Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
nem is tudom hova irjam.. szóval
körbenéztem a boltokba és sehol nem találok 26-os FEKETE (nem terepszinu) singletrack-et. a nagyker-ben már nincs mert nem gyártják.

milyen boltba lehet még?
esetleg kinek irjak privit aki tud szerezni?

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Ugye oket be sem engeditek majd? :) A Tokom tele van veluk itthon is, erre Londonban meg tobb volt beloluk. :) De ezek tenyleg idiotak mind. Mozgolepcso aljan jott ra az elso barom, hogy nem arra akar, erre mi van? Megallnak ott mind, a tobbi meg esik at rajtuk. Kicsi a rakast jatszottak Heathrow-n... A repcsin pedig dogoljek meg ha nem igy volt, 4 gepen ultunk oda-vissza mert atszallos jatek volt, ha mind a negy gepen, biztonsagi ovet kosd be mert leszallunk, abban a pillanatban felpattant 1-2 ferde szemu es ment a budira, a sztyuardeszek meg zavartak vissza oket. Szerintem direkt csinaljak a hulyet. Londonban meg mindenhol ezekbe akadsz, egy listaval a kezukben es jon a duma: DVDs...?

nem kinai....:)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

most már tényleg jó 2 hónap és......

tortát amúgy asszonytól kaptam....

Ha lesz nyitóbuli, akkor ne felejts el értesíteni minket, már várjuk! :)

bbaalliinntt

bbaalliinntt

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Tegnap egy vadbarom nõ majdnem elcsapott. Az alagút után a Lánc híd felé a bicikliutas zebrán mentem át és az a baromállat úgy gondolta hogy nem áll meg. Nem a körforgalom felõl, hanem jobbról jött ahonnan LEHET LÁTNI hogy jövök a zebrán. Annyira le tudtam fékezni, hogy nem elé kerültem, hanem "csak" a kocsi oldalával kontaktoltam, ami elfordította az elsõ kerekem, miközben a kormány a kezembe maradt. El nem estem, bajom nem esett csak küllõ törött és nyolcas lett az elsõ az elsõ kerekemben. Meg az adrenalinszintem szökött a levegõbe. Mondanom se kell hogy hiába mentem, integettem a nõ után, nem állt meg. A rendszámát felírtam, HFF-550!!!. De mivel nem a helyszínrõl hívtam a rendõröket... akik egyébként ilyen esetekben jó ha három óra alatt kiérnek (és pont lógott már esõ lába), már csak bejelentéssel élhetnék. Ma személyesen is voltam a rendõrségen s lebeszéltek a procedúráról. Jó.. nem lebeszéltek, csak elmondták hogy mivel jár az egész. Bejelentés írás, biztosítónál szivességi kárfelmérés (sok forint), idézések, nem csináltathatom meg a kárfelmérésig a bicót (több mint 60 éves Csepel, örökség), és mivel nem a helyszínrõl hívtam a rendõröket (így ugye meg sem vártam õket), egyáltalán nem biztos hogy igazat adnának nekem végül. Csak hát az igazságérzet, meg hogy holnap ugyanúgy megcsinálhatja mással is ez az állat nõ. Egyébként azt mondták, a cserbenhagyás az amiért megbüntethetnék pár tízezer froncsival. Szóval úgy döntöttem hagyom a rendõrségi procedúrát és inkább elmondom pár biciklis-fórumban az esetet, meg hogy egy kis bordó pözsó volt aminek a rendszáma: HFF-550. Szóval aki látja... elõre is köszönöm. Normál Bálint

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

ha nem túl hangos zenével +elégszel Druszám akko nem soká lesz ilyen hely.....

majd én is kérek infokat ha aktuális lészen... ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

és kínai kajálda?
ha jól emlékszem

;D

pizzéria?

nem kinai....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
és kínai kajálda?
ha jól emlékszem

;D

pizzéria?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

helyileg saint andrewPosted Image

nem.....városligethez közel....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

.

helyileg saint andrewPosted Image

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

10-bol 9 kulfoldi (koztuk a magyarok is) azt mondtak kint, hogy nem mennek haza, jo az ott nekik boven. Amugy bunozo lettem angliaban, ha visszamegyek toltenem kell az oysteremre, mert a zone3-Heathrow utra nem toltottem fel egyenleget. :)

