Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

satu meg kalapacs.

köcce, közben szétjött, csak nem jutott eszembe, h nem szabad teljesen kicsavarni az alsó csavarokat, hanem még elötte kell kilökni a maradék belsõséget a helyérõl :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
A külsõ szárat a becsúszóhoz szorító csavarkötés(eke)t a megfelelõ mértékû (célszerszámmal végzett) nyomatékkel terhelve a csavarkötést kilazítjuk.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
satu meg kalapacs.

emergency assistance needed
nem tudom lehúzni a Psylo külsõ szárát a becsúszóról
volt esetleg vmi trükk hozzá?

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Ég a gyomrom...
az ártott meg, hogy még csak egy kalácsot ettem egész napra, vagy netán a sör..
vagy tán a kettõ együtt? :chin:

na akkor mivel rátok úgyse számíthatok kénytelen vagyok valami kaját csinálni..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
emergency assistance needed
nem tudom lehúzni a Psylo külsõ szárát a becsúszóról
volt esetleg vmi trükk hozzá?

közben tárgytalanná vált
meg kellett paskolni a csavart kicsit

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Errol beszelek :-)

(Irjak is az ujsagban, hogy minden forumtagot megkerdeztek, ugyanazt mondtak, mint te. Csak mas volt a mindenttudo neve. Igy jott ossze sok-sok mindent tudo ;-))

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ez butasag. van 13.823 tagunk, es csak egy tud mindent. a tobbi pedig helikopter.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
hüje...:)

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Most olvasom a KSH legújabb statisztikáit, azt írják, hogy a Bikemag.hu portálhoz tartozó fórumon a legtöbb a mindenttudó ember - fórumtagok aránya.

(a cikket most nem másolom be, esetleg majd hozé, ha van kedve)

:-)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

LL:
ne csalj! :) ne töröljél ki egy-egy sort :)

bocsánat, csak... átgondoltam..és úgy döntöttem az már nem kell ide.. ;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

épp ez az. manapság már, ha nincs diplomád szar alaknak néznek. és Téged is azért vettek fel, mert diploma kellett ahhoz az álláshoz vagy az volt az elõnyöd a többiekkel szemben, hogy diplomád van...
ennyi az egész.

ez igy nem igaz.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
LL:
ne csalj! :) ne töröljél ki egy-egy sort :)

én is szeretnék diploma nélkül meglenni, s úgy gondolom minden percben, hogy menne is. de itthoni nyomás miatt rá vagyok kényszerítve...
meg ha finanszírozzák, mér ne partizzak 3 évet
(bár ezt a partizást könnyedén feladnám egy jól fizetõ munkára)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Nemtudom mit pörögtök ennyit a diploma dolgon.. én sose gondoltam arra hogy legyen.
az utóbbi pár év meg aztán végképp nem :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

...friss diplomásként meg elhelyezkedtem egy olyan helyen, ahol csak érintõlegesen van szükség a papiromra...

épp ez az. manapság már, ha nincs diplomád szar alaknak néznek. és Téged is azért vettek fel, mert diploma kellett ahhoz az álláshoz vagy az volt az elõnyöd a többiekkel szemben, hogy diplomád van...
ennyi az egész.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

révi: egy olyan családban, ahol 2 fõre 3 vagy több diploma jut, kimondatlan elvárás, hogy a gyereknek is legyen egy.
ez már csak egy ilyen világ, majd talán megváltozik egyszer.

friss diplomásként meg elhelyezkedtem egy olyan helyen, ahol csak érintõlegesen van szükség a papiromra, és sokkal több szükségem van a felsõfoku angolomra meg a középfoku németemre... meg arra a valag információra, ami itt a fórumon (és máshol fórumokon, tesztoldalakon, ujságokban) rámragadt.

egy valamire tanit meg az egyetem: tanulni. ha nem tudsz tanulni, akkor ne álmodj olyan munkáról, amihez meg kell tanulni valami komolyabbat. van amihez egészen egyszerûen nem elég a tapasztalat, bár abban igazat adok, hogy nagyon sok mindenhez elég. olyanokhoz is, amiket még ma is diplomához kötnek, tök feleslegesen.

elvarasok... hat na. meg lehet gyozni az embereket arrol hogy tevednek. szavakkal nem ment, masfel ev gyakorlataval ment. most mar nem kerdezi fater, hogy mikor megyek vissza a fosulira. Pedig lehet, hogy visszamegyek. de ha nem, akkor se lesz kilatastalan az eletem. Most megint nezek egy allast, 20%-kal tobb penzt fizet mint a mostani. ami szinten nem szar ahhoz kepest hogy csak egy olajoskezu roman vendegmunkas vagyok :)

magellanboy: robbie williams - road to mandalay

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
révi: egy olyan családban, ahol 2 fõre 3 vagy több diploma jut, kimondatlan elvárás, hogy a gyereknek is legyen egy.
ez már csak egy ilyen világ, majd talán megváltozik egyszer.

friss diplomásként meg elhelyezkedtem egy olyan helyen, ahol csak érintõlegesen van szükség a papiromra, és sokkal több szükségem van a felsõfoku angolomra meg a középfoku németemre... meg arra a valag információra, ami itt a fórumon (és máshol fórumokon, tesztoldalakon, ujságokban) rámragadt.

egy valamire tanit meg az egyetem: tanulni. ha nem tudsz tanulni, akkor ne álmodj olyan munkáról, amihez meg kell tanulni valami komolyabbat. van amihez egészen egyszerûen nem elég a tapasztalat, bár abban igazat adok, hogy nagyon sok mindenhez elég. olyanokhoz is, amiket még ma is diplomához kötnek, tök feleslegesen.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Én Gyõr legjobb gimnáziumába járok..

Révai?

-
mindenki csak abban gondolkodik, h õ maga mivel indult, és azzal hova jutott :)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Megittam egy üveg pezsgõbombátD

kérek énisénis:p

Üzenem az újdonsült Trabantos haveromnak, hogy legközelebb lásson is ne csak nézzen...
bazz.. villogó+fejlámpa kombóval asszondja hogy "használj legközelebb normális látható lámpát..." (tudnám mér hunyorgott miközben ezt mondta?!)
Ja mer pechje volt és utolértem a pirosnál, hogy tisztázzuk mégis hogy volt ez... szerencséje hogy túl forgalmas az a bizonyos keresztezõdés..

csavarok olyan 30al az elkerülõn, ami a pláza nevû intézmény mellett kanyarodik el. Én ugye kavarok út széle, szembõl kanyarodósávban egy Opel akar bekanyarodni plázához, Trabi meg ki onnan. figyelem Opelos.. látszik nem mozdul. Figyelem Trabantos.. nem mozdul naa naa elkezd gurulni... (mondom szökik kicsit de értelemszerûen megvárja míg elmegyek elötte, de azért bemásztam az út közepére biztos ami..) Erre mit csinál hõsünk? "padlógáz" és becsapja az autót a sávba az orrom elé...
Trabicsek és a szemben álló Opel között huss, de ugye trabi mellett befékezve, nemám megelõzöm és úgy csap el...
szóval tisztelettel üzenem neki hogy egy jól kiképzett f@szfej...

látható lámpát...
tényleg ideje összehoznom egy ilyen lor féle vakító eszközt.. aztán sírjon hogy nem lát.....

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Nem csak a multik, a közepes méretû cégek is.

A sebesség mindent megold.

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts
hozé:

mint mondtam, egyelõre nem nagyon érzõdik hogy miért jobb szakképzett menedzserre bízni 1-2 olyan dolgot ami rájuk tartozik.

félreéértés ne essék, tapasztalat is kell mint minden szakmában, de mondjuk egy diplomás termékmenedzser 1-2 hónap tapasztalat után (amit kötelezõen meg kell ejteni szakmai gyakorlaton egyetem alatt), egy diplomával a kézben kb annyit tud mint a "jó régifilozófiájú cégvezetõ", akinek sok a tapasztalata, de csak a sajátjára hagyatkozhat, míg a diplomás sokévei sok ember tapasztalatára.

egy menedzser hosszú távú befektetés, amit egyelõre csak a multik engedhetnek meg maguknak.

révi: diploma nélkül is élet az élet. de családomból adódóan félig elvárás, félig azon (kimondtlan) kívánságok egyike amit teljesítek a kislétszámú családomnak.

a 23 éves kor meg attól függ ki mennyire érettfejû. Egymás mellé tudnám két ismerõsömet, akik között korban 7 év, agyilag 0 év különbség van.
Meguntam az aláírásom....