Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Írta 2006. szeptember 23. - 15:50

plusz megrendeles
van egy ceg aki mindenfele kulfoldi magazint ujsagot prospektet szor szet a vilagban
en is toluk szoktam kapni mindenfele kulfoldi sz@rt
rajtuk keresztul teritik be az orszagot
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. szeptember 23. - 15:32

Írta 2006. szeptember 23. - 14:59

Írta 2006. szeptember 23. - 14:01

tehát valószínû akkor MÁR nem volt a nyugati alulban vagy ott sem tudják mi az

a Lurdy közel van hozzánk(Mikor Pesten vagyok persze) csak mindig moziba járunk és akkor már zárva van minden(X factor meg nem játszik már :-) )
lehet rendeltetek ide.ezek fix árasak?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2006. szeptember 23. - 13:45

nekem az újságosom hozassa.....szentendrén a hév állomoson, a kajzerral szembe.....nehogy leírja vki hogy hol lehet kapni....

de a lurdyba is szok lenni az ójságosnál....csak jó meg kell nézni mert általában az újságos se tudja hogy van neki,,,,
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. szeptember 23. - 13:28

amugy 2 hely ahol régen volt:
nyugati aluljáró relay, és a bajcsy-zsilinszky utcán az inmedio-ban, kb a markó utca magasságában. (nyugatitól 2 perc séta)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. szeptember 23. - 12:28

-=B.B.B.=-
Írta 2006. szeptember 23. - 11:55

nem, mert én is.....Hát persze, hogy nem!
Ugyanannyiba van.
Persze így is kétszer annyiért adják, mint amennyibe kint kerül, de legalább nem majd' háromszor annyi.
Mondjuk szerintem amíg 2100 volt, addig csak én vettem:D

Írta 2006. szeptember 23. - 11:27

kinnt is árcsökkenés volt?
Hát persze, hogy nem!
Ugyanannyiba van.
Persze így is kétszer annyiért adják, mint amennyibe kint kerül, de legalább nem majd' háromszor annyi.
Mondjuk szerintem amíg 2100 volt, addig csak én vettem:D
Írta 2006. szeptember 23. - 11:11

Bírjatok már ki néhány napot, aztán deaktiválom úgyis a 'blacklistet'.zOrg valahol nem akarod közkinccsé tenni a cenzorálási szavakat, vagy legalább kategóriákat nagyjából?
Értem, hogy bizonyos politikai tárgyú cuccok - ez nem is izgat - de mi egyéb?
Csak ami hirtelen 'indulatból eszembe' jutott, de bõvülget (például enté adott egy-két újabb ötletet). Mondjuk valaki már kérdezte és leírtam: aki túl sok munkát ad a blacklist bõvítgetésére azt melegebb éghajlatra irányítom...

Írta 2006. szeptember 23. - 10:58

kinnt is árcsökkenés volt?Az MBA-nak esett az ára, wáúúú mindössze 1400 forint, 2100 helyett.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. szeptember 23. - 09:45

-=B.B.B.=-
Írta 2006. szeptember 23. - 08:32

Írta 2006. szeptember 23. - 05:43

a tehénkulabácsit nem mered,az szilárdabbesetleg valami más? nem baj ha fizikai, de nehogy már szart kelljen mernem!
de egy kis infót tolhatnál róla, hogy hogy kerültél ki meg ilyesmi. ellátás stb.
apropó, Szécény: Percze Anita. ismered esetleg?

Schwarzach nevû település ,közel Straubinghoz,a sulin keresztül már évtizedes kapcsolat volt és éltem az alkalommal a technikum után.egy gazdaság mindennapi munkájában kellett résztvenni.anno 96 ban jobban kerestem ,mint most

-=B.B.B.=-
Írta 2006. szeptember 22. - 23:24

zsiir. :spoko:
Írta 2006. szeptember 22. - 23:21

Nem szeretem, mikor körbe állnak hatan, hogy megvernek, ha fotózok...pudva szájukat...
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2006. szeptember 22. - 23:06

Írta 2006. szeptember 22. - 22:02

Tõzsde, csajok, Németország. Pöröx.
elsõ kettõ mindig aktuális. utóbbi most jött ki, mert annyira felbaszták az agyam itthon, hogy elég volt. és szívesen lelépnék pár hónapra, talán akkor megnyugszom.
adjak címet?tehénszart kell tologatni ökofarmon és csak angolul beszéltem
na jó ,nem csak azt kellett csinálni
esetleg valami más? nem baj ha fizikai, de nehogy már szart kelljen mernem!
de egy kis infót tolhatnál róla, hogy hogy kerültél ki meg ilyesmi. ellátás stb.
apropó, Szécény: Percze Anita. ismered esetleg?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2006. szeptember 22. - 21:56

disznószart is ?adjak címet?tehénszart kell tologatni ökofarmon és csak angolul beszéltem

Írta 2006. szeptember 22. - 21:55

adjak címet?tehénszart kell tologatni ökofarmon és csak angolul beszéltemilyenkor érdemes lenne kimennem német nyelvterületre melózni? van ilyenkor valami munka? hogy kéne nekiállni az egésznek?

-=B.B.B.=-