Hülye aki eladja ennyiért...

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960hova lett a kutya/kutyatámadás/ elõlük futás topik? vagy csak én nem találtam meg? De nincs kedvem legközelebb ilyet átélni...
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
hova lett a kutya/kutyatámadás/ elõlük futás topik? vagy csak én nem találtam meg?
Tegnap írtam volna bele dirrel-durral! Mentem budaörsrõl csillebércre, az utolsó háznál mikor felértem a piros jelzés kezdetéhez(persze kistányéron voltam) két böhöm nagy németjuhász szerû valami úgy nekem ugrott hogy a sz*r is belémfagyott. Annyi idõm volt hogy egy fa meg a bringa közé tegyem magam, aztán a bringával védjem kutyaharapásra érzékeny testem. Az egyikkel nem volt nagy baj 5 perc után megunta a szoborrá dermedt bringást, aztán elment leheveredni, de a másik úgy vicsorgott, hogy ha megmozdultam egybõl betámadta a bicót. Lefeküdt velem szemben aztán szépen õrzött ott, amint megmozdultam megindult. 20 perc után gondoltam szép estém lesz így, ekkor pont jött egy arrajáró akire ugorhattak, neki volt ideje lehajolni egy kõért és megdobálni vele a dögöket. Erre nekem is jutott annyi idõ, hogy betárrazzak lövedékbõl, így jöhetett a visszavágás ill. a spurihoz kellõ távolság összeszedése.
Az okos gondolat volt, hogy nem kezdtem kistányéron menekülni, mert tuti leharaptak volna a bringáról, de azért izgalmas volt az eget bámulni 20 percen keresztül egy 50cm-re vicsorgó bu*i nagy kutyától.
Nem tudom mi lett volna a legjobb megoldás, vagy mi lehetne, vegyek gázspért aztán tegyem a mez zsebébe? De nincs kedvem legközelebb ilyet átélni...
Hö?bászki...váttem neked tápsiszettet
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Tud vki bpi grafikus céget, nyomdai kapcsolattal, vagy nyomdát, ahol van grafikus is?
Szóval a rövid határidõn belüli munka lenne a lényeg, és a megbízhatóság, a feladatot illetõen nincs komoly kihívás, névjegykártyakészítés alapvetõen.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Life Is Just a Big Ride :angel:
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt