Megint boldog vagyok! Megjavították a monitoromat garanciálisan, pedig nem is volt meg se jótállási jegy, se számla, se semmi. Fujitsu-Siemens termékekre ilyen központilag nyilvántartott garancia érvényes Magyarországon is!
Mákod van, én épp ma irtam fogyvédelemnek. egy ilyet :
"Sziasztok.
Fél éves Pdam tönkrement, nem miattam, hanem valami hibája van. Kérdezgetés után, mivel netrõl rendeltem, azt irták hogy a postaköltséget nekem kell kifizetni... ami 3000Ft oda viszza, nah már most az lenne a kérdésem, hogy joguk van e ehhez? hiszen én nem azért rendeltem netrõl, hogy utána ha GARANCIÁLIS hibája van akkor még fizessek is nem kevés pénzt a szállitási dijért. Kiváncsi lennék mi a véleményetek. Ha viszont köteles leszek kifizetni ezt a szállitási dijat, mert ez szabályba van foglalva, akkor többet én nem rendelek netrõl!
Még csak annyit hogy logikussági szempontból is eléggé érdekesnek tartom ezt így, mert mi van akkor ha küldenek egy gyári hibás terméket, ami csak 3 nap után romlik el? kifizettem majdnem 100ezret a készülékért, utána fizessek még 3at hogy viszzaküldhessem, esetlegesen megint kapok egy (széria?!) hibásat, szintén fizetek vagy micsoda? Bár a szabályok olykor nem a logikán alapulnak."
Elég gáz, ha ki kell fizetnem a postaköltséget.
Vélemény? Még véletlenül sem szeretném azt olvasni, hogy fizetnem kell

:)