es vazz, tényleg anya, csak nekem így elsõre nem ugrott be ez a szó, ahogy másodikra sem:D valahogy nem olyan formája van, kicsit hosszúkás...
a bicót tekerni akarom. pontosabban egy SSt akarok tekerni, de ehhez ugye 1 lánctányér kell. le is szedtem a többit, ellenben most ha felrakom, akkor ugye az anya hosszabb, mint kellene, mert hiányzik neki a másik lánctányér vastagsága-> az egy szem lánctányér lötyög.
gondoltam veszek már valami alátétet, a csavarboltba bevittem a csavart, a bácsi nagyon hamar talált rá megfelelõ méretû alátétet...de én meg csak itthon jöttem rá, hogy nem a csavarra kell az alátét, hanem az anyára, hiszen az a túl hosszú...de a csavarra való alátét nem megy rá az anyára, mivel annak a külsõ átmérõje nagyobb, mint a csavaré. tehát most van egy marék alátétem, ellenben még mindig nincs SS-hajtómûvem.
thez: nem nagy falat, csak nem bírok rájönni, hogy mivel mással lehetne még kialátétezni...felesleges lánctányérom nincs, amibe belevágjak, rövid hajtókarcsavart a helyi bringaboltos szerint nem lehet kapni, mert nem létezik, 400 forint/db áron meg nem akarok venni valami szuperextrárt külföldrõl...