Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Nos, az iwiw kicsit hülye.
A részletes keresõ "hozé", "Fót" -ra nem ad ki.
Csak "Budapestre".
N.József. Õ meg N. Dóra

Többet nem segítek. Aki kiváncsi...dolgozzon.:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

konás, én nem akartam semmi rosszat, csak gondoltam karbantartom meg vigyázok rá, amíg a kedves rokonaid nem jelentkeznek érte;)

és nekem sincs megfelelõ paraméterû nõnemû..az nem lehet, hogy hozé 18 éve abban a tudatban él, hogy neki lánya van?:chin::D

van nekije...tanúsítom :)

kersgéljetek csak ügyesen
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
konás, én nem akartam semmi rosszat, csak gondoltam karbantartom meg vigyázok rá, amíg a kedves rokonaid nem jelentkeznek érte;) (esetleg egy szelepsapkát lopnák, az most pont kéne egy...de mást nem:D)

és nekem sincs megfelelõ paraméterû nõnemû..az nem lehet, hogy hozé 18 éve abban a tudatban él, hogy neki lánya van?:chin::D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

apuu (kezdõõõõõdddikkkk):)
nem találom. nagyon sok 18 éves lányt dob ki.
próbáltam Rajtad keresztül lenyomozni, de vezeték (és keresztnév) tudatának hiányában így sem ment. kibobott valakit a fóti hozé keresére, de nem volt neki megfelelõ paraméterekkel rendelkezõ ismerõse...
valamiért azt gondoltam, hogy a lányod adriennek hívják, de úgy se nyert...
majd egy ráérõsebb délutánon kibogarászom :)

szar lehet Neked :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
apuu (kezdõõõõõdddikkkk):)
nem találom. nagyon sok 18 éves lányt dob ki.
próbáltam Rajtad keresztül lenyomozni, de vezeték (és keresztnév) tudatának hiányában így sem ment. kibobott valakit a fóti hozé keresére, de nem volt neki megfelelõ paraméterekkel rendelkezõ ismerõse...
valamiért azt gondoltam, hogy a lányod adriennek hívják, de úgy se nyert...
majd egy ráérõsebb délutánon kibogarászom :)

DaveRider-t várják a bejáratnál egy seggberúgásra! :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

..
ja és hozé: ha ilyenre kerülne sor, akkor konás bringájára igényt tartanék:D

Na ilyen egy igazi barát!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
A közgázzal az a bajom, hogy nem tudom mire jó.
Eddig dolgoztam kis cégnél, nagy cégnél, alapítottam (tunk) két céget is, mûködnek is, emberek élnek belõle,
de az eddigi kb.300 kollégámból közgazdász még nem volt.
Vagy nem derült ki róla.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
konás, miért nem keresel inkább egy jó csajt magadnak(Vp-ben van egy pár;)), minthogy ilyen M:I-ket próbálj meg teljesíteni? ja és hozé: ha ilyenre kerülne sor, akkor konás bringájára igényt tartanék:D (hozé, te amúgy J. vagy, ha nem vagyok indiszkrét? mert ezt dobta ki az iwiw...)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Hoppá, mibõl lesz a cserebogár...
alakul!
:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

egy meglehetõsen csinos fiatal lány szomorúan sétál közöttük. gondosan szemügyre véve õket. valakit keres. egyiknél mozgásra lesz figyelmes. még él! odaszalad hozzá, átöleli, valamit halkan a fülébe súg...

azt hogy "áá túlálted Bandi, külön öröm lesz átvágni a torkod :)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
szerintem azért van ez mert egy átlagos lány inkább közgázra megy
mert az inkább nõi szak mint a mûszaki
aki meg mûszakis az meg eleve különc típus, mert az férfiszakma (sztem)
magyarról passz
de az a véleményem h magyar szakra csak az elvont emberkék mennek
de ez ismétlem nem tanulás hanem inkább érdeklõdés függõ

iwiwes dolog nem rosz ötlet majd vmikor kipróbálom csak mostmár késõ van nekem:D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Megnyomorított kerékpáros holttesteket találtak az ország különbözõ pontjain...

egy meglehetõsen csinos fiatal lány szomorúan sétál közöttük. gondosan szemügyre véve õket. valakit keres. egyiknél mozgásra lesz figyelmes. még él! odaszalad hozzá, átöleli, valamit halkan a fülébe súg...

Arti

Arti

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Köszi a segítséget Olee!
"Minél messzebbre jutok, annál kisebbek lesznek a problémáim."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

akkor nem Vp....
nem szólítalak apunak :(
azért majd keressetek rám iwiw-en ;) hátha ... :)

Tigrincs
irigykedsz, hogy fialat vagyok mi? :D

egy kicsit sem.....

amig a pékségben a kiscsaj azt mondja, nekem hogy" ne mond már nem lehetsz több 25-nél" addig hova irigykedjek.....szal fiatalnak látszom de ehhez tapasztalt is vagyok mér irigyelnélek? :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

...

Nézd, ha neked jó...
Akarsz beszélni róla?

