Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Davenél a pont. Nem gagyi. Egy ember elhagyta, aztán haverom apja megtalálta a gyárban. Számozott. :) De mielõtt megveszem még beviszem azért óráshoz. Azért csak biztosnak kell benne lenni. 6000-ért venném.
Hülye aki eladja ennyiért... :) Aztán életem végig kiszolgálna. :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

hova lett a kutya/kutyatámadás/ elõlük futás topik? vagy csak én nem találtam meg? De nincs kedvem legközelebb ilyet átélni...

én mostanság vmi magas frekijû cuccot fogok bepróbálni..

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
Dave!

ja ja börsön a Kossuth L utcába :)

tuti nem megyek arra többet, inkább kerülök másfelé, mondjuk a kõbánya vagy mi oldaláról támadok legközelebb

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
thez: tudom. de CJ azt mondta, hogy ilyenem, nem pedig, hogy hasonlóm. márpedig a link alatt egy 900ezres Rolex van. :) amúgy hamisított svájci óra soha, inkább egy jobb Casio, vagy egy alapabb Swatch. de ha óra, akkor nálam csak is Tag Heuer Link Calibre S, még mindig.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

hova lett a kutya/kutyatámadás/ elõlük futás topik? vagy csak én nem találtam meg?

Tegnap írtam volna bele dirrel-durral! Mentem budaörsrõl csillebércre, az utolsó háznál mikor felértem a piros jelzés kezdetéhez(persze kistányéron voltam) két böhöm nagy németjuhász szerû valami úgy nekem ugrott hogy a sz*r is belémfagyott. Annyi idõm volt hogy egy fa meg a bringa közé tegyem magam, aztán a bringával védjem kutyaharapásra érzékeny testem. Az egyikkel nem volt nagy baj 5 perc után megunta a szoborrá dermedt bringást, aztán elment leheveredni, de a másik úgy vicsorgott, hogy ha megmozdultam egybõl betámadta a bicót. Lefeküdt velem szemben aztán szépen õrzött ott, amint megmozdultam megindult. 20 perc után gondoltam szép estém lesz így, ekkor pont jött egy arrajáró akire ugorhattak, neki volt ideje lehajolni egy kõért és megdobálni vele a dögöket. Erre nekem is jutott annyi idõ, hogy betárrazzak lövedékbõl, így jöhetett a visszavágás ill. a spurihoz kellõ távolság összeszedése.
Az okos gondolat volt, hogy nem kezdtem kistányéron menekülni, mert tuti leharaptak volna a bringáról, de azért izgalmas volt az eget bámulni 20 percen keresztül egy 50cm-re vicsorgó bu*i nagy kutyától.
Nem tudom mi lett volna a legjobb megoldás, vagy mi lehetne, vegyek gázspért aztán tegyem a mez zsebébe? De nincs kedvem legközelebb ilyet átélni...

Hahhh!
Az a két kutya "jó" ismerõs, ha arról az ösvényrõl van szó, ami a sorompós keresztezõdéshez ér fel. Jó módszer, ha azt csak lefelé használod, akkor is lábat a felsõcsõre téve, és Börsrõl felfelé meg a bánya irányába kerülsz egy kicsit... :P :)

Köszönöm mindenkinek a felajánlásokat, közben a grafikus magához tért, és készülnek a lapkák ofset (v offset?) nyomtatással, szóval meglesz a dolog

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
dave: piacon ezerér lehet ilyet venni.

kokk: nem is arról szól :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

bászki...váttem neked tápsiszettet

Hö?

Nekem meg az a Rolex nem tetszik. Mégha szentséget is török.
Boccs.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
bászki...váttem neked tápsiszettet

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
kala: egyik haverom az AD grafikai stúdióban dolgozik, ha érdekel, írj privit. designolni is tudnak, nyomdai kapcsolat is megvan. Bp.

