5ös lett a fizikavizsgám, 2 pontot veszítettem a 127bõl. így félévkor a heti 4 órás fizikából 8 darab 5ös és 1 darab 4/5 alapján, jóindulatból lezártak 5re:D
tudom, másik topik...de mára ennyi a mondanivalóm, és nem akarok kettõt postolni.

a román-francia barátság mindigis híres volt (gondoljunk csak trianon következményeire)
én a wtb-n lepõdtem meg. semmit nem tudtam róla, a honlapjuk alapján vártam a csodát hogy veszek egy nyerget és made in usa,vagy kanada felirat lessz a csomagoláson. és akkor kiszurták a szemem egy olyan zacsival amire 10 szer nagy betûkkel pirossal rá volt írva hogy taiwan, kicsit megmosolyogtam:) de a 267 grammjával nem rossz szerintem
addig nem is lessz baj vele míg egy "huplinál" ki nem bújik a sín a nyeregbõl és fel nem nyársal:)
koca biztos a blahára akarsz menni?
RAUH-Welt
B E G R I F F
a román-francia barátság mindigis híres volt (gondoljunk csak trianon következményeire)azért ma a crossride-on a made in romania feliraton nevettem egyett
azért ma a crossride-on a made in romania feliraton nevettem egyett
RAUH-Welt
B E G R I F F
inkább vitatkozzunk, minthogy Téged szeressen valakide SZERESSÜK EGYMÁST
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
lerírom az én véleményem, de a tiédre is kiváncsi vagyok, ilyen témában nemagyon vagyok otthonAz nem tehetõsség kérdése, hogy valaki taiwanon gyártat, mert akkor a Speci a mai napig Made in USA lenne.