Card overview

LUL Travelcard

Zones: Zones 1 to 3
Start date: 27/07/2006
End date: 02/08/2006
Pay as you go

Balance: £-1.80

haverom ezt rendszeresen csinalta. 2-3 zonaja volt neki, bement 1es zonaba, ranyomtak a buntit, eldobta az oystert, vette az ujat. [persze ezt hetente egyszer lehet eljatszani, es csak nem regisztralt kartyaval]

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Asszem a holt tudom, a mikor a kérdés! :)
A torta jó ötlet, amit linkeltél! Lehet csináltatok öcsémmel, cukrász a lelkem...

tortát amúgy asszonytól kaptam....

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts

Asszem a holt tudom, a mikor a kérdés! :)
A torta jó ötlet, amit linkeltél! Lehet csináltatok öcsémmel, cukrász a lelkem...
When the day is through, all I want to do is slow down...

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
10-bol 9 kulfoldi (koztuk a magyarok is) azt mondtak kint, hogy nem mennek haza, jo az ott nekik boven. Amugy bunozo lettem angliaban, ha visszamegyek toltenem kell az oysteremre, mert a zone3-Heathrow utra nem toltottem fel egyenleget. :)

Card overview

LUL Travelcard

Zones: Zones 1 to 3
Start date: 27/07/2006
End date: 02/08/2006
Pay as you go

Balance: £-1.80

Enyim Paripa

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Azt en Londonra ertettem, hogy mindegy ki vagy es honnan jottel. Szoval nalam London nyert hangszorot. Mar most azon agyalok hol a francban fogok tudni olyat bulizni, mint kint tettem 5 napig. De nem jut eszembe egyetlen hely sem, ahol ne vizeznek a sort es rendes zene szolna, meg a pincer is azert van ott mert en vagyok a vendeg. :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
en csak annyit tudok mondani, hogy kijottem, es nem bantam meg. vannak dolgok amik hazahuznak [csalad, baratok], de van 1000 masik ami taszit
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Azt en Londonra ertettem, hogy mindegy ki vagy es honnan jottel. Szoval nalam London nyert hangszorot. Mar most azon agyalok hol a francban fogok tudni olyat bulizni, mint kint tettem 5 napig. De nem jut eszembe egyetlen hely sem, ahol ne vizeznek a sort es rendes zene szolna, meg a pincer is azert van ott mert en vagyok a vendeg. :)

ja, kevertem a helyeket al. a devonshire armsra gondoltam. az a melosabb hely :) gothic venue. :peace2:

amugy nem csak camden olyan, hogy az vagy aki vagy, senki nem szol bele, az egesz varos. csak otthon divik ez a ki vagyok en ki vagy te mentalitas :P

Enyim Paripa

Let the people speak

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ja, kevertem a helyeket al. a devonshire armsra gondoltam. az a melosabb hely :) gothic venue. :peace2:

amugy nem csak camden olyan, hogy az vagy aki vagy, senki nem szol bele, az egesz varos. csak otthon divik ez a ki vagyok en ki vagy te mentalitas :P

RAUH-Welt
B E G R I F F

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
boldog Para napot ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

tömegverekedés gyakori. szilveszterkor megkéseltek egy srácot. (nem tudom, hogy túlélte-e)

ruháknak örül valaki. osztálytársam is jött egy fekete pólóban suliba, és örült neki, hogy ott "túrkálta"... :D

Haáah nekem pont az a polom volt amit eldobtam :D

ja mikor mentünk befelé épp hoztak ki egy srácot full féres fejjel,meg utána még kettõt,aztán gondoltuk hogy ez jó hely lessz!!!

mior bent voltunk nem votl semmi gáz,egy kopasz nagyon magyar társaság erõsködött de közöltem vele hogy elvágom a torkát ha mégegyszer belémrug,ekkor kisssé parazsas lett a levegõ,de végül elemtek máshová

ha járunk megint a balatonnál benézünk megint az tuti

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Parának balrog szülinapot!