Tényleg Konás!
iwiw! csak ügyesen!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
daci: nem mondtam, hogy közgázra nem mennek jó tanulók, ott van pl. az elsõ kivétel. a közgázt is jól meg kell tanulni valakinek, de az szvsz lényegesen egyszerûbb, mint órákat számolni egy A/3-as lapra felrajzolt, bonyolult áramkörben, hogy a hiányzó helyre vajon hány mikrofarados és mekkora átütési feszültségû kondenzátor kell, hogy ez meg ez így mûködjön (ez csak egy példa volt..)...de szerintem a tuti módszer:

1. keressünk rá iwiwen, hogy: lány & közgázos intézmény...
1.5. vegyünk egy lapot,
2. majd nézzünk végig találomra 100 lányt,
2.5. eközben húzogassuk a vonalakat, ha úgy gondoljuk, hogy az éppen nézett lány aranyos/jól néz ki, tehát neked tetszik csak a külsõ jegyek alapján 2.75 ha extrajó bombázó az illetõ vagy nagyonnagyon bejön, mert pont az ideálod, akkor tegyél még egy + jelet is a lap másik felére, ne csak egy rovákát.
3. számold ösze, hány rovátkád van és hány pluszjeled.

4. ismételd meg az 1-3as pontokat szó szerint, de most mûszakis/magyaros lányokra keress rá.

majd vesd össze a két eredményt, és fogalmazd meg magadnak a tanulságot....

konás: nálunk nem jellemzõ az, hogy szoliban cseszik el az idejüket a jó csajok...inkább szórakoznak, élvezik a pasikat (hetente új, bõeee..), hülyítik, akit lehet....

lor: én is pont ugyanezt kérdeztem ("miért jó a magyar-töri?")...de felvételihez bizony kell, és azért az emelt szintû érettségi fizikából a minimum a mûszakin és a matek emelt sem árt (ha nem tudsz mondjuk vmit szerkeszteni, akkor lemarardsz, és mire bepótolod a hiányosságaidat, addigra már új anyag jön..erre kell a fakt, hogy felkészítsen az egyetemre..), tehát valami ilyesmi lehet a bölcsészkarokon is a töri/magyarral...de az életben semmit nem lehet kezdeni a magyar-törivel, nálunk is majdnem minden tanár azt mondja, hogy a mai világban a mérnöki diplomával lehet jól megélni, meg hogy a munkaerõpiac telített már gazádszokból meg mindenféle ilyenbõl, mérnök az pedig kell, mert a technológia halad stbstb...

daci megint: nálunk valahogy a jobb csajok rájöttek, hogy az 5 kiló smink az nem egyenesen, hanem inkább fordítottan arányosan növeli a szépséget...néha egy kis szemfesték, alapozó, ha éppen olyan idõszaka van, ahol bizony nem árt vagy történt valami kis apróság az arcával, a legtöbb az maximum ennyi. persze vannak nagy k*rvák, akik minden napra új sminket tesznek fel és barnítókrémet használnak (hogyattól milyen undorító színe lesz az embernek...1 hét alatt napi 1 óra bringázástól 3/4-esben+rövidujjúban szebb színem lett, mint annak, aki ilyet használ...olyan nem természetes barna, gusztustalan..)...jó persze, a testápoló tesi után meg a kézkrém az alapdolog (azért fontos a sima bõr, na:D), de valahogy nálunk már tudják, hogy aki jól néz ki, annak nem kell smink, mert anélkül is jól néz ki, vagy maximum egy kicsi. aki meg nem szép, azon a sok smink nemhogy nem segít, hanem el is rontja.

és ez a ronda vagyok- nem megyek ki az utcára nem függ össze...vazze az egész moszkva televan emósokkal, ma örültem, hogy a szolíd narancssárga poló kék farmer barna deszkáscsuka ruhámban épségben átértem... meg itt budaörsön is minden buszmegállóban ott söröznek/cigiznek, pedig õk azért annyira nem szépek (szerintem)...

hozé: neked meg grat, akkor mázlista vagy!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
akkor nem Vp....
azért majd keressetek rám iwiw-en ;) hátha ... :)

Tigrincs
irigykedsz, hogy fialat vagyok mi? :D

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

ez lehet, hogy úgy alakult ki, hogy aki csúnya, az nem mer kimenni az utcára, ezért inkább tanul mint az állat...
aki meg kicsit helyesebb, az elmegy rendbe rakatni a fejét, körmeit és emiatt lazábbra fogja a tanulást.
aki meg cseszett jól néz ki, az minden idejét szoliban meg egyéb általam soha nem látogatott helyen tölti az nem tanul, hanem jó képességei vannak és kevéssel is megél, tehetsége van egy-egy tantárgyhoz és így könnyen bekerül a választott szakra (gazdasági terület)...

egyébként itt is van egy-két szolárium baba, de megállt az ütõ bennem, amikor megdícsérték, hogy közel 100% os analízis zh-t írt...

(a fentiekben sok a kisarkított rész, valóságalapja csekély. nem fikázni)

szerintem nem függ ez így össze
attól h valaki nem mer kimenni az utcára attól sztem még nemjelenti azt h tanul is mint az állat
ez inkább belsõ késztetés van aki szorgalmasabb van aki nem

meg szerintem az h valaki rárak magára ezer sminket meg szolizni megy nem jelenti azt h jól is néz ki
és vannak jó tanuló, jól kinézõ nem extra nagy tehetséggel születõ típusok is

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

:D

ha mondani nem lehet, akkor kérdezek:
most fog érettségizni? hova megy fõsulira?

hozé
majd szólíthatlak apunak? :D:D:D

András ne pedálozz, sokkal jobbat érdemel Nálad :) :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Megnyomorított kerékpáros holttesteket találtak az ország különbözõ pontjain...

Orvosira mén a lelkem.