tudom...volt az is tavalyelõttFordítva is megy...
Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenõfal (archív #3)
Írta 2006. március 08. - 11:16
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2006. március 08. - 11:13
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. március 08. - 09:43
Tehát, ha nem tudsz sem anyagilag, sem idõben minõségi kaját enni napi hatszor, akkor szükséged van a táplálékkiegészítõkre. Egyébként azokból is lehet kapni olyat, ami a saját hormontermelésedet gyorsítja, növeli és nem külsõ bevitt hormonokat tartalmaz.
vendég_Charon_*
Írta 2006. március 08. - 09:38
vendég_Charon_*
Írta 2006. március 08. - 09:37
szívesen járnék konditerembe,de a legközelebbi normális is kb 20 km-re van ,pedig affinitást érzek magamban(6 évig jártam gyúrni)
-=B.B.B.=-
Írta 2006. március 08. - 09:32
Jaja, boldog csajsziperceket!!!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. március 08. - 09:23
ha már kiegészítõ akkor ne a monohidrátos kreatrin,hanem a foszfátos,mivel az nem vizet köt meg.vannak jó táplálékkiegészítõk ,csak iszonyú drágák :S
Boldog nõnapot a Fórum nõtagjainak :sloneczni
-=B.B.B.=-
Írta 2006. március 08. - 08:34
Mondjuk Vole odaírta hogy teljesen más egy hízásra/növésre hajlamos ember!
Tény, én könnyen fogyok/hízok/izmosodom, nagyon, de belegondolva apám aki meg szálkás alkat volt világéletében, nem nõ soha, az izom is inkább szálkás lett rajta a gyúrás után(volt idõszak mikor még régen együtt gyártam vele rendszeresen)szóval van abban valami amit Vole mond.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2006. március 08. - 08:32
Írta 2006. március 08. - 08:16
szomorkás
iwiw
iwiw attól iwiw mert international who is who, régen volt sima wiw is, de aztán ez maradt csak meg
Írta 2006. március 08. - 06:07
Ja, rob: azt ne felejtsd el, hogy a szteroidokkal szerzett izomzat a legkevésbé sem maradandó. 2-3 hónap kihagyás, és annyi. Pont olyan leszel, mint voltál, csak zsírosabb, lógó bõrû. Plusz a kiválasztószerveid le lesznek pukkanva (vese, máj), az izületeid meg lesérülve. Je. És szteroidokkal sem lesz 52-es karod, ettõl ne tarts.
És basszus emberek... Ne akarjon már mindenki 2-3 hónap nevetséges edzéstõl komoly változást, meg izomzatot látni! Fél év után is leginkább a mozgatott súlyok növekedését fogja érezni, nem a szemmel látható változást. Meg, hogy 3 hónap kreatin után szedjen szteroidot... Bazzeg. Aki vékony testalkatú, gyorsanyagcseréjû, vagy szarógalamb, vag akármi, az szedjen táplálékkiegészítõket. Nekik találták ki. Aztán 4-5 év kemény edzés után az izomzat eléri a genetikai maximumát, ahonnan nincs tovább. Nem erõben, hanem nagyságban. Ez vkinél mondjuk egy 42-es kart jelent, mint haveromnál. Ugyanannyival karozik, mint én, mégsem nõ a karja, mert genetikailag ilyen alkat. Szálkás. Ha ezután úgy gondolja az illetõ, hogy neki ez kevés, akkor már csak a szteroidok jönnek szóba a mellékhatásaikkal együtt. De mondom, ezt jópár év edzés után! Ha más már nem segít, és az illetõ elég gyökesz ahhoz, hogy ilyeneket egyen!
2-3 hónap alatt az izületek éppenhogy kezdenek terhelõdni. 70 kilós arc lemegy terembe, nyom mondjuk 40 kilóval fekve. 3 hónappal késõbb mondjuk 50-nel. Az izületek szépen lassan hozzáerõsödnek a terheléshez, az izmokkal együtt fejlõdnek, szokják az edzést. Ha te 3 hónap múlva nekiállsz pumpálni magad, és újabb 3 hónap múlva 110-zel nyomsz, az izületeid mit fognak csinálni? Ja. Kellemetes váll-, könyöksérülések simán bejönek, és utána nincs edzés. És összeesel, és lefogysz. Amikor felépül a vállad ismét 40-nel fox nyomni, de most már helybõl szteroiddal kezded, hiszen te nyomtál már 110-zel is a picsába, nem? Ja, hajrá.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2006. március 08. - 02:03
Pozitív, hogy tényleg elõkerült pár õsrégi, de kedves ismerõs. Meglepõ helyekrõl... Amúgy tudod, mit is jelent maga az "iwiw"?
hehh durva dolog ez a iwiw..
volt egy osztálytársam általánosban aki asszem 5ikben ment el az osztályból. (teljesen közömbösek voltunk egymással, tehát nem az hogy nagy haver) azóta nem láttam nem hallottam róla, erre meg bejelöl ismerõsnek, és név alapján egybõl beugrik
iwiw topikról mit gondoltok?
