Különben is mindjárt gondolok egy merészet, és elkezdek aláírást gyûjteni, hogy írjanak ki népszavazást a hõség ellen...most ez úgyis menõ.
vagy szervezzünk tüntetést...

ebben igazad van, viszont ezért tetszett neki enyire a 6-tól 1-ig.. bár az ügyfeleknek nem tom mennyire..du, hazajött aludt 1-2 órát és 3-tól azt csinált, amit akart,,, bár sokáig sztem a hölgymunkatársai annyira nem bírták volna,,( ohh milyen kialvatlan vagyok, ma is csak pletykálni tudok egész nap:D:D)és te a meleg miatt elszúrnál 3 órát az életedbõl naponta? 1 hónapig? kiszámolod?
nemtudom, de asszem ez a 3x fok nem lenne indok erre... fõleg hogy kb 1 hétig volt, azóta is megy a nyálverés :wtf: :chin:
nem tudom nálad mit jelent a szieszta de külföldön:
8-12:30 , 15:-18:30 azért nem mind1, de én elfogadom más véleményét,
valahol mûködik ez..
Olee, azért nem arra gondoltam...
Tartottam egy gyors közvélemény kutatást elérhetõ családtagok között, azt mondta mindegyikõjük, hogy ennyire melegre nem emlékeznek.
A sebesség mindent megold.
Az én öreganyám az egész fiatalkorát végigkapálta a kukoricaföldeken napszámban. Ilyenkor 10-80 éves korig mindenki dolgozott hajnaltól estig. Azóta 1 tized fokot melegedett az ÉVI KÖZÉPhõmérséklet.
Az emberekkel van a baj. A mi dédunokáink már klímás ruhákban fognak járkálni és allergiásak lesznek az összes gyógyszerre.
aha
2-3 óra pihenõ.
Ekkor pont semmit sem tudsz csinálni amúgy se, csak dögleni.
Utána meg 4 helyett 7kor indulsz haza.
Inkább döglõdök melóban melegben, hogy utána a jobb idõben a családdal/magammal ellegyek...
34 fok? és ez délután 2kor visszaugrott 25re?
nem feltétlenül hülyeség nyáron 1-1 hónapra bevezetni.. jobb pl. az ügyfélnek meg a hivatalban dolgozóknak.. tegnap megmértük apuék irodájában 34 fok volt tartósan,,, kisvárosi hivatalok rulez:S
Dave
Te egész értlemes gyereknek tûnsz, korodhoz képest.
hány éves vagy?
A sebesség mindent megold.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu