Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás
jaja amúgyis az ekét meg a permetezõt elhúzza az a lényeg....meghogy belefér a traktorgumi....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Kukoricáztok itt ezzel a kõnehéz vázzal.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

bizony pisz. még a hentesnél se szoktunk összeveszni pár g husin ide vagy oda :D
egyébként már épp akartam irni srácoknak h menjenek el Párizsba a mittomén milyen muzeumba ahol örzik a kg etalon rudját és ott mérjék le :) ha ahhoz hasonlitjátok tuti halál biztos értéket kaptok ;)

Na várjál, mert az se tuti. Pár hete volt róla hír, hogy vmi századnyi eltérés van eredeti rúdnál - a sok használat miatt kissé megkopott - így újra kell kalibrálni a dolgokat.:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás
mondjuk nekem spec tök mindegy egyébként ha 1800 g lenne is ezt vettem vón, nem a súlya miatt hanem a szkandi egyéb tulajdonságai miatt - komfort- de ha lett volna raktáron cromo explosiv akkor lehet azt vettem volna..../cca 2 kg/

és ha kérhetem ne inditsunk vitát az érezhetõen kényelmesebb e a cromo/ szkandi váz a sima alunál, és ha nem akkor miért igen témában :)

nem azert, de nem kulonbozo meretu vazakrol van szo? vagy meg ha ugyanaz a meret, akkor is lehet +/- 20g kulonbseg. vagy ilyen csak a gagyi aluvazaknal van? (vagy nem jol ertem, mirol megy a vita?)

abba kötöttme bele :) hogy ha a 18-as 1376 bilincs nélkül, akkor a 19-es szvsz nem lehet bilincsestûl csak 20 grammal nehezebb---annál a bilincs is több...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

karfi

karfi

vendég

• fórumtag
  • 151 hozzászólás
nem azert, de nem kulonbozo meretu vazakrol van szo? vagy meg ha ugyanaz a meret, akkor is lehet +/- 20g kulonbseg. vagy ilyen csak a gagyi aluvazaknal van? :) (vagy nem jol ertem, mirol megy a vita?)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
bizony pisz. még a hentesnél se szoktunk összeveszni pár g husin ide vagy oda :D
egyébként már épp akartam irni srácoknak h menjenek el Párizsba a mittomén milyen muzeumba ahol örzik a kg etalon rudját és ott mérjék le :) ha ahhoz hasonlitjátok tuti halál biztos értéket kaptok ;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Én nem is gondoltam kötekedésre, csak egy manapság elharapódzó dologra szerettem volna felhívni a figyelmet.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
vv
nem kötekedni akartam. csak ezt gondoltam, ezért írtam.
de akkor nem szóltam semmit, hogy ha digitálison is volt mérve...
mivel ezt a halmérleges képet linkelte Tigrincs, azt hittem, hogy csak azon lett mérve...

písz srácok! :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nem gondolod, hogy ez kissé egoista hozzáállás - "én levittem és a zöldséges tuti pontos digitális mérlegén lemértük," ami innentõl kezdve szentírás. Hogy képzelheti az egyszeri ember, hogy a "koszos" halmérlegén mért adat pontos, vagy inkább pontosabb lehet?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

az istenért se akarom kihúzni Nálad a gyufát, nem is kötekedésért, csak úgy érzem, hogy most nekem lehet igazam.

mert Te egy pontatlan halmérlegen mérted, én meg bevittam boltba és a zöldségesnél mérte le a leányzó a digitális mérlegükön. (nem tûnt gagyi cuccnak)
na ebbõl azt akarom kihozni, hogy lehet az én mérésem a pontosabb. és lvalószínû, hogy a 19"os nyeregcsõbilinccsel annyi, amennyi...

1. egyébként nem pontatlan, igaz mivel 2 tizedes kerekit
2, természetesen le volt mérve grammos digit mérlegen is, /a boltban is meg otthon is/ onnan vettem az 1376-ot.....nem az 1,38-ból osztottam vissza..:)és bilincs nélkül volt...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
az istenért se akarom kihúzni Nálad a gyufát, nem is kötekedésért, csak úgy érzem, hogy most nekem lehet igazam.

mert Te egy pontatlan halmérlegen mérted, én meg bevittam boltba és a zöldségesnél mérte le a leányzó a digitális mérlegükön. (nem tûnt gagyi cuccnak)
na ebbõl azt akarom kihozni, hogy lehet az én mérésem a pontosabb. és lvalószínû, hogy a 19"os nyeregcsõbilinccsel annyi, amennyi...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

a macska? az ugyan nincs kizárva. a kutya. az ki van. :D
egyébként mire gondoltál?

nycsõbilincsre....

meg a túlépítésre az igen..

ez mrg már más, :

http://index.hu/poli...est/margsas363/

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

az ki van zárva
http://pix.bikemag.h...58/DSCF0865.JPG

a macska? az ugyan nincs kizárva. a kutya. az ki van. :D
egyébként mire gondoltál?

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Szem elött vagy Sala. :)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
johogy király a bicajod, meg pille könnyü is!:) nem is azért mondtam, csak én régen mást olvastam ezért tudtam rosszul.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

a 19"-es 1395gr.
asszem a nyeregcsõbilinccsel együtt.
az a 100-150 gramm engem nem zavar.
szerintem a vázzal és a róka telóval (~1580gr) túl is van építve a bicajom.

az ki van zárva
http://pix.bikemag.h...58/DSCF0865.JPG

amúgy igen

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
a 19"-es 1395gr.
asszem a nyeregcsõbilinccsel együtt.
az a 100-150 gramm engem nem zavar.
szerintem a vázzal és a róka telóval (~1580gr) túl is van építve a bicajom.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
jo ok. akkor amibe én néztem anno az a katalogus tényleg hazudott...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

kössz konás a mailt ;) én azt hittem egyébként h a supreme váz csak 1200g...
vagy a tied nagyobb és ezért több picivel?

grat a reggeli átlagodhoz ;)

kicsikét szokik hazudozni a cégek többsége súlyadatokat illetõleg....igaz hogy a legkisebb vázat mérik, de mivel a 18-as is 1376 g nem hiszem hogy a 16-os 1300 alatt lenne

mellesleg ha tényleg 1200 lenne akkor nem vettem volna meg...

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
kössz konás a mailt ;) én azt hittem egyébként h a supreme váz csak 1200g...
vagy a tied nagyobb és ezért több picivel?

grat a reggeli átlagodhoz ;)