tudom...volt az is tavalyelõttFordítva is megy...

tudom...volt az is tavalyelõttFordítva is megy...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
-=B.B.B.=-
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
-=B.B.B.=-
Mondjuk Vole odaírta hogy teljesen más egy hízásra/növésre hajlamos ember!
Tény, én könnyen fogyok/hízok/izmosodom, nagyon, de belegondolva apám aki meg szálkás alkat volt világéletében, nem nõ soha, az izom is inkább szálkás lett rajta a gyúrás után(volt idõszak mikor még régen együtt gyártam vele rendszeresen)szóval van abban valami amit Vole mond.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
hehh durva dolog ez a iwiw..
volt egy osztálytársam általánosban aki asszem 5ikben ment el az osztályból. (teljesen közömbösek voltunk egymással, tehát nem az hogy nagy haver) azóta nem láttam nem hallottam róla, erre meg bejelöl ismerõsnek, és név alapján egybõl beugrik
Nah, azert ennyire nem egyszeru a dolog, 3 ev utan erre azert mar rajottem
Dig, teljesen mas egy genetikailag hizasra / novesre hajlamos ember es teljesen mas egy genetikailag gyors anyagcsereju, szalkas izomzatu sovany ember.
Taplalekkiegeszito nelkul pedig senkit nem engednek rendesen edzeni, mert csak a szervezetet teszi tonkre.
Rob, nyomj egy kreatinkurat, hmb -vel es valamilyen feherjevel vagy mrp -vel, es ha attol sem fejlodsz semmit 2-3 honap alatt, akkor nyulj csak valami komolyabb dologhoz.
Csak nem a szilveszteri incidens hozta meg a kedved?
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speaknem. akármekkora a karom, ugyanugy fejelt volna meg...Rob, nyomj egy kreatinkurat, hmb -vel es valamilyen feherjevel vagy mrp -vel, es ha attol sem fejlodsz semmit 2-3 honap alatt, akkor nyulj csak valami komolyabb dologhoz.
Csak nem a szilveszteri incidens hozta meg a kedved?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Gyúrjál rob, ha rendesen eszel mellé akkor _nagyon_ hamar meglátszik!
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"