Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Kint vagy hegyen? Véss ám be pár liter vöröset, jót tesz a vörösvérsejtképzõdésnek ;) :D
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
jó a mobilnet, full nyugiban kinn ücsörögni a teraszon, elõttem a balaton fényei, állatok apró zörejei hallatszódnak a környékrõl.

üzenem a Vodafonnak, hogy kiépíthetné rendesen a 3G-t, mert jelenleg kb. 1 km-rel csúszok le róla :(

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
azert szlovakbol is van itt sok.

nomeg lengyelbol. [millio? tobb?] pedig ok aztan tenyleg utcahosszal vannak kis orszagunk elott fejlettsegileg.

es attol hogy en otthon lennek a tobbsegnek nem jobb lenne csak rosszabb. egyel tobb munkanelkulit kellene eltartani...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ami késik, nem múlik... :P

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

Tegye fel a kezét aki egészséges

itt a mancsom nem disznóláb :nonono: :D

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
:heej:

jelen :)

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
Sala: tökéletesen mozog a villa, nagyon tetszik, nem gondoltam volna, hogy ennyi múlik a szimeringeken!
Matt: nememlékszem, megköszöntem-e, hogy kihoztad a vellát, ha esetleg nem, akkor így utólag köszönöm :)
Gép összerakva, holnap testride, aztán szombaton go Erdély, Padis :D

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Már azt hittem 1 óra alatt megcsinálták a vasectomiát hehhe
Mindenki szerez vmilyen sérülést?
Tegye fel a kezét aki egészséges

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hogy kerültél te oda?! :D
És pénteken a VIP partyra mentél, vagy szombaton a lightosabbra?!
Amúgy az egyik puncóka a barátnõm. És nem egészen értem a dolgot, mert már elég sok mindent tud... De mindegy.

Jah és volt 2003-as cabi, meg 2003-as cuvée barrique, de annak a nagyrészét már pénteken eltûntették. Túl sok fasza bort nem volt értelme kivinni, mert hogy ez csak amolyan kóstoltató volt. Ergo 0 zseton. :)

Egyszer le kéne néznetek Villányba!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
kölyök:
megnéztem bortotokat vmi cba-s domonyvölgyi pénzverdén
nemsokminden volt kinn,-fiatal cab.s. ill. cuvée- fõleg a két puncóka nem volt túl informatív- bár gyönyörûek! a pince zsíír lehet

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
Azt hiszem innentõl kezd érdekes lenni.
Tommmas: szerény,nyomott szubjektív,laikus véleményemmel nem hiszem hogy kellene foglalkoznia bárkinek is (kacsint)
"Adolf Hitler volt a legnagyobb fasiszta diktátor. "
(Annie Hall)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

Látom gyorsan elmenekültél a kórházból. Jól tetted. Rehabilitációt okosan, ésszel, nem kell elsiettetni. Meg a bringázást is majd okosan, ne úgy, mint én.:D
Mehetünk együtt tekerni; eddig úgy se sikerült.:)
Cuccaidat elraktam, majd ha rendben vagy és jössz a "nagy városba," összefutunk, és odaadom.

Köszi VV! Cuccaim miatt hívlak majd! Mehetünk tekerni, ha bevállalsz ilyen kocabringást, aki a leejtõn sem tud lejönni :)

Most van valami új(?) kampány, hogyaszongya: "Magyarország bennünk van".

Szakmai ártalom, de Nálam már a logó és a hányadék arculati kéziköny - melyet valami hozzánemértõ csinált jó pénzért - kicsapta a biztosítékot. Ilyen igénytelen munkával, mellyel az "országot hirdetjük" ritkán találkozom...

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Na ja. A cégért gyorsan ki lehet cserélni, de a fejeket nem.
Bár lehet, ha ennek a lusta, igénytelen, sumákolós népnek nem azt szajkózták volna éveken keresztül,
hogy jó srácok vagytok, csak mindenki más hülye, hanem valaki azt mondta volna,
hogy márpedig ilyenek vagytok, lehet ma már jobb lenne.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

de mit kersétel te jani a sebészeten? :chin:

Semmi különös csak a múltheti darázscsípéses sztori.

A szlovákok 2009-tõl bevezetik az eurót.

Úgy kell nekik.

A sebesség mindent megold.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
tehát Tam megoszt egy kis Magyarországot az angolokkal

privi Thommey
2 okból is valószínû, h tudja :)

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts
Segítséget szeretnék kérni: nem tudja valaki Pálos Pisti telefonszámát?

Ha valaki tudja akkor küldje el privibe.
Elöre is köszi.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Én is várom a Messiást, úgy képzelem el, hogy egyszer csak lesz egy nagy villanás, és azután minden szép és jó lesz. Nem lesz szemét az utakon, az utcán, az emberek mosolyognak és kedvesek, jószándékúak lesznek...
...de nem, ez nem így megy. Amíg ha az ismerõseim legtöbbjét egy olyan székbe ültetném, ahol maga dönt a fizetésérõl és egyéb juttatásairól, és õ (bárki) pofátlanul kihasználja a helyzetet, nem lesz változás. Gyakorlatilag kivétel nélkül mindenki próbálja kijátszani a rendszert a maga szintjén - "...és számla nélkül mennyi lesz?", hopp most sem kaptam blokkot, itt most még a leállósávban elmegyünk, majd beengednek - részben nevelési/történelmi okokból (barátom mesélte, hogy az édesapja hordta haza a munkahelyérõl a nejlon zacskókat, már alig tudták hova rakni és semmire sem kellett, miért tette? mert ingyen volt), részben a rendszer értelmetlenségei esetleg érthetetlenségei miatt.
Na és ez egy ilyen körforgás, ha degenerált emberek hoznak új szabályokat, akkor azok is töketlenek lesznek.
És akkor épp azok, akik ezt észreveszik és akik tehetnének ez ellen ("normális" generációt felnevelni), azok lépnek le - így nem lesz változás. ("A változás légy te magad.")

A szlovákok 2009-tõl bevezetik az eurót.

Most van valami új(?) kampány, hogyaszongya: "Magyarország bennünk van".
És bakker, ezt nagyon eltalálták; ezért sem változnak a dolgok.
"In idem flumen bis non descendimus"

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
értem, köszönöm a gyors választ ;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

VV: közeljövöben tervezel rendelni crc röl?

Pillanatnyilag nem jellemzõ. Letudtam mindenkinek mindent. Talán július.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
VV: közeljövöben tervezel rendelni crc röl?