Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

hát a kultúra az hiányzik belõle.

Teljes mértékben!
És Magyarország az a hely, ahol ebbõl (is) sláger lesz :cry:
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
aha.

hát a kultúra az hiányzik belõle.

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
http://www.gatveder.....php?id=1006031
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Csak theznek:

http://www.gatveder.....php?id=1006031
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

A zsír a melegtõl és a hidegtõl is véd, mert jól szigetel. :) Erõnlét kell a meleghez, meg amit mondtál, fejben dõl el (a csapból is az folyik, hogy "jaj de meleg van". Nekem a mínusz 20-szal sincs bajom, kifejezetten élvezem.

ezért izzad minden "kövér" ember mint a fene mindenhol már 20 fokon is...:)
mert a melegtõl is véd :-D

másik:

avassatok már be, mi ez a "ne fürgyé' le" divatszöveg!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
hamar leolvad a fagyott takony mi?:D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

A zsír a melegtõl és a hidegtõl is véd, mert jól szigetel. :) Erõnlét kell a meleghez, meg amit mondtál, fejben dõl el (a csapból is az folyik, hogy "jaj de meleg van". Nekem a mínusz 20-szal sincs bajom, kifejezetten élvezem.

azért fura érzés kijönni a hûtõház -20°C-ából a 35°C-ra :)
de legalább elmondhatom, hogy légkondis helyen is dolgozok :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
a "nincs légkondi a combinon" problémának tényleg van létjogosultsága, mert a combinon van kocsinként kb. 10 darab patkánysegglyuknyi ablak, és valami istentelenül be tud melegedni. a régi villamosokon nem sírtak soha az emberek, mert nem volt klíma, hiszen ott gyaorlatilag a kocsinak a fél oldalát le lehetett húzni, voltak normális ablakok. de ha már egyszer veszünk valamit sok sok millióért, ami új meg csoda meg minden, akkor tényleg adjunk még ki pár darab ezrest azért, hogy legyen benne légkondi. az újfajta volvo buszokon, amik a piros 40es vonalán járnak, van légkondi, és valami istenáldása, tökre örülök, hogy amíg eljutok az auchanig, addig nem izzadok bele a bõrfotelokba, mint a régi ikaruszokon. :)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

nálunk nem egyszer van olyan a buszon hogy néni miatt nem lehet nyitni ablakot mer fájni fog a füle....nyáron
há f***om, menjen gyalog vagy dugjon a fülébe sörösüveget, de a fél busz ne fulladozzon már miattuk

A nénik külön kategóriában kezelendõk a tömegközlekedésben :)
Hihetetlen, de tudnak sprintelni szatyorral, ha üres egy hely, de ki is túrnak másokat, mondván "Én itt szeretek ülni." :)
Amúgy a többség akarata kell, hogy érvényesüljön.

(Hehh. Pénteken mentem légkondis vonattal, ami persze ki volt kapcsolva. 315 HUF lett volna a jegy. Nem jött kaller. De ha jött volna, tutira nem fizettem volna! A 40°C-ot hûvösnek éreztem ahhoz képest, ami a vonaton volt!! )
White Horse

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A sebesség mindent megold.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
nálunk nem egyszer van olyan a buszon hogy néni miatt nem lehet nyitni ablakot mer fájni fog a füle....nyáron
há f***om, menjen gyalog vagy dugjon a fülébe sörösüveget, de a fél busz ne fulladozzon már miattuk

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Azzal azért egyetértek, hogy légkondi a tömegközlekedési eszközökre szükséges. Annyira be tudnak melegedni, ott tényleg áldásos.
Otthonra kifejezetten feleslegesnek tatom, kibírható ez a meleg, nagy része fejben dõl el, másik meg, hogy le kell fogyni :) [písz]
White Horse

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
én sem értem mért vannak kiakadva ennyien a melegre...télen meg sír a szájukszéle hogy befagy a lyukuk.....élvezzék inkább az életet :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

konásnak szívügye a kamionosok és a fuvarozók védelme...a nagy fordulókör tényleg igaz, a minap láttam Veszprémben, hogy a 4 sávos úton +2 buszmegálló a szélén (tehát összesen kb. 6 sávnyi hely) egy hosszabb nyerges vontató épphogy megtudott fordulni...

védje õket a rosseb! pl. a szlovák és cseh kamionosokat kifejezetten utálom!
németek, osztrákok kedvesek - a magyarokhoz képest

csak próbálom bemutatni, hogy nem csak egy szemszögbõl kell nézni a dolgot!
bele kell képzelni a másik közlekedési partner helyébe is magatokat és máris máshogy látjátok a dolgokat.

ha jár valaki MOL benzinkúton, nézzen nekem 44-es O'neill tanga papucsot! itt a környéken egy helyen van 3990-ért, B.lellén pedig elfogyott az akciós 1990 Ft-os :(

