köszike!!! meg is néztem egy részt.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Indította
Dig
, 2006. február 23. 01:26
Írta 2007. június 14. - 21:47

Írta 2007. június 14. - 21:43

nem magamnak lenne.
unokabátyám csak dynamo maratonkor ül bicajon az év során kb.
aztán múltkor itt volt nálam kölcsönbe - sopron meg szentgrótra ugye vittem -, aztán meglátta és mondta, hogy elhömbölögne vele, ha lenne neki...
jaja, az a fémhenger lehet a ludas szerintem is.
unokabátyám csak dynamo maratonkor ül bicajon az év során kb.
aztán múltkor itt volt nálam kölcsönbe - sopron meg szentgrótra ugye vittem -, aztán meglátta és mondta, hogy elhömbölögne vele, ha lenne neki...
jaja, az a fémhenger lehet a ludas szerintem is.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. június 14. - 21:14

Hát egy görgõnek nagy baja nem lehet, ha csapágyas azt is megúszod pár ezresbõl. Azt kell megnézni hogy ahol érintkezik a gumival, az a fém henger az nincs-e megkopva nagyon.
Ha nincs, akkor megéri az árát.
U.i: Nem ajánlom a görgõzést. Idén amikor esetleg bringáznom kellett volna és esett, vagy naon hideg volt, akkor kimentem futni. A görgõzés nagyon idegtépõ és embert próbáló dolog. Tavaly kb 4000 km-t mentem alapozáskor görgõn, meg is utáltam, jövõ télen talán már rámerészkedek...
Ha nincs, akkor megéri az árát.
U.i: Nem ajánlom a görgõzést. Idén amikor esetleg bringáznom kellett volna és esett, vagy naon hideg volt, akkor kimentem futni. A görgõzés nagyon idegtépõ és embert próbáló dolog. Tavaly kb 4000 km-t mentem alapozáskor görgõn, meg is utáltam, jövõ télen talán már rámerészkedek...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Írta 2007. június 14. - 20:35

ugy hogy winrar-al kicsomizod....de ha r00-át kaptál akkor ahhoz sztem kéne még r01, r02 stb is, de nem mindenféleképen!
csomizd ki az r00-t ha megy és kész.
csomizd ki az r00-t ha megy és kész.
Írta 2007. június 14. - 20:34

errõl mik a vélemények?
http://apro.bikemag....ct=73813&cat=44
azt a választ kaptam, hogy korrekt állapotban van.
ez elég tág fogalom.
mi baja lehet esetleg egy ilyen cuccnak?
megéri az árát?
kela
azokhoz általában jár még .r01 .r02... kiterjesztésûek is.
általában a filmeket szokták így feldarabolni, s ha leszedted mindet, akkor az utolsóba (vagy elsõbe) belemész (.rar-hoz hasonló fájl) és ott látod a teljes fájlt, azt kell kimásolni
http://apro.bikemag....ct=73813&cat=44
azt a választ kaptam, hogy korrekt állapotban van.
ez elég tág fogalom.
mi baja lehet esetleg egy ilyen cuccnak?
megéri az árát?
kela
azokhoz általában jár még .r01 .r02... kiterjesztésûek is.
általában a filmeket szokták így feldarabolni, s ha leszedted mindet, akkor az utolsóba (vagy elsõbe) belemész (.rar-hoz hasonló fájl) és ott látod a teljes fájlt, azt kell kimásolni
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. június 14. - 20:34

Írta 2007. június 14. - 20:14

vendég_Charon_*
Írta 2007. június 14. - 20:02

Írta 2007. június 14. - 19:59

Színész-szinkronszínész örök etalonok:
Al Pacino - Végvári Tamás
Bud Spencer - Bujtor István
Telly Savalas - Inke László
Roger Moore - Láng József
Tony Curtis - Sztankai István
és lehet még sorolni számtalan régi nagy motorost.
Al Pacino - Végvári Tamás
Bud Spencer - Bujtor István
Telly Savalas - Inke László
Roger Moore - Láng József
Tony Curtis - Sztankai István
és lehet még sorolni számtalan régi nagy motorost.
vendég_Charon_*
Írta 2007. június 14. - 19:44

