... papíron 50ccm, gyárilag 80, gyakorlatilag meg 120.

Ezeket imádom.
Megóggyuk okosba'.
... papíron 50ccm, gyárilag 80, gyakorlatilag meg 120.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakmost éppen tetõcsomagtartót vadászok a Focusra-raakkor hozzál bringát is /vagy majd adok/ és utána jössz pilisbe
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
akkor hozzál bringát is /vagy majd adok/ és utána jössz pilisbeSala,vmikor betámadlak Titeket és megnézem azt a rekumbenst,mert el nem tudom képzelni milyet lehet azzal hasítani
(a Sport kiállításon is csak zOrg mestert untattam végig szinte
)
-=B.B.B.=-
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Ez már az új szerver?
Nem, nincs még "új szerver" a szó szoros értelmében.Vazz, vizsgaidõszak van máááár... És a leállást állandóan meghosszabították... Ami vizsgaidõszak alatt elég könnyelmû dolog, hisz értelemszerûen az ember állandóan gépezik tanulás helyett!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
miért is? egyébként én vagyok a leggyengébb láncszem,nem a bicikli,bár jó nehézTripleB!
Vagy csak gyakorold a fejben szorzást...
-=B.B.B.=-
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
-=B.B.B.=-
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
én a Te csapásszámoddal számoltam70 feletti átlaggal végig padlóval? valóban majdnem utolér egy 25ös max átlagot menõ bringás?
tegnap balatonkörön nyomtuk meg a végét. 150-km 21,2es átlaggal - 14 fõs csapatban, aztán az utolsó 65 km-en leváltunk 2en, így 2 óra alatt haza is értemAndris! Ne sz@rozz már! 55km? 1óra 14 perc! Nem olyan sok az
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
egyébként robogó (50ccm) vs. bicajból utóbbi nyer nálam mindenképp. nem tud sokkal gyorsabban menni egy olcsóbb robogó sem...
reggel 117 km