unknowm: elõször is, moderáld magad légyszives, még kb 5 perced van javítani a hszod - tudom, hogy magyar vagy, és muszáj mindenhez, ami nem tetszik, egybõl 2 csúnyaszót csatolni.
velos cuccokkal kapcsolatban kérdezd thez-t, rob-ot, thommey-t - bár szerintem thezcsi mindjárt válaszol neked itt, ha benéz. a bikeres raktérkészletrõl a magellanos topikban volt szó, ha jól emlékszem, azt eléggé szidták.
de a velo nagyker szerintem azért jó, általában minden megvolt másnapra, amit kértem itt a boltban - lehet, hogy amit te rendeltél, abból nem volt eddig szállítmány, bár mintha muddy maryt láttam volna már itt a boltban, meg mintha sala is tolt volna képet pár párról, amit õ kapott.
a sram légtelenítõ szettre meg ne várj szerintem, nem valószínû, hogy egyhamar hoz be a Biker, ha rajtuk múlik - de nem lenne egyszerûbb elvinni egy bringaboltba, ahol értenek hozzá (itt Bp-n sala, probike, vagy itt Budaörsön a fehér Kerékpár) megcsinálják max. 1 hét alatt, olcsóbb, és akkor már bringázhatnál...vagy ez túl logikus lépés lenne? :chin1:
kela:
edit:
- thez milyen nyugis - szerintem ha rajta múlna, akkor az a muddy mary már nem fog megérkezni hozzád soha.

- sala meg hogy felvááággg:D