Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Hát ezek után... de ekkora f@..ságot. Felhuztam magam most. Nem arról van szó hogy 3000Ft, de miért én szivok amiatt, hogy adtak egy Gyári hibás terméket?
90%ban biztos vagyok abba, hogy a hiba nem miattam következett be, mert ha raktam is rá olyan programot, ami nem teljesen legális, akkor is a formacvel és a hard resettel minden eltünt róla, egyuttal a beállitási problémák is. Igy ha még el is állitottam valamit rajta, akkor a reset után automat. visszaáll gyári beáll.-ra

Most hülyén nézhettek rám, hogy miért nem tudom kezelni ha már megvettem. ehhez csak annyit, hogy majdnem 200 (A4)oldal használati útmutató van hozzá... :)

Judit:Nem akartam Cégnevet mondani, de szintén Edigital.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
:) okok, azt hittem a fogyasztóvédelemnek írtad, és ezért nem értettem.

Elöbb utóbb visszatérnek az emberek az ilyen bosszúságok miatt a bolti vásárláshoz :)

Sose venném rá magam hogy drága elektronikai cuccot vegyek neten :)

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
nem hivatal. ugyan az mint itt a forum, sok hülye oksokodik, illetve sok okos hülyéskedig.

Nem tudom, de amit irtam többet nem veszek semmit netrõl akkor, megveszem itt kicsit drágábban, de nem szo@om be vele a f@szt.

viszza olvastam, és mindenhol sziával meg helloval köszönnek.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
letegezel egy hivatalt? anno rossz hangulatomban ilyen levelet gond nélkül töröltem volna.
Nem kell fizetned a szállításért, oda is utazhatsz.

Reggel mentem venni akku töltõt.
Nézegetem tecsóban, van gagyi 4ért, 5ért, inkább vettem ott 7500ért egy bosch-t. olyan alapon, hogy az RENDES és nem hal meg.

2 perc után helyes polaritás ellenére is pukk, meg füst. (ugye ugye:D)

kocsiba be, ablakot le(húznám ha nem lenne olyan hideg) és gond nélkül visszavittem
Cserélték 2 perc alatt.

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás

Megint boldog vagyok! Megjavították a monitoromat garanciálisan, pedig nem is volt meg se jótállási jegy, se számla, se semmi. Fujitsu-Siemens termékekre ilyen központilag nyilvántartott garancia érvényes Magyarországon is!

Mákod van, én épp ma irtam fogyvédelemnek. egy ilyet :

"Sziasztok.

Fél éves Pdam tönkrement, nem miattam, hanem valami hibája van. Kérdezgetés után, mivel netrõl rendeltem, azt irták hogy a postaköltséget nekem kell kifizetni... ami 3000Ft oda viszza, nah már most az lenne a kérdésem, hogy joguk van e ehhez? hiszen én nem azért rendeltem netrõl, hogy utána ha GARANCIÁLIS hibája van akkor még fizessek is nem kevés pénzt a szállitási dijért. Kiváncsi lennék mi a véleményetek. Ha viszont köteles leszek kifizetni ezt a szállitási dijat, mert ez szabályba van foglalva, akkor többet én nem rendelek netrõl!

Még csak annyit hogy logikussági szempontból is eléggé érdekesnek tartom ezt így, mert mi van akkor ha küldenek egy gyári hibás terméket, ami csak 3 nap után romlik el? kifizettem majdnem 100ezret a készülékért, utána fizessek még 3at hogy viszzaküldhessem, esetlegesen megint kapok egy (széria?!) hibásat, szintén fizetek vagy micsoda? Bár a szabályok olykor nem a logikán alapulnak."

Elég gáz, ha ki kell fizetnem a postaköltséget.

