Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Biker,
Á, én már a "virsligumisnál" tudtam, hogy viccelsz.
Nincs olyan 2,5"-osban.

BBerki,
gondolkodj el azon, hogy amit olvasol, az mennyire hiteles hírforrás.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
http://www.kuruc.info/r/35/20216/

most már lõjjék le vagy tudom is én ássák el, megint késelt ?

Miközben a lakosság félelemben tartására kitûnõen alkalmas hatóságok úgy vigyáztak a késelõ tetvesre, hogy tegnap valószínûleg ismét levezényelt egy késes rablást, egy erdélyi napilap felkereste a cigánytelepet, amely kitermelte a patkányt. Az ottani vasvillás rokonság végül nem szúrta le az újságírókat, így megtudhatunk egy-két érdekességet a purdé életérõl, közben pedig készülõdhetünk a visszatérésére, ugyanis Székelyföldön is ki-be lehet sétálgatni az intézet kapuján.

MEkkora kezdés máár :D

rem még nem volt sehol
"Minden hülyeség" by Tomidny

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Nézõink?
Hallgatóink?

Tigger, jó helyen jártál te? :D

csak kiváncsi voltam ki olvas figyelmesen :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Nézõink?
Hallgatóink?

Tigger, jó helyen jártál te? :D
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts
na...majdnem vettem ma a dicsatlonban egy virsligumist..

mire +beszéltem magammal a dolgot, bemondják hogy "kedves nézõink +értésüket stb a kasszák átmemetileg nem mûködnek". na jó akkor sétálgassunk. 5 perc múlva még egyszer ugyanez a szöveg. na sétálgassunk még. kis idõ ekltelte " kedves hallgatóink megértés stb, áruházunk tech okok miatt a mai napra bezár"...

na most vagy pechem van, vagy a jó sorsom távol akar tartani az aszfaltos hasítástól :)

blog off
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Mondjuk a mondat tagolását még gyakorolhatta volna másodéves közgáz, és melyik szak is ez? hallgatóként... :)
Mert a levélírás nagyon, ez annál kevésbbé megy neki :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Hát, két tippem van, vagy nem fogja sosem elérni a másodévet, vagy kínosan ügyelnek majd rá, h ne bukjon meg sehol és mindent megkapjon amit a szabályzatok neki elõírnak, de annak kisebb az esélye, mert akkor mindenki felbátorodna, és elkezdene ilyen leveleket írkálni méltányos és jogszerû elbánást remélve, és azért vannak még nálunk olyan tanszékek és tanárok, ahol ELVEK vannak :) Konkrétan választ tuti nem írnak, mert bár az EÁJT tanszék kevésbé fajsúlyos néhány másikhoz képest, nem tudom elképzelni, hogy leereszkedjenek oda, h foglalkozzank a dologgal. Szóval ami legvalószínûbb, hogy csöndben eltûnetik. Én arra fogadtam, h jövõre már nem lesz köztünk :P :)

Vesszõhibákat nem hagytam volna a végrendeletemben (sem) :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Kala!
majd a választ is tedd be légyszi :o
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Szerencsétlen Tóth Tiborok...

"389
xy
Adatok | Válasz erre
Ma 14:54

Tisztelt zx Tanszékvezetõ Úr!

A mai napon kerestem Önt a tanszéki irodájában. Úgy gondolom, hogy bár egyéni problémáról van szó, kritikám, a többi hallgatót is érinti.

A helyzet tehát a következõ:
Önhibámból, elfelejtettem feljelentkezni a vizsgára és nem írhattam azt meg (teljesen jogosan). Ezt nem is vitatom, a problémám inkább azzal kapcsolatos, hogy ezzel a hibám magával vonja azt, hogy évet kell ismételnem. Mint (utólag) megtudtam, az Ön tanszékén, az a szabály, hogy aki nem vesz részt az Önök által megszabott (egy idõpontban és nincs választási lehetõség) idõpontban tartott vizsgán, az semmilyen további pótvizsgára nem bocsátható. Véleményem szerint a hallgatónak joga van kihasználni a három vizsga alkalmat.
A Budapesti Corvinus Egyetemen másodéves hallgató is vagyok, tehát van összehasonlítási alapom. Épp ezért is gondoltam, hogy írok Önnek.

