne az igazi.

annyira rendõrállam, hogyha a rendõr megkér, hogy menj el (hátrébb), akkor azt jól leszrjuk és fotózunk tovább.

illetve ha menekül egy gyilkos és a rendõr lábonlövi, akkor õt szabják meg.

nyilván nem jó, ha ártatlanok szenvednek, de azért a rendõrállam nagyon nem itt és most van!

Enyim Paripa

Let the people speak

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
annyira rendõrállam, hogyha a rendõr megkér, hogy menj el (hátrébb), akkor azt jól leszrjuk és fotózunk tovább.

illetve ha menekül egy gyilkos és a rendõr lábonlövi, akkor õt szabják meg.

nyilván nem jó, ha ártatlanok szenvednek, de azért a rendõrállam nagyon nem itt és most van!