Ice: hát ja, azt a részt én is pont emiatt utálom. jobb a TV-torony fele menni (Edvi Illés út talán?), ott mehetsz a TV-torony alatti szerpentinen vagy komfortosabban Normafa állomáshoz. itt dolgozol Budaörsön amúgy?

CJ: aztán mibõl lesz neked ilyened?

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
hova lett a kutya/kutyatámadás/ elõlük futás topik? vagy csak én nem találtam meg?

Tegnap írtam volna bele dirrel-durral! Mentem budaörsrõl csillebércre, az utolsó háznál mikor felértem a piros jelzés kezdetéhez(persze kistányéron voltam) két böhöm nagy németjuhász szerû valami úgy nekem ugrott hogy a sz*r is belémfagyott. Annyi idõm volt hogy egy fa meg a bringa közé tegyem magam, aztán a bringával védjem kutyaharapásra érzékeny testem. Az egyikkel nem volt nagy baj 5 perc után megunta a szoborrá dermedt bringást, aztán elment leheveredni, de a másik úgy vicsorgott, hogy ha megmozdultam egybõl betámadta a bicót. Lefeküdt velem szemben aztán szépen õrzött ott, amint megmozdultam megindult. 20 perc után gondoltam szép estém lesz így, ekkor pont jött egy arrajáró akire ugorhattak, neki volt ideje lehajolni egy kõért és megdobálni vele a dögöket. Erre nekem is jutott annyi idõ, hogy betárrazzak lövedékbõl, így jöhetett a visszavágás ill. a spurihoz kellõ távolság összeszedése.
Az okos gondolat volt, hogy nem kezdtem kistányéron menekülni, mert tuti leharaptak volna a bringáról, de azért izgalmas volt az eget bámulni 20 percen keresztül egy 50cm-re vicsorgó bu*i nagy kutyától.
Nem tudom mi lett volna a legjobb megoldás, vagy mi lehetne, vegyek gázspért aztán tegyem a mez zsebébe? De nincs kedvem legközelebb ilyet átélni...

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Akkor engem. :D

Ilyenem lesz : http://www.chrono24....lex/1351262.htm

Egész jó szerintem. :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
nem te.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Tud vki bpi grafikus céget, nyomdai kapcsolattal, vagy nyomdát, ahol van grafikus is? :) Szóval a rövid határidõn belüli munka lenne a lényeg, és a megbízhatóság, a feladatot illetõen nincs komoly kihívás, névjegykártyakészítés alapvetõen.

Ha nem bp-i jó, akkor szólj.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
És kik azok?

Ha kapok választ, akkor nem én vagyok az egyik. :D

Bár most mindet leszarok. Ha nem lenne ennyire tiszta a gép, kimennék csapatni esõben.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
nekem meg már 2 ember van a tiltólistámom..

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Én spec. kint voltam a Margitszigeten, mikor elkezdõdött. Az edzõ outival erõsen ciklokrosszos lett a hazaút. :)
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Baszki.

Rákészülés, gumicsere, minden megvan, erre olyan esõ jön, hogy azt nem hiszem el.
Esik a jég, dörög, villámlik, én meg dekkolhatok itthon.

F@szom.

:(:(:(

UNKNOWN

UNKNOWN

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
trifo

Érdemes holnap bemenni dolgozni ? Sok a szálak száma és a time out ?:)
Mentek valamikor túrázni ?

Life Is Just a Big Ride :angel:

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Kala: tudok grafikus céget saját nyomdakapacitással és grafikussal, de õk leginkább nagy méretû hirdetésekkel foglalkoznak. Szoval, ha 5-6m2-es névkártyákat szeretnél, akkor adok kontaktot :)

--Trifo

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Tud vki bpi grafikus céget, nyomdai kapcsolattal, vagy nyomdát, ahol van grafikus is? :) Szóval a rövid határidõn belüli munka lenne a lényeg, és a megbízhatóság, a feladatot illetõen nincs komoly kihívás, névjegykártyakészítés alapvetõen.