Vélemény? Még véletlenül sem szeretném azt olvasni, hogy fizetnem kell :):)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
valaki küldhetne kakaót

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Beesik az esõ? ;)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
nekem is 10 órám lesz holnap. na és akkor mivan?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Ellenõriztem, sííímán!
Ami a film után maradt retróizé Katona Klárival - az tûzkemény...:D

akkor jó

ja, biztos nem kapcsoltam ki a film végén
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

egészségedre :)

csak azt mond meg hogy mûködik e ? az az egy aggodalmam van...

Ellenõriztem, sííímán!
Ami a film után maradt retróizé Katona Klárival - az tûzkemény...:D
"In idem flumen bis non descendimus"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

http://index.hu/poli...ar/drama080212/

Lassan oda jutunk, hogy már itthon is kötelezõ felszerelési tárgynak kell lennie a szervnél, mint odaát, a nagy víz másik oldalán.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

.

Megérkezett A CSOMAG! Háttöööööö...
KÖ-SZÖ-NÖM.
Jövök neked 1L.;)

egészségedre :)

csak azt mond meg hogy mûködik e ? az az egy aggodalmam van...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Nawazeg. Akkor nem szúrok be képet, csak linkelem:

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Egy cimbora kisfiának a mesekönyvében találtam.

Amúgy az IMG BBcode tagban lehet valahogy méretet megadni?

--Trifo

Hát nem jellemzõ:
http://en.wikipedia.org/wiki/Bbcode
A fórum hamarosan megjelenõ frissítésében viszont lesz már korrekt (nem utólag gányolt-kókányolt) auto-resize képméretezés.

nem tudja meg :)

Megérkezett A CSOMAG! Háttöööööö...
KÖ-SZÖ-NÖM.
Jövök neked 1L.;)
"In idem flumen bis non descendimus"

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Megint boldog vagyok! Megjavították a monitoromat garanciálisan, pedig nem is volt meg se jótállási jegy, se számla, se semmi. Fujitsu-Siemens termékekre ilyen központilag nyilvántartott garancia érvényes Magyarországon is!

Hamarosan veszek egy 38T lánckereket a tandemre és még boldogabb leszek :)

--Trifo

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Én meg kihagyom :) Most végre kezdek egyenesbe jönni agyilag(anyagilag sem bírnám jelenleg)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

köszi Olee.. már Mjani is írt hasonlókat mostanában( így szar itt, meg úgy szar stb.) , azon filóztam, hogyan is kérdezzek rá,anélkül,hogy kitörjön a III. világháború ... megtetted helyettem;)

köszi

Tig: aztán nem rányomulni az egyetemista csajszikra, mert ha az asszony megtudja neked meszeltek:D

nem tudja meg :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Miért jár ide mindenki szenvedni?

köszi Olee.. már Mjani is írt hasonlókat mostanában( így szar itt, meg úgy szar stb.) , azon filóztam, hogyan is kérdezzek rá,anélkül,hogy kitörjön a III. világháború ... megtetted helyettem;)

köszi

Tig: aztán nem rányomulni az egyetemista csajszikra, mert ha az asszony megtudja neked meszeltek:D

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Nem rossz megoldás. :)
Holnap 10 órám lesz... :(

Savanyu! Értetlenül állt a dolgok elõtt, nevetet is egy kicsit, és nem tudta mire akarok kilyukadni... Meg, hogy milyen szakszavak ezek... Na mondom...:D

Majd elolvasod, igaz mehetett volna privibe is. Majd beszéljünk este! :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
xabi: kormánycsapi behegesztve, kanyarodni csak valamelyik kerék megemelésével és odébb helyezésével lehet.

Esetleg úgy, hogy a hátsóban alig van levegõ, és akkor az a bringa bedöntésére sodródni kezd. Fura egy élmény, de nem kivitelezhetetlen. Anno Camping bringával próbáltam :)

--Trifo

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Nawazeg. Akkor nem szúrok be képet, csak linkelem:

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Egy cimbora kisfiának a mesekönyvében találtam.

Amúgy az IMG BBcode tagban lehet valahogy méretet megadni?

--Trifo