Véleményem szerint az Önök tanszéke, nem korrekt a következõkben:

1. A zárthelyik magas bukás aránya is mutatja, hogy valami nincs rendben.
2. A dolgozatok kérdései sem mindig fedik a tananyagot.
3. A dolgozatok értékelésénél, és javításánál sem egyértelmû – és a korrektséggel is vannak aggályaim - az értékelés.
4. A titkárnõ barátságtalan, semmiféle hajlamot nem mutat a segítõkészségre
5. Továbbá, bár ez nem csak az Ön tanszékének a szokása, de problémám van azzal is, hogy a vizsga eredmények kihírdetése is név szerint történik. Nem értem, hogy akkor mire van az eha kód.

Remélem, kritikám pozitív hatással lesz a tanszékre. Célom, teljesen építõ jellegû.

Várom válaszát!

Tisztelettel:

xy"

Persze, igaza van, de vmit elmond az, hogy fogadásokat lehet rá kötni, h meddig marad az egyetemen :)

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

Fakkk:
Lelõtték az (egyik) jövõ havi webajánló témám: http://belsoseg.blog...rantix_isotruss

gyáá a sok agyoniskolázott miket írkál kommentként...szörnyû hogy ennyire ráérnek
jó ez a bikemag rádió:) sok régi kedvencemet fedeztem fel:P

ááá gyík egy nap. bonyhádon hideg, szexárdon meleg, kezdtem is örülni a buszon hogy áá dezsír hazamegyek kimegyek lerugatom...ja biztosan:( itthon meg lehet fagyni...
de a buszon egy tök jó csaj mellé ültem, áá olyan kedves hangja volt meg zer hübses mädchen...el kellett volna hívjam cukrázdába:)

Konás: ilyen szerelésben nem ajánlott lányokra vadászni:)

asszemalszokeggyet...fiatal vagyok még

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Érzésem szerint csekkold a "Jóslatok 2008-ra" linket...

--Trifo

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

Tulajdonképp nem gáz.
Nekünk gáz, hogy szóbaállunk még veled. :)

Az idén neked feladatod van, ne feledd!

Nekem?? Mire gondolsz?

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

Az gáz, hogy gumicsimmába járok, Nivát vezetek és lassan már csak vadásznadrágjaim vannak? Parasztvagyoke?

Tulajdonképp nem gáz.
Nekünk gáz, hogy szóbaállunk még veled. :)

Az idén neked feladatod van, ne feledd!

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
autóval
Nagyvárad tér - Üllõi út -
1. Könyves Kálmán - Hungária - Árpád-híd pesti töve
2. Keleti - Blaha (oder Üllõi + nagykörút)- Astoria - Deák - Váci
3. Keleti - Blaha (oder Üllõi + nagykörút)- Nyugati - Váci
?
Most vagy du háromkor?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Hátja. Tényleg vicces. Amúgy ennek a térhálós szerkezetnek tényleg nem túl sok értelmét látom. Na de a fejlõdéshez kellenek a zsákutcák is, és a zsákutcákról késõbb kiderülhet, hogy nem is teljesen azok.

--Trifo

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Végigolvastam, vicces na.

a _murci_ nagy szakértõ ahogy látom... :)

na jó, lejjebb javított 1-2t... :)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Végigolvastam, vicces na.
"In idem flumen bis non descendimus"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Fakkk:
Lelõtték az (egyik) jövõ havi webajánló témám: http://belsoseg.blog...rantix_isotruss

és ha a kommenteket is elolvasod, a napi röhögés adag is megvolt...

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Fakkk:
"In idem flumen bis non descendimus"

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Thez: +1 fok az már fagypont felett van. Tegnap pont azon vigyorogtam, hogy a +2 fokot már tisztára melegnek érzékeltem. Pedig õsszel még 5-6 fokban is össze akartam fagyni.

Charon: nem nagyon ma. Rohangászós leszek, bankba kell menni, meg tulajdoni lapot kell vadászni - ebédre. De van helyette 3 almám :)

Csemeteképeket meg frissítettünk mi is tegnap este, ha már olyan lelkesen nézegette egynémely topiktárs :)

--Trifo