Nekem csak a hang kapcsolódott a szereplõhöz.
Most, hogy megnéztem, a régi hanggal együtt élt a szereplõ, az új pedig kicsit lapos. Néha átjön a cinizmus, néha meg olyan, mintha átlagos ember lenne.
Pedig a szerepe szerint nem az. Híresen jó a magyar szinkronizálás egyébként. (Mármint a "képzett", nem az ömleszetett)
Egyébként anno a Jóbarátokon jól szórakoztam. Aztán hozzájutottam az összes évadhoz angolul. Azóta ha igényesen akarok nézni sorozatot, filmet, csak eredeti nyelven.
Szeretem, ha a hanggal együtt mozog a szereplõ szája.
Most, hogy megnéztem, a régi hanggal együtt élt a szereplõ, az új pedig kicsit lapos. Néha átjön a cinizmus, néha meg olyan, mintha átlagos ember lenne.
Pedig a szerepe szerint nem az. Híresen jó a magyar szinkronizálás egyébként. (Mármint a "képzett", nem az ömleszetett)
Egyébként anno a Jóbarátokon jól szórakoztam. Aztán hozzájutottam az összes évadhoz angolul. Azóta ha igényesen akarok nézni sorozatot, filmet, csak eredeti nyelven.
Szeretem, ha a hanggal együtt mozog a szereplõ szája.
Írta 2007. június 14. - 19:29

ja én még nem is mondtm nekem milyen mérlegem van. nem tudom mi a hivatalos neve de fater ugy szokta hivni h minclér
alapbol olyan fél kilot mutat ha csak fogom, de ha egy hangyányit megfogom az alján a kampot akkor már majdnem 2kg
na most ezzel mérve 13 kg a bicajom de ez egyáltalán nem mérvado...

Írta 2007. június 14. - 19:00

huuu mik vannak itt
halmerleg meg digitalis meg ket tizedes pontos
meg zodseges kiccsaj
en megvettem a dr house 3. evadot
atjosz megnezzuk jol.
azert fura ez a hang valtas mert megszoktuk szakacsit
allitolag ez a hang jobban illik az eredetihez
/allitolag a nemetek csinaljak jol. sizneszekhez van egy ember aki csak ot szinkronizalja, de semmikepp nem hires ember-szinesz. igy csak a hang kapcsolodik hozza es nem egy arc ill. ember/
halmerleg meg digitalis meg ket tizedes pontos
meg zodseges kiccsaj
en megvettem a dr house 3. evadot
atjosz megnezzuk jol.
azert fura ez a hang valtas mert megszoktuk szakacsit
allitolag ez a hang jobban illik az eredetihez
/allitolag a nemetek csinaljak jol. sizneszekhez van egy ember aki csak ot szinkronizalja, de semmikepp nem hires ember-szinesz. igy csak a hang kapcsolodik hozza es nem egy arc ill. ember/
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. június 14. - 18:18

Úgy tudom, hogy a montisokat nem köti a 6.8 kg-os súlyhatár.. De kinek van hajlama arra, hogy ien könnyû montival VeRsEnYeZzEn?
Áááá Suntour... "Vajpuha mozgású" "Visszaútcsillapítás" Uram, Atyám, nyomkodtak egyáltalán valaha Teleszkópot?
Áááá Suntour... "Vajpuha mozgású" "Visszaútcsillapítás" Uram, Atyám, nyomkodtak egyáltalán valaha Teleszkópot?
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Írta 2007. június 14. - 18:17

nekem emiatt postot töröltek..de biztos lehetsz benne:Dnyakam rá, hogy egy 9 kiló körüli monti nem bírna ki alattam egy alpesi hétvégét
Írta 2007. június 14. - 18:17

Írta 2007. június 14. - 18:12

Írta 2007. június 14. - 18:03

nyakam rá, hogy egy 9 kiló körüli monti nem bírna ki alattam egy alpesi hétvégét

Írta 2007. június 14. - 18:02

A 6kg alatti tömegrõl jut eszembe, a mtb-knél is van 6,8kg-s súlyhatár uci versenyeken?
ja és ami a suntour topicban megy az kész vicc.
ja és ami a suntour topicban megy az kész vicc.

A sebesség mindent megold.
Írta 2007. június 14. - 17:49

az új hang nekem sem jön be.....
bár felirattal jobb, elsõ két évad magvan ( "megvettem":p)
valakinek nincsen 3.?
ki kéne mennem kerékpárolni, kiégette az agyam ez a 19-20. századi magyar politika
de olyan messze van a kerékpárom
legalább 20m
bár felirattal jobb, elsõ két évad magvan ( "megvettem":p)
valakinek nincsen 3.?
ki kéne mennem kerékpárolni, kiégette az agyam ez a 19-20. századi magyar politika

de olyan messze van a kerékpárom

Írta 2007. június 14. - 17:30

House: elég vegyes érzelmeim vannak az új hanggal, néhol rettentõ jó ,néhol "nevetséges". a sorozat amúgy nagyon bejövõs...
váztéma: egyértelmûen mindkét váz totál nehéz és csúnya is.
ki kell vágni õket ...
Blog On meglett a 4.7 es átlagom
:D:D:D ennyi tanulással nevetséges---néha már lelkiismeret-furdalásom van..
BLOG OFF
váztéma: egyértelmûen mindkét váz totál nehéz és csúnya is.

Blog On meglett a 4.7 es átlagom

BLOG OFF