megint voltam es jo volt.
qrvazni? Egeszsegedre

megint voltam es jo volt.
NE ÍGY! NE ÍGY!
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Árat azt fejbõl nem tudok sajnos, de megkérdezem...diákkal azt hiszem 450 egy alkalom. A hely kicsi, csak boulderezni lehet, max. magasság 3 méter. Egyszerre kb. 6-10 ember mászhat kényelmesen, télen (fõleg csütörtökön => klubnap) sokszor 15-en is vannak/vagyunk. Ilyenkor inkább a hülyeség megy, mint tényleges mászás. Összességében egy nagyon hangulatos hely, de inkább csak kunsztolásra, pár mozdulatos mászásokra jó, kivéve, ha 2-3 ember van bent, akkor lehet körbe-körbe menni. Ja, és nagyon peremes...ezt én is így értem.
milyen mászólehetõség van ott btw? mekkora, milyen fal? nyitva 7/24? meg ilyenekrõl tudnál írni pár sort? (ár?)
ezt én is így értem.csak a mászásért kell fizetni, a vetítésekért nem.
Nem vagyok tag, "csak" oda járok kb. 8 éve. Ezt nem vágom...csak a mászásért kell fizetni, a vetítésekért nem.a belógás úgy történt, hogy ott eleve csengetni kell, na most amikor ott voltam épp ment be vki... meg mondom nem ismertem senkit oszt' olyan volt mintha tényleg 'belógtam' volna. persze megkérdeztem, maradhatok-e :-)
te ott lenni tag?
Belógni mondjuk nem kell (a szó klasszikus értelmében), mert ingyenes, de az tény, hogy szinte mindenki mindenkit ismer...de azért jönnek újak is, és a nagy többség sikeresen beilleszkedik.@dagi, egyszer már belógtam oda, csak olyan furcsa volt, hogy tul. képpen egy baráti társaságnak vetít(enek), én meg csak ott mélán ülök :}
RAUH-Welt
B E G R I F F