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Hm... Nem sopánkodásnak szántam, csak kijelentésnek. Ami jó lenne, az az, hogy mindig 22 fok, kivéve, ha esik, akkor legyen 32, verseny hétvégéjén ne essen, sõt lehetõleg elõtte 2 napig ne.
Jah, kiszámoltam, az OB után laza 5-600 helyet ugrok elõre az UCI listán xD elsõ 250ben leszek :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Na mindegy, ma is meleg volt és holnap is az lesz. :mad:

nekem errõl phnb-vel egyezik a véleményem:

Sodródom itt a tömeggel, ezért ejtek el néha egy-egy "hát hû de meleg van", meg "phûû"-t, de az igazság azért mégiscsak az, hogy egy árva percre sem zavar az egész. Ez nem szar, örülök, hogy ez van. Engem az zavar, ha reggel még sötét van, négykor már sötét van, az eget legfeljebb ebédszünetben látom, de akkor is szürke, így gyakorlatilag egy állandósított Szárnyas fejvadász-moziban élek an androidokat leszámítva. Meg amikor megállíthatatlanul folyik az orrom a hidegtõl. Meg ilyenek. Na EZ zavaró. Ne legyünk már cukorból, basszus. Azon sírni, hogy egygatyában lehet járni, strandolni, legálisan tolni be a fröccsöket, hát...nekem nem az a kifejezett rossz dolog. Meg hogy meleg a combinó és légkondi kell és blabla. Mi van? Nagyjából pár évvel ezelõttig - bármilyen hihetetlen - az emberek EGÉSZ ÉLETEKET ÉLTEK LE LÉGKONDICIONÁLÓ NÉLKÜL! Tudom, hogy hihetetlen, még én sem fogtam fel teljesen, de tényleg így van. Az eddig feltárt ókori római sírok egyikében sem találtak légkondicionálót, például.

Én még mindig hálás vagyok egy kis napfényért a tavalyelõtti telet követõen [az a nagyon hosszú, nagyon csúnya], meg úgy általában is. Az a baj, hogy ha létezik Isten az ószövetségi értelemben, vagy legalábbis szeret játszani, akkor most ledob ide egy kurva nagy mínusz huszas, áprilisig tartó telet és akkor majd lehet nyüszögni. Há-há.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Ugyanaz mint minden más körlevél. Peersze, mibe fürödtek a kutyák, királyvízben? Vagy netán 100%-os sósav folyik a dunában? Netán piranhák? Vagy a Looch-ness-i szörny elköltözött, mert megunta a tavat és kutyaszõrrel táplálkozik?
Na mindegy, ma is meleg volt és holnap is az lesz. :mad:
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
konásnak szívügye a kamionosok és a fuvarozók védelme...a nagy fordulókör tényleg igaz, a minap láttam Veszprémben, hogy a 4 sávos úton +2 buszmegálló a szélén (tehát összesen kb. 6 sávnyi hely) egy hosszabb nyerges vontató épphogy megtudott fordulni...

iwiwrõl:

.....................FONTOS!
RÁCKEVÉNÉL NE FÜRDESSETEK KUTYÁT!!!2 kutya 5 perces fürdõzés után meghalt.Tenyérnyi helyeken nem volt rajtuk szõr,a boncolás mérgezést állapított meg.A gazdik sajna most a bánatukkal vannak elfoglalva,és nem hajlandóak feljelentést tenni,sem a médiának szólni,sem állatvédõknek.Én csak annyit tehetek,hogy minden fórumra felírom az esetet,hogy lehetõleg ne halljon meg több kutyus.Kérlek terjesszétek ti is,vagy,ha máshogy tudtok segíteni,akkor tegyétek meg kérlek!!!

by Szilvi

és errõl a TV-ben meg a neten meg a rádióban miért nem olvastunk-hallottunk még, meg ÁNTSZ meg minden? ha Ráckevénél tényleg 2 kutya meghalt 5 perc alatt, akkor vajon miért az a legfontosabb, hogy a kutyák nem-fürdetésére hívják fel a figyelmet, miközben ha tényleg mérgezett ott a víz, akkor az az emberre sem lehet valami egészséges...megint verik itt a dobot, hogy legyen valami szenzáció. majd ha látok arról a 2 felboncolt kutyáról képet, akkor elhiszem.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ezaz bandi rakj rendet

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
a biztosítást, teljesítményadót nem számolnám teljes mértékben az utazási költséghez, mivel azt akkor is fizetjük, ha egész évben áll az autó.

no de elkanyarodtunk a kamionos szállítástól...
meg persze ott az autós topic, ott folytassuk, ha valakinek van még valami hozzáfûznivalója!