Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Írta 2007. május 29. - 08:24

egyedül váltókar volt olyan ami nekem kellene, a többi nem volt sehol....
07-es XT váltót meg aszonták egy darabig nem lesz nekik....mondon jajóvan
osztán szétnéztem ebike-on, nézem zõdkosarasak, naívan megrendelem...várok várok, sámli
hívom õket "maj' jövõhéten"
sámli
megin hívom, "reálisan maj' jövõhéten"
ha héten se jön akkor mondom sztornó oszt húzzanak a pics@ba
Írta 2007. május 29. - 08:24

Írta 2007. május 29. - 08:17

Írta 2007. május 29. - 08:10

Írta 2007. május 29. - 08:09

egészségügyi kiskönyvet kell szereznem, aztán elvisznek üzemorvoshoz és mennem kell tüdõt szûrni is.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. május 29. - 07:35

ilyen diákmunka-közvetítõt még nem próbáltam....
de tüdõszûrés nem tudom, mihez kellhetett nekik, véletlen nem étterembe ment dolgozni?
még egy edit;
sok idõt/pénz spórolhatsz meg, ha inkább te böngészed a hirdetéseket vmi jó után, a közvetítõk szinte csak gané melókat tudnak felmutatni (adatrögzítés, dobozolás, stb) amiért pénzt se kapsz, nem is tudsz tanulni, lazítani közben, de legalább érdemi tapasztalatot sem nyújtanak...
haver is ugyanakkor, ugyanott dolgozott ahol én

szóval érdekes.
Õ még nem volt benn Melódiáknál soha, nincs szerzõdésük semmi. úgy került oda, hogy a csaj szólt, vigyek magammal még valakit és én õt vittem.
aztán bement intézni a papírokat és akkor mondták neki, hogy mi az ábra...
8kor felhívom õket és rákérdezek, hogy mi a ku_va anyjukat kell csinálnom.
igen, tudom, hogy nem sok elõrelépési lehetõséget kínálnak ezek a munkák, de így suli mellett nem igazán van lehetõség másra (szakképesítés nélkül).
http://www.expressz...._effective_date
helyi újságban vendéglátásba keresnek viszonylag sok embert, de az nem foglalkoztat...
Írta 2007. május 29. - 07:31

a nyugati fõcsoport jazz - spurs meccs ma hajnalban lesz?
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2007. május 29. - 01:53

jobban nem tuok fogalmazni

valami olyat kiabálnak benne hogy lost my leg és közben valami ír népzene szól
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. május 28. - 23:16

ezek szerint még nem nõttem fel az önkormányzat szerint(sem

Írta 2007. május 28. - 23:09

még egy edit;
sok idõt/pénz spórolhatsz meg, ha inkább te böngészed a hirdetéseket vmi jó után, a közvetítõk szinte csak gané melókat tudnak felmutatni (adatrögzítés, dobozolás, stb) amiért pénzt se kapsz, nem is tudsz tanulni, lazítani közben, de legalább érdemi tapasztalatot sem nyújtanak...
ez így van...
Írta 2007. május 28. - 23:08

@Bikertigger; na mind1, csak a kistrillió kínai/török büfés jutott eszembe

Írta 2007. május 28. - 23:07

elvileg az.....nekünk küldenek is minden évben meghívót..../vagy 2 évente/tényleg, a tüdõszûrés már nem 'kötelezõ'?
(nem munkával kapcs, hanem csak úgy)
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. május 28. - 23:05

(nem munkával kapcs, hanem csak úgy)
Írta 2007. május 28. - 23:03

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. május 28. - 23:01

ha melózol, akkor (elvileg) vagy munkaszerzõdésed van, vagy ilyen kék "kiskönyved", amit a lakhelyed szerinti foglalkoztatási hivatalban állítanak ki, nem emlékszem, hogy pontosan mik kellenek, de szerelkezz fel minden lehetséges adattal (bankszámlaszám, TB szám, nyugdíjpénztár, adószám, nagyapád cipõmérete, stb)
valszeg nem kerül bele majd semmi (... - de legalább többet kapsz) de ettõl még szinte tuti, h kérik, h váltsd ki
de tüdõszûrés nem tudom, mihez kellhetett nekik, véletlen nem étterembe ment dolgozni?

edit; itt találsz pontosabb infókat is;
http://www.magyarors....html?highlight
még egy edit;

Írta 2007. május 28. - 22:48

neten regisztráltam anno, aztán most dolgozgattam nekik, de még nem voltam benn személyesen.
haver bement, gyorsan küldték is tüdõszûrésre meg kiskönyvet vetettek vele.
anyám azt mondja, hogy ha nekem nem mondták, akkor ne menjek tüdõszûrésre, meg ne csináljak semmit, csak vigyem a bankszámlaszámom, hogy tudják utalni lét.
az én véleményem meg az, hogy ha havernak kellett, akkor nekem mér' ne kéne...
tapasztalat?
KosinaSzilárd
köszi, az megvan. eredeti kéne...
málna
az meg mi?
kalaius
örülnék neki (msn)
Írta 2007. május 28. - 22:04

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. május 28. - 21:35

pm9et lesz a meccs. azaz valamikor itteni idõ szerint hajnalban. csak nem tudom, hogy leadja-e a sport1. mindegy, majd megnézem holnap a sport2-n magyar kommentárral.Rob,6 és 8 között volt vmi közvetítés a Sport1-en,lehetett az? késõbb már nem látok a mûsorban közvetítést....
mondjuk az engem is jobban érdekekelt volna
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. május 28. - 21:14

van sok lökött ember aki szerint a paraszt szó lenézõ

most vettünk paradicsomot, meg mittomén milyen gazokat:)
meg a kutty elöl el is kerítettem, mert rutinosan oda fekszik, ahol locsolunk....
a gaz:)
Írta 2007. május 28. - 21:12

thez,mondjam milyen hatásmechanizmusok alapján "ölnek" a vegyszerek? a parasztnak azt is kell tudni

Rob,6 és 8 között volt vmi közvetítés a Sport1-en,lehetett az? késõbb már nem látok a mûsorban közvetítést....
mondