Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Egyik foton sem voltam jozan. :)

alnak minden képen ugyanaz a vigyorgós feje van:D

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
alnak minden képen ugyanaz a vigyorgós feje van:D

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nem volt ra ido, utolso napra terveztem, de elbaxtuk az idot. A World's End nem tunt balhes helynek, pedig a hetvegen 3x is voltunk ott, mondjuk a kinti haverom is Camden-ben lakik es nem mondta, hogy gazos lenne. Skunk es ex a kerdes. :) Masodik este ket rendor kergetett egy fekat, azt lattuk.
BTW, a Frankfurt - Budapest jaraton egyutt jottunk a Ferrari csapat szereloivel, meg egyeb szemelyzetevel. Olyan 15 masodpercen mult, hogy elertuk a gepet, mert a London - Frankfurt kesett 50 percet. A boardingot mar zarni akartak mikor mi meg be sem voltunk check-olva. Szoval a Boardingnal check in, aztan boarding es rogton utanunk mar zartak is. Kalandos 5 napunk volt. Amugy Camden Town-ra visszaterve, kinek mi, nekem bejott az, hogy senki nem baxtat senkit, legyen akar agyon tetovalt es piercingelt arc, akar oltonyos jo kisfiu. You are what you are, ez a mentalitas ott es nekem ez bejott. Egyszer nem kotott belenk senki, egyszer nem bamultak meg, nekem szimpatikus volt. Bar az biztos, hogy erdekes hely, szoval egy gyujto, ahol mindenbol van egy kicsi. Ami feltunt, hogy nagyon sok kint a magyar es a lengyel, de van ott minden.

nem is latogattal meg al

camden town erdekes hely, de en kb 8 honapot dolgoztam a kellos kozepeben, tobbet nem tervezem hogy beteszem a labam. a worlds endben hetente keselnek vagy lonek le valakit, azt ugye tudod?

amugy sztem nem nagy dolog, van 4000 darab divatpunk, 200 feka drogdiler, nem birsz ugy setalni az utcan, hogy legalabb 5 meg ne kerdezze, hogy "skunk?", meg koldusok meg csavargok, meg bajkeresok. esetleg meg zsebtolvajok is.

en leginkabb bombat dobnek oda.

Enyim Paripa

Let the people speak

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem is latogattal meg al

camden town erdekes hely, de en kb 8 honapot dolgoztam a kellos kozepeben, tobbet nem tervezem hogy beteszem a labam. a worlds endben hetente keselnek vagy lonek le valakit, azt ugye tudod?

amugy sztem nem nagy dolog, van 4000 darab divatpunk, 200 feka drogdiler, nem birsz ugy setalni az utcan, hogy legalabb 5 meg ne kerdezze, hogy "skunk?", meg koldusok meg csavargok, meg bajkeresok. esetleg meg zsebtolvajok is.

en leginkabb bombat dobnek oda.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Charon-nak boldog szülit.....:impra:

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
A megallo tablaja, amit mindig jo volt latni, mint amikor valaki tudja, hogy megerkezett haza. Erosen gondolkozom, hogy kimegyek melozni, lenne melo is. :)

Feltöltött kép

World's End poharszedo arc.

Feltöltött kép

Enyim Paripa

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Itthon vagyunk. :) Ugy eltunk, mint a kintiek, 1 napot turistaskodtunk, egyebkent csak a helyi eletet vizsgaltuk meg kozelebbrol. Camden Town nappal orulet, este party, de olyan ami itthon sehol nincs. Ugy kepzeljetek el, mint egy varosnegyed meretu liszt ferenc ter, csak sokkal tobb es sokkal jobb szorakozohelyekkel. Amit itt nem lehet kapni nappal es este, az nincs. Amilyen szorakozohely itt nincs, az mashol se. A World's End rock kocsma volt a kedvenc, de a kanalis partjan is voltunk kiutve az MTV szekhaz mellett. Az utolso ket nap lajtosabbra volt veve, az Oyster logomban latszik. Metroval a Camden Town megalloig, aztan haza az N5-os busszal. Az Oyster egy kartya, amit nevezhetunk berletnek is, de annal tobb. Talan RFid alapjan mukodik, ahol hasznalod csak odanyomod a megfelelo helyre es ha zoldet jelez mesz tovabb. Nincs kocsog ellenor, meg szenvedes. Ha valahova nem ervenyes a berlet, amit befizettel ra (mi 1-2-3 zona metro - ezzel az osszes buszt is hasznalhatod) akkor lehet ratolteni lovet es amikor kell, leveszi a jegy arat rola. Ha veletlenul masik zonaban jossz ki, levonja az arat es ha minuszoltal akkor a legkozelebbi belepes elott fel kell tolteni.

Feltöltött kép

Enyim Paripa

Let the people speak

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
toooortát Charon! :)

(2D, hogy nem csak függõlegesen megy, hanem vízszintesen is. mondjuk még máshol így nevezni nem hallottam, lehet, hogy az én agyszüleményem :D)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Köszke!

:)
Na ez is megvót.
Reggel úgy ébredtem, hogy be voltam temetve ajándékokkal.
Szép dolog a házasélet.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Heppi börzdéj Charon! :)

énis énis.
heppi meg minden!

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Heppi börzdéj Charon! :)
When the day is through, all I want to do is slow down...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
buek charon

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
most más is csak néz és vakarja a fejét, h mi a szösz az a 2d-s fórum, mint én, vagy csak álmos már mindenki? :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Igen, határozottan örülök neki, hogy most csak pár oldal offok vannak, hálás vagyok a sorsnak!

Eh :)

Az "ultimate solution" pedig a 2D-s fórum!
(nem akarok felvágósnak sem tudósnak tûnik, de most nincs erõm ezt magyarázni)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
de akkor alig fogod tudni a sok off közül kiszedni a jó dolgokat, most meg csak néha van tele offal...
jobb most átsiklani az off felett, mint a sok sok offból kihámozni az igazat..:)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

most elszóltad magad, azétr akarsz ömleszteni, mert így semmi sem lesz off :)

Az ömlesztésnek az lenne a nagy elõnye, hogy akkor oda tényleg minden illene, és tudom, hogy egy össze-visszaságot nézek. Jelen helyzetben nem azzal a szándékkal megyek oda, hogy zagyvaságot lássak, mégis többnyire ez van.
Remélem érthetõ vagyok :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Rob is notóriusan offol a jövõ évi topikban:)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
most elszóltad magad, azétr akarsz ömleszteni, mert így semmi sem lesz off :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Kicsire nem adok, a pénz már úgyis úton van ;)

Amit kihagytam, hogy ha az autózásnak már van külön topicja, akkor ami odaillik, menjen már oda! (a topic neve is, hogy hírek vágyak megasatöbbi)

Szerintem az lenne a jó, hogy ha elémraknak egy fórumoldalt, aminek nem látom a címét, meg tudjam mondani a témáját.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
most a reformok a divat?:rotfl: