Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Fordítva is megy...

tudom...volt az is tavalyelõtt :(

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Szedjetek porokat, hogy nagyok legyetek és lehessen ilyen csajotok!!! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Ja! A választási lehetõség adott. Ha utánanézel, hogy mennyi fehérjét meg egyéb dolgokat kell bevinned akkor, ha szépen, folyamatosan akarsz fejlõdni akkor kijön egy elég borzasztó kajamennyiség.Pl. napi 5-6 étkezés meg mittudomén mennyi csirkemell stb. Ráadásul csak minõségi kaja. Na ezért találták ki a táplálékkiegészítõket. Jorusnak lehet, hogy meg kéne ennnie napi 5 kiló vöröshúst csak a kreatin miatt. Ehelyett mondjuk 20 gramm kreatinpor emészthetõbb, sõt még olcsóbb is.
Tehát, ha nem tudsz sem anyagilag, sem idõben minõségi kaját enni napi hatszor, akkor szükséged van a táplálékkiegészítõkre. Egyébként azokból is lehet kapni olyat, ami a saját hormontermelésedet gyorsítja, növeli és nem külsõ bevitt hormonokat tartalmaz.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

.tehát ha hízni akarsz legyél boldogtalan :(

Fordítva is megy...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
kezdésnek én semmiképpen nem kreatint ennék,valami volumass és tsai kaját
szívesen járnék konditerembe,de a legközelebbi normális is kb 20 km-re van ,pedig affinitást érzek magamban(6 évig jártam gyúrni)

-=B.B.B.=-

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hát ha csak kreatinnal megy, akkor le is teszek róla... Nekem az ilyen bigyók nagyon nem pályák. Nagyon nem...

Jaja, boldog csajsziperceket!!! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
én gyerekként nagyon kövér voltam,aztán kb a szakközép alatt szépen lefogytam.ez a tendencia 3 éve kb megváltozott,mióta állandó barátnõm van,felugrott szépen tíz kiló.... mivel csak hétvégente találkozunk bánatomban elkezdtem zabálni...tehát ha hízni akarsz legyél boldogtalan :(

ha már kiegészítõ akkor ne a monohidrátos kreatrin,hanem a foszfátos,mivel az nem vizet köt meg.vannak jó táplálékkiegészítõk ,csak iszonyú drágák :S

Boldog nõnapot a Fórum nõtagjainak :sloneczni

-=B.B.B.=-

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Ocsem ugyanolyan kakabelu, mint itt nehanyan. Akarmennyit es akarmit eszik nem hizik, o is ilyen alkat. Viszont egy ideje lassan masfel eve jar edzeni es boseggel latszik rajta. Nem lett nagydarab, de azert szedett magara nehany kilot es ilyen "bruce lee feeling" szoval szalkas, vekony, de latszanak az izmai. (de irigylem ezt tole :) ) ha enne taplalekkiegeszitoket, akkor jobban hizna. Szoval ahogy Jorus is irta, az alkat szamit, de a munka meghozza gyumolcset. Munka nelkul viszont nincs eredmeny. A szteroidok es egyeb baromsagok hatasa pedig mulo tunemeny csupan, csak a mellekhatasok maradnak ha leall az ember.

Mondjuk Vole odaírta hogy teljesen más egy hízásra/növésre hajlamos ember!
Tény, én könnyen fogyok/hízok/izmosodom, nagyon, de belegondolva apám aki meg szálkás alkat volt világéletében, nem nõ soha, az izom is inkább szálkás lett rajta a gyúrás után(volt idõszak mikor még régen együtt gyártam vele rendszeresen)szóval van abban valami amit Vole mond.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
S.O.S plííííz!
Véleményt kérnék:tech/teló/Rock Shox
http://forum.bikemag...ed=1#post410943
Köszöntem!
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
én asszem fél év alatt léptem a kezdõ 50rõl a 80ra, de tavaly ilyenkor lementünk terembe haverral az 50be alig tudtam belenyomni nyolcat
szomorkás :(

iwiw
iwiw attól iwiw mert international who is who, régen volt sima wiw is, de aztán ez maradt csak meg

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Who is who. Csak kapott egy I-t. Iwiw topic szerintem marhaság, de ha van rá igény felõlem maradhat.