Írta 2006. március 08. - 01:46
a genetikailag kódolt dolgokat nem lehet nem figyelembe venni, max. ügyesen elõnyödre fordítani.
Írta 2006. március 08. - 01:20
Tény, én könnyen fogyok/hízok/izmosodom, nagyon, de belegondolva apám aki meg szálkás alkat volt világéletében, nem nõ soha, az izom is inkább szálkás lett rajta a gyúrás után(volt idõszak mikor még régen együtt gyártam vele rendszeresen)szóval van abban valami amit Vole mond.
Írta 2006. március 08. - 01:13
Egyebkent en anno nem szedtem semmit es megis fejlodtem, hiztam, erosodtem. Amikor elkezdtem jarni 70kg voltam es 80kg lettem egy ev mulva. 40kg-al szeriaztam fekve kezdeskor, mikor abbahagytam 75-el. Mellesleg azon kivul, hogy van hasam, a hatam, a vallam es a kulso forma megmaradt. Fura, hiztam is, erosodtem is, fejlodtem is es megsem szedtem semmit...
Haver pedig anno nyomta a feherjet es a kreatint, aztan mostanra semmi formaja nincs viszont csocsei lettek. Na ennyit a csodaszerekrol reszemrol. Ja, anno lehagyott fejlodesben, de nekem tobb maradt igy utolag, mint neki.
A munkat semmi sem potolja, azt bizony bele kell tenni.
Nah, azert ennyire nem egyszeru a dolog, 3 ev utan erre azert mar rajottem
Dig, teljesen mas egy genetikailag hizasra / novesre hajlamos ember es teljesen mas egy genetikailag gyors anyagcsereju, szalkas izomzatu sovany ember.
Taplalekkiegeszito nelkul pedig senkit nem engednek rendesen edzeni, mert csak a szervezetet teszi tonkre.
Rob, nyomj egy kreatinkurat, hmb -vel es valamilyen feherjevel vagy mrp -vel, es ha attol sem fejlodsz semmit 2-3 honap alatt, akkor nyulj csak valami komolyabb dologhoz.
Csak nem a szilveszteri incidens hozta meg a kedved?
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2006. március 08. - 01:13
nem. akármekkora a karom, ugyanugy fejelt volna meg...Rob, nyomj egy kreatinkurat, hmb -vel es valamilyen feherjevel vagy mrp -vel, es ha attol sem fejlodsz semmit 2-3 honap alatt, akkor nyulj csak valami komolyabb dologhoz.
csak megyek angliába, és unatkozni fogok, lesz idõm és pénzem is, mire hazatérek, hizni akarok.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. március 08. - 01:06
semmi nem lehetetlen.. van 1 srác, 3 hónap alatt gyúrta ki úgy magát, hogy most sorban nyeregeti a versenyeket.. elõtte sem volt csirke, de ami lett belõle... 70 kiló, 17 éves, 120al nyom fekve ejj. persze táplálékkiegészítõvel és heti 3 rendes edzés
szóval van remény
Írta 2006. március 08. - 00:59
Gyúrjál rob, ha rendesen eszel mellé akkor _nagyon_ hamar meglátszik!
Nah, azert ennyire nem egyszeru a dolog, 3 ev utan erre azert mar rajottem
Dig, teljesen mas egy genetikailag hizasra / novesre hajlamos ember es teljesen mas egy genetikailag gyors anyagcsereju, szalkas izomzatu sovany ember.
Taplalekkiegeszito nelkul pedig senkit nem engednek rendesen edzeni, mert csak a szervezetet teszi tonkre.
Rob, nyomj egy kreatinkurat, hmb -vel es valamilyen feherjevel vagy mrp -vel, es ha attol sem fejlodsz semmit 2-3 honap alatt, akkor nyulj csak valami komolyabb dologhoz.
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. március 08. - 00:52
@iljics: kérdeztem msn-en valamit mielõtt leléptem, dobjál privit;)
Írta 2006. március 08. - 00:17
bár a derekam mérete csökken (bár lehet nem pont ettõl...), de ha a tükörben meglátom a felsõtestem, megveregetem a vállam
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére