Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
városban alap a bicaj. mással nem lehet közlekedni. Tapolca kisváros, de ott is fölényesen nyerek mindent a buszokkal, autókkal szemben...

de itt most 55 km-rõl van szó, heti 2 alkalommal minimum...

egyébként robogó (50ccm) vs. bicajból utóbbi nyer nálam mindenképp. nem tud sokkal gyorsabban menni egy olcsóbb robogó sem...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 hozzászólás
Na jah! De ha reggel 117 km-t kéne tekerned, hogy beérj a suliba és délután vissza, akkor...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
A legjobb akkor is a "városi bicaj". Jó fék, jó kerekek, tûrhetõ hajtás, (akinek kell, normális váltás) és havonta-kéthavonta egy új lánc.
Lehet számolni, mi éri meg jobban. Nekem még a fokozott energiabevitellel is jobban megéri, mint a DIÁKbérletek.

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 hozzászólás
Egy 50-es robogóra én aszem 2300 Ft bizosítást fizetek évente...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

2-3l/100 km kb...

500-700 Ft/100km. továbbá elõször azt meg kell venni, némi biztosítás, kitéve az idõjárás viszontagságainak...
nem biztos, hogy megéri.
felhívom anyámat, hogy mit csináljak :)

de nem minden útra mehetsz fel vele pl autóút(mint ahogy biciklivel sem)

tegnap volt egy vicces eset. Balatonlellénél jöttünk hazafele, 7-es fõút, 50 méterenként bicajozni tilos tábla, intervalloztunk kicsit, 33-38 közt jöttünk szépen, aztán egyszer csak valami hangos kiabálás "álléállééáálléééé", elhúz egy rendõrautó mellettünk :D
pár száz méterrel elõbbre félreálltak, amikor odaértünk, akkor megint nyomta a srác a hangosba :) tök jó érzés volt, hogy nem hajtottak le a bicajútra kerülgetni a gyök 2vel közlekedõket...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
autóúton is simán elmegy, ha tudod tartani a 100 körüli tempót.. :)

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 hozzászólás
Az enyém 3,5-4 litert eszik. De ha veszel egy 250-est, azzal már mehetsz mindenhol ;)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
2-3l/100 km kb,de nem minden útra mehetsz fel vele pl autóút(mint ahogy biciklivel sem)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
hmm. ez aztán fasza...
egy robogó mennyit fogyaszt? (bár ennél ostobább dolog nincs a földön számomra)
milyen alternatívát lehetne a buszra kitalálni?

sok csoporttársnak lesz ez nagy érvágás, mert utolsó ezerpárszáz forintjukból szoktak hazautazni pl az Alföldre...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
nagyon úgy tûnik... viszont az nem 6-7 %-os emelés vagy mennyit harangoztak be

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
jól érzem, hogy az eddig 4400 Ft-os bérletem (55-60km-re) ezentúl 11700Ft-ba fog kerülni?
http://www.volan.hu/...zab/berlet2.pdf

valamint a 280 Ft-os diákjegyem helyett most 450-et kell kipengetnem???
http://www.volan.hu/...zab/jegyar2.pdf

ooo, ez így nem leszen jó! asszem szerzek csomagtartót a szuprémre, oszt járok bicajjal...

valamint még az a kérdés jár a fejemben, hogy a suli és otthon közt van csak az 50%-os kedvezmény? szóval, ha fel akarok utazni a NAGYFALUBA, akkor oda teljesáru jegyet kell vennem?? :o

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

ja jo ok, bocsi de nem tudtam h van ennek is külön topic :wtf: a vélemények a bringaboltokrol vagy melyik az? most egész napi elektronika tanulás után már cseppet elfáradtam nem keresgetem...

Meglepõ módon ez: http://forum.bikemag...read.php?t=1489

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

olvass bele a megfelelõ topicba! ;)

ja jo ok, bocsi de nem tudtam h van ennek is külön topic :wtf: a vélemények a bringaboltokrol vagy melyik az? most egész napi elektronika tanulás után már cseppet elfáradtam nem keresgetem...

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
nekem holnap jon meg a sisakom a CRC tol... :)

az emberek tenyleg oltari bunkok tudnak lenni neha...
jo ejt..mentem
Sei, soku Si.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
körberongyoltuk a balatont. 215 kilóméter lett. Boglártól hazáig (65km) ketten elszöktünk a 14 fõs mezõnybõl. tudtunk jönni rendes tempót :)
asszonyka mondta, hogy siessek hozzá fagyizóba
már nagyon hiányzott :)

boldog vagyok :)
(már csak egy akvárium kellene) :D

ha van vki aki rendel www.chainreactioncycles.com-ról az irjon már nekem egy privit légyszi .... hátha vki vesz egy telot vagy vmi komolyabb cuccot ....

olvass bele a megfelelõ topicba! ;)

Valaki fog innen http://www.chainreac...om/Default.aspx vásárolni a közeljövõben?
Esedékes lenne egy teló Legalábbis szeretném

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Voltam Tabán Beatrice, ZP Junkies. Jó volt ez. Az emberek meg elmennek a bús picsába, amiért ilyen köcsög módon viselkednek a mozgássérültekkel. Nem tudom miért csak két (Dio barátom és én) félig-meddig ittas egyén képes segíteni ha fel vagy le akarnak szállni a 86-os buszról/buszra.
Azért meg különösen, hogy ha már paraszt, akkor legalább a busznak abból a részébõl takarodjon el, ami a tolószékek részére van. De ha már magától nem jött rá, hát elmondtam neki én. Finoman, nõiesen. Bocsánat, hogy itt puffogok de ezen az egy dolgon nem tudom magam túltenni. _Semmibe_ nem kerül segíteni. Bunkók az emberek, ezt tudom mondani. Jó éjt.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
ha van vki aki rendel www.chainreactioncycles.com-ról az irjon már nekem egy privit légyszi mert kéne nekem innen 1-2 ruha. én lovét utalnám ide mo-ra annak aki rendel csak most posta költség nem tudom mennyi lenne...150 font felett meg már ugyis ingyen hozzák :D hátha vki vesz egy telot vagy vmi komolyabb cuccot :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
az is gond hogy hogy fizetem ki ;)
a héten nekiállok összegyûjteni mi mennyibe lenne, aztán kikérem a véleményeket is.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

szerintem fsr betûkombináció lesz benne :)
de még baromi képlékeny, tul sok mindenbõl válogathatok

de irigyellek hogy csak ez a gondod....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

az AMS betûkombináció benne lesz ? :)

szerintem fsr betûkombináció lesz benne :)
de még baromi képlékeny, tul sok mindenbõl válogathatok
valószinüleg darabokból épül majd fel, de egy komplett idei endusro sl comp is versenyez.
tam: még én se tudom, szóval ha kitalálod, maghajlok a tudásod elõtt ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.