Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

Még nem biztos, mert tényleg nem mozog a bokám (nagyon), és ugye van rá esély, hogy így is marad, akkor meg ugrott a dh.

Amikor a lapockám volt elrepedve, és fel volt kötve a karom 3 hétig, semmit nem tudtam utána rajta mozdítani.

Örülj az 5 centidnek, és türelem.
A gyógytorna meg kell.
(Ha nem találsz jót, írj privit.)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
ja, nem is értem mért panaszkodik :)
én a 300 pénzért ültem 3,5órát a váróban meg nagyívbe lesz@rtak .....

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Hát háromszáz forintért megérte ennyi minden :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Ádám nekem az ujjam volteltörve ill. mûtve is ha rám hallgatsz , minél többet mozgasd meleg vízben segít az izületeket, szallagokat regenerálni ill. van a Körömvirág kenõcs próbáld ki nekem segített..

edit: ja és jobbulást!!!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Én már tudom....
Thommey volt :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ez vmi elszúrt kérdezz felelek?
nem, õ se volt.

mókás hogy 5 posttal ezelött volt, lényeg hogy mindenki figyel.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
rob volt...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

most mondta ismerõs hogy van egy vagon raktáron forgalmazónál (thez mondta)

nem én voltam.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
hát nem könnyû ITT ez a gyógyulás dolog :\

ennyi idõ gipsz után természetes h nem mozog (bár a részleteket nem tom). de ha röntgen szerint minden ok, akkor már csak egy csini gyógytornászcsaj kell meg kitartás és renbejössz ;)

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Még nem biztos, mert tényleg nem mozog a bokám (nagyon), és ugye van rá esély, hogy így is marad, akkor meg ugrott a dh.

Szóval egyelõre kivárok még a rendeléssel. A gyógytornászok talán értelmesebbek lesznek.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
lol :D

ezentúl a teszteket is így kérjük.;)

szal akkor nem vágják le, és lesz szokomod?:)

Vicces mikor a beteg mondja h mit kéne tenni... lehet már 4 hetet így is feleslegesen húztál rá;)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
mie', homar.hu?! :o

kitartas adam!

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Akkor mesélnék:

fõhõsünk a 8. héten boldogan mankózik be a kórházba tudva, hogy aznap végre megszabadítják a lábát 2 hónapja rohadásra ítélõ fehér zoknijától.

Fél óra várakozás után be is jelentkezhet a 300 ft-os csekkjével az asszisztensnõnél, aki cserébe beutalja Lórihoz, a gipszmesterhez, aki egy miniflexxel levágja a gipszét.

Újabb fél óra múlva megkapja a szokásos atomsugár adagját. Ezután hosszabb szünetet kénytelen tölteni a folyosón (egy órányit), míg be nem hívják. Ez az ötödik kontroll és a negyedik orvos fogadja. Bemutatkoznak, újra elmeséli a helyzetet, majd a doki közli, hogy rossz helyrõl csinálták a röntgent, ezért ismételni kell.

Újabb várakozás, újabb sugáradag, újabb egy óra a folyosón.

Ezután bent egy még újabb, immár ötödik doki fogadja, aki lazán újabb négy hét gipszet ígér. Fõhõsünk beteg hiéna módjára röhögni kezd (eddig az összes új doki plusz négy hetet ráígért az elõzõ adagjára), majd lehetõleg higgadtan kifejti, hogy legutóbb gyógytornát ígértek neki gipsz helyett.

Ezt a doki egy másik szobában megkonzultájja egy hanggal, aki azt mondja, legyen. Némi rizsa után, hogy miért lehet 4 hét gipsz helyett hirtelen mégis torna, átadják a beutalót, amely az Örs vezér térre szól. Hõsünk ugye nem tud járni, se BKV-zni, a családja meg vidéken él, de kemény csávó, úgyhogy arra gondolt legfeljebb odakúszik majd 3-4 km-re lévõ otthonából. Sajnos azt már nem tudják elmondani, hogy pontosan hol található az intézmény a téren, ahogy azt sem, hogy mikor kezdõdik a kezelés.

Apjával a kórházból távozva, 500 méter mankózás után látják a kocsin a kerékbilincset (kórház elõtt nem tudtak parkolni). Szereplõnk õsz apja ekkor már majdnem elsírja magát. Hõsünk újra szellõzõ lába felett érzett örömétõl átitatva vigasztalja apját, és próbálja higgadtan szemlélni a 30 fokos hõségben elõállt kaffkai helyzetet.

Rövid telefonálgatás, és 16.000 Ft kifizetése után távozhatnánk is, ha nem derült volna ki, hogy a beutaló lapon a cím résznél csak ennyi szerepel: Örs vezér tér. Házszám, telefonszám nuku.

Újabb telefonálgatás a fõ kórházba, hogy legalább egy telefonszámot kapjanak az új helyszínhez. Persze a telefonszám nem jó. Új hívás a kezelõ kórházba, õk sem tudnak számot és címet. Cseppet sem zavartatva magát a ténytõl, hogy egy kórház kezelésre elküld egy csomó sántát egy olyan intézménybe, amelynek a címét és a telefonszámát sem ismerik, hõsünk visszamankózik a kórházba, próbálkozik a portákon, de hiába, így lépcsõ fel, lépcsõ le (az ambulancia természetesen az alagsorban van, amelyre csak az emeletrõl lehet lejutni).

Lent szolidan félretolja az ajtóból a bejutni próbálkozó embert, majd még szolídabban kéri a dokit, hogy ebbe az intézménybe adja a beutalót, mert ennek legalább ismerik a címét. A doki átérezve a komoly tétet, telefonos segítséget kér, majd engedékenyen bólint.

Összessgében, tehát 3 óra alatt kaptam 2 új dokit, 7 adag röntgensugarat, a 300 Ft-omért választhattam, hogy milyen kezelést akarok: gipsz vagy torna, túráztam egy kilométert mankóval, meg megmásztam összesen 4 emeletnyi lépcsõt, és még azt is eldönthettem, hogy nem elérhetõ vagy egy létezõ helyre akarok-e járni kezelésre. Ja, plusz 16.000-ért árnyas helyen parkolhattunk.

A bokám meg tényleg elég merev. Kb. 5 centit mozog fel-le. Remélem azért majd javul a torna során.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
végre nem esik.
kékég.
még kicsit szenvedek, aztán bicó.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

felhívtad már az eBike-ot?

Fel drága :D

aszonták felni nincsen, azt most voltam venni ( és 500g alatti :P)

váltót aszongyák hogy zöldkosaras de még nincs....meg hogy forgalmazónál sem, mondom bocsi most mondta ismerõs hogy van egy vagon raktáron forgalmazónál (thez mondta)
aszongya ja akkor lesz a héten
mondom váltókar?
hát kolléga aszitte nincs, de más cikkszám alatt van......hm

utána elköszöntem inkább :)

Arti

Arti

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás

ki az a Di Luca?:chin: :D Rasmussen vajon hol lehet helyezésileg? remélem a Tour-on kevesebbet fog esni :)

62. Michael Rasmussen (Den) Rabobank 1.26.46
Laca a 87.

http://www.cyclingne...esults/giro0715
"Minél messzebbre jutok, annál kisebbek lesznek a problémáim."

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
felhívtad már az eBike-ot?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
ja hogy nincs

küldhetnél egyet, neked úgyis van sok :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ja, hogy nincs biciklid? :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
köhm :)