Akkor megnézem a nyugatinál is meg a váci utcában is, úgyis kiváncsi vagyok mennyi bringás van ma pesten. Mindjárt egyel több lesz

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Vole látom ma 18:55kor voltál itt, akkor nem vetted észre, hogy válaszoltam: 2500Mennyi euro kene?
Persze, ez természetesen 100%-ig igaz. Csak tényleg arról van szó hogy Te is meg Én is meg nagyjából mindenki aki képben van, tudja, hogy ettõl sokkal-sokkal jobb eredményre képes. És ezt sajnos nem írják mellé, csak annyi van hogy 19... De ennek ellenére minden tiszteletem, és gratuláció, mert ott vagyunk, és viszonylag az élmezõnyben vagyunk!
Szerintem ezt az eredményt sem szabad szégyelnie senkinek. Bodrogi sem szomorkodhat, annak ellenére, hogy volt esélye jobb eredményre is. Nemtudom mikor lesz még egy ilyen remek versenyzõje kicsiny hazánknak...
19...
Laci 1:04:02 valamennyivel ért célba 14.-ként.
Síposék szerint valószínû, hogy 18-ik lesz, mivel aki kint van most a pályán, megelõzik Bodrogit.
Cancellara most ért be 1:00:11-es idõvel. (50km/h fölötti idõ)
Nem valószínû hogy bárki is jobb idõt megy...
Üdv.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Ott a pont: hirtelen ötlettõl vezérelve nem volt pontos az idézet.az nem "...thanks for all the fish" ? lehet, hoyg rosszul emlékszem már, de ez rémlik. mókás kis könyv/film(ek)