Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Írta 2008. március 16. - 23:07

Írta 2008. március 16. - 22:56

Írta 2008. március 16. - 22:54

I`m as fast as nobody!
Írta 2008. március 16. - 22:51

kb 2 éve voltam egy hetet romániában, teljesen jó volt hazajönni

Mellesleg vannak érvek/ellenérvek én ha másik országba költöznék, elötte biztos kimennék egy hosszabb idõre. Embere válogatja ki hogyan érzi itt magát.
Írta 2008. március 16. - 22:49

a pocok mindenit
![]()
itt mernéd hagyni szeretett szülöhazádat?![]()
egyébként sokan belevágnak hogy majd ö megmutatja milyen lesz kint aztán csak visszajönnek mert hiányzik a szülöi környék. habár biztos sokakat hidegen tud hagyni...
Nem az a baj, hogy nem merek kimenni, hanem az, hogy anyagi biztonsag nelkul nem vagyok olyan hulye hogy kimenjek.
Nagybatyam kint elt tobb mint 20 evet nemetorszagban.
Ocsem Londonban dolgozott, amint befejezi a sulit mar megy is vissza.
Amugy ha kikoltozok, akkor is haza fogok jarni rendszeresen, foleg az uzleti dolgok miatt, nem azert mert hianyzik az orszag.
Konas, ket ev mulva majd keresek neked kint egy allast, es johetsz

I`m as fast as nobody!
Írta 2008. március 16. - 22:48

Írta 2008. március 16. - 22:44

Ami meg ugye sokaknak nem annyira...

MJani: nem tudom mirõl beszélsz, de kiváló közhely hangzása van.
Írta 2008. március 16. - 22:44

Vole
a hozzászólásod elejét olvasva egybõl az a kérdés motoszkált bennem, hogy "akkor miért nem mész ki?" de aztán meg is válaszoltad a végére

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. március 16. - 22:41

itt mernéd hagyni szeretett szülöhazádat?

egyébként sokan belevágnak hogy majd ö megmutatja milyen lesz kint aztán csak visszajönnek mert hiányzik a szülöi környék. habár biztos sokakat hidegen tud hagyni...
Írta 2008. március 16. - 22:38

Sok ido lenne leirni mindent, de hidd el, hogy max. egy even belul megbannad ha idekoltoznetek ( es akkor lehet hogy sokat mondtam ).
Teljesen mas a magyarok felfogasa mint a nemeteke, ha elmesz valahova vasarolni, gyakorlatilag orulhetsz ha az elado egyaltalan hozzadszol, nemhogy elore koszonne.
Postan, bankban olyan lassu az ugyintezes hogy ramegy a fel napod. Okmanyirodaba, onkormanyzathoz bejutni megnehezebb ha barmit kell intezni.
Utak borzalmasak, kozlekedes katasztrofa.
Egesz egyszeruen minden a leheto legrosszabbul mukodik.
Nem tudom te mennyit kapnal itt, nem is nagyon erdekel, de nalam nem ritka hogy megvan a havi fel milla, megsem erzem hogy olyan jo lenne itthon.
Szemely szerint en jovore tervezem hogy kikoltozok nemetorszagba ( Berlin vagy Hamburg a cel ), ha gondolod szivesen cserelek veled.
I`m as fast as nobody!
Írta 2008. március 16. - 22:36

tán még itt is elhangzott régebben h mo. 10 millio emberéböl x nek kéne adot fizetnie de x-nek még fele sem fizet...
én megint csak azt mondom ill kérdem: magyarországon konkrétan hova kéne települnöd rebell? mert közel sem egyforma pl egy észak borsodi helyzet egy osztrák határ mentivel....
Írta 2008. március 16. - 22:31

Nem olyan rossz hely Magyarország, kb a fizetésed felét fizeted be adóként. A többiek hozzászólása tükrözi a magyar hozzáállást. Van német ismerõsöm, aki 5 éve él itt és nem akar haza menni annak ellenére hogy nem keres sokat, tetszik neki itt.
ha mindenki fizetne, akkor nem kéne ennyit fizetnie, aki tisztességesen adózik!

téma lezárva, nem kell kommentálni
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. március 16. - 22:31

Írta 2008. március 16. - 22:29

A sebesség mindent megold.
Írta 2008. március 16. - 22:20

Írta 2008. március 16. - 21:58

Kislányom 6 és itt németországban született, a 2. pedig úton van.
Egy laborban dolgozom müszakokban (böveben nem érdemes) és a szakmámban. A suliból európában 3 van. Ausztria 1 , anglia 1 és a leg keresetteb itt nálam, amit fejeztem.
A cég egy osztrák, leány vállalat magyarországon, a magyarhoz még egy horvát cég is tartozik. Szóval én beszelek magyarul, horvátul és természetesen németül.
Eddig ugy van, hogy egy pár napra lemegyek hozzátok ismerkedni, próbálkozni.
+ zavar ( a sok többi mellet) a valami furcsa fizetés adózásotok. Magyar meg nemagyar munkavevö adóklasszis?
Írta 2008. március 16. - 21:43

pontosan! ha jól keresel, akkor szép kocsi, nagy ház, király e.ügyi ellátás, talán elõbb is , mint külföldön, de ahhoz jó helyet kell találni..csereljunk rebell
nemtom mit csinalsz kint
de en lepnek neha
nincs nagy jovokep
ugyanakkor van olyan fizu amivel maradnek
mert akkor nem para semmi
lesz haz auto kaja egeszseg egyebek
Írta 2008. március 16. - 21:40

Írta 2008. március 16. - 21:39

nemtom mit csinalsz kint
de en lepnek neha
nincs nagy jovokep
ugyanakkor van olyan fizu amivel maradnek
mert akkor nem para semmi
lesz haz auto kaja egeszseg egyebek
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2008. március 16. - 21:25

Tiszta jó hétvégém volt, mindennap mentem biciklizni.

Neked is kellene Maggi, nem a kifogásokat keresni.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960