jó meccs volt!

nekem nincs idegem nézni, majd írd be végeredménySport 1 mindenki MOST!!!!
Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
NE ÍGY! NE ÍGY!
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Füreden lesz most a Kalóz ob (2008.07.26. - 2008.07.31.)
Ha jól tudom, akkor van még pár vitorlázást kedvelõ ember itt a forumonNyáron összefuthatnánk egy vitorlázós kerózós napra
A poén a pedálban, hogy maga a cucc tényleg könnyû (kb. egy darab menetes titánrúd...), viszont a cipõre applikálandó része gyak. jóval nehezebb a pedálnál és hát leszállva a géprõl vagy úgy totyoghatsz benne, mint egy dodó-kacsa vagy hanyattesel mint egy kejlfeljancsi. De papíron, számokkal jól mutat.ezt most találtam
tuti kiprobálnám
3.3 Kiló!!!!!!!
delma,
a balatonról beszélünk.amúgy én idén szörfözni akarok megtanulni rendesen, illetve kipróbálni elõbb a vizisít, aztán a wakeboardot, majd a kyteot...nagybátyámnak van egy komplett kyte-felszerelése, azt mondta, ha látja ,hogy végig tudok menni 5-6 kört wakeboardon Füreden úgy, hogy nem esek el, akkor megkaphatom:) (az ernyõzés már megy:)) használta 2 szezont, aztán most már inkább wakeboardozik kötélpályán, az kényelmesebb, emg utálja csomózni az ernyõt...
meg van egy versenyzõ haverom, öreg róka már, bõven 30 felett...