Ja, rob: azt ne felejtsd el, hogy a szteroidokkal szerzett izomzat a legkevésbé sem maradandó. 2-3 hónap kihagyás, és annyi. Pont olyan leszel, mint voltál, csak zsírosabb, lógó bõrû. Plusz a kiválasztószerveid le lesznek pukkanva (vese, máj), az izületeid meg lesérülve. Je. És szteroidokkal sem lesz 52-es karod, ettõl ne tarts. ;)

És basszus emberek... Ne akarjon már mindenki 2-3 hónap nevetséges edzéstõl komoly változást, meg izomzatot látni! Fél év után is leginkább a mozgatott súlyok növekedését fogja érezni, nem a szemmel látható változást. Meg, hogy 3 hónap kreatin után szedjen szteroidot... Bazzeg. Aki vékony testalkatú, gyorsanyagcseréjû, vagy szarógalamb, vag akármi, az szedjen táplálékkiegészítõket. Nekik találták ki. Aztán 4-5 év kemény edzés után az izomzat eléri a genetikai maximumát, ahonnan nincs tovább. Nem erõben, hanem nagyságban. Ez vkinél mondjuk egy 42-es kart jelent, mint haveromnál. Ugyanannyival karozik, mint én, mégsem nõ a karja, mert genetikailag ilyen alkat. Szálkás. Ha ezután úgy gondolja az illetõ, hogy neki ez kevés, akkor már csak a szteroidok jönnek szóba a mellékhatásaikkal együtt. De mondom, ezt jópár év edzés után! Ha más már nem segít, és az illetõ elég gyökesz ahhoz, hogy ilyeneket egyen!

2-3 hónap alatt az izületek éppenhogy kezdenek terhelõdni. 70 kilós arc lemegy terembe, nyom mondjuk 40 kilóval fekve. 3 hónappal késõbb mondjuk 50-nel. Az izületek szépen lassan hozzáerõsödnek a terheléshez, az izmokkal együtt fejlõdnek, szokják az edzést. Ha te 3 hónap múlva nekiállsz pumpálni magad, és újabb 3 hónap múlva 110-zel nyomsz, az izületeid mit fognak csinálni? Ja. Kellemetes váll-, könyöksérülések simán bejönek, és utána nincs edzés. És összeesel, és lefogysz. Amikor felépül a vállad ismét 40-nel fox nyomni, de most már helybõl szteroiddal kezded, hiszen te nyomtál már 110-zel is a picsába, nem? Ja, hajrá.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Durva biza! Az elsõ tagságom negyed óráig tartott. Aztán töröltem magam, mert nagyon idegennek, furcsának, embertelennek éreztem az egészet. (Bár a hálózatelmélet alapvetõen érdekel.) Aztán az öcsém leb@szott, hogy elpazaroltam a meghívóját. Szereztem egy másikat és most megint fent vagyok....
Pozitív, hogy tényleg elõkerült pár õsrégi, de kedves ismerõs. Meglepõ helyekrõl... Amúgy tudod, mit is jelent maga az "iwiw"?

hehh durva dolog ez a iwiw..
volt egy osztálytársam általánosban aki asszem 5ikben ment el az osztályból. (teljesen közömbösek voltunk egymással, tehát nem az hogy nagy haver) azóta nem láttam nem hallottam róla, erre meg bejelöl ismerõsnek, és név alapján egybõl beugrik :)

iwiw topikról mit gondoltok?

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
persze
a genetikailag kódolt dolgokat nem lehet nem figyelembe venni, max. ügyesen elõnyödre fordítani.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Mondjuk Vole odaírta hogy teljesen más egy hízásra/növésre hajlamos ember!
Tény, én könnyen fogyok/hízok/izmosodom, nagyon, de belegondolva apám aki meg szálkás alkat volt világéletében, nem nõ soha, az izom is inkább szálkás lett rajta a gyúrás után(volt idõszak mikor még régen együtt gyártam vele rendszeresen)szóval van abban valami amit Vole mond.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Hagyjad mar te is. Edzeni lehet mindenfele kiegeszitok nelkul is. Plane mivel nem akar profi lenni senki...
Egyebkent en anno nem szedtem semmit es megis fejlodtem, hiztam, erosodtem. Amikor elkezdtem jarni 70kg voltam es 80kg lettem egy ev mulva. 40kg-al szeriaztam fekve kezdeskor, mikor abbahagytam 75-el. Mellesleg azon kivul, hogy van hasam, a hatam, a vallam es a kulso forma megmaradt. Fura, hiztam is, erosodtem is, fejlodtem is es megsem szedtem semmit...
Haver pedig anno nyomta a feherjet es a kreatint, aztan mostanra semmi formaja nincs viszont csocsei lettek. Na ennyit a csodaszerekrol reszemrol. Ja, anno lehagyott fejlodesben, de nekem tobb maradt igy utolag, mint neki. :)
A munkat semmi sem potolja, azt bizony bele kell tenni.

Nah, azert ennyire nem egyszeru a dolog, 3 ev utan erre azert mar rajottem ;)
Dig, teljesen mas egy genetikailag hizasra / novesre hajlamos ember es teljesen mas egy genetikailag gyors anyagcsereju, szalkas izomzatu sovany ember.

Taplalekkiegeszito nelkul pedig senkit nem engednek rendesen edzeni, mert csak a szervezetet teszi tonkre.

Rob, nyomj egy kreatinkurat, hmb -vel es valamilyen feherjevel vagy mrp -vel, es ha attol sem fejlodsz semmit 2-3 honap alatt, akkor nyulj csak valami komolyabb dologhoz.

Csak nem a szilveszteri incidens hozta meg a kedved? :D

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Rob, nyomj egy kreatinkurat, hmb -vel es valamilyen feherjevel vagy mrp -vel, es ha attol sem fejlodsz semmit 2-3 honap alatt, akkor nyulj csak valami komolyabb dologhoz.

nem. akármekkora a karom, ugyanugy fejelt volna meg...
csak megyek angliába, és unatkozni fogok, lesz idõm és pénzem is, mire hazatérek, hizni akarok.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
mit jelent a rendes edzés és mit jelent a tönkretevés?

semmi nem lehetetlen.. van 1 srác, 3 hónap alatt gyúrta ki úgy magát, hogy most sorban nyeregeti a versenyeket.. elõtte sem volt csirke, de ami lett belõle... 70 kiló, 17 éves, 120al nyom fekve ejj. persze táplálékkiegészítõvel és heti 3 rendes edzés

szóval van remény :D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts

Gyúrjál rob, ha rendesen eszel mellé akkor _nagyon_ hamar meglátszik!

Nah, azert ennyire nem egyszeru a dolog, 3 ev utan erre azert mar rajottem ;)
Dig, teljesen mas egy genetikailag hizasra / novesre hajlamos ember es teljesen mas egy genetikailag gyors anyagcsereju, szalkas izomzatu sovany ember.

Taplalekkiegeszito nelkul pedig senkit nem engednek rendesen edzeni, mert csak a szervezetet teszi tonkre.

Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Gyúrjál rob, ha rendesen eszel mellé akkor _nagyon_ hamar meglátszik!
@iljics: kérdeztem msn-en valamit mielõtt leléptem, dobjál privit;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
a falmászás az jó, érzem, hogy "növök" :-)

bár a derekam mérete csökken (bár lehet nem pont ettõl...), de ha a tükörben meglátom a felsõtestem, megveregetem a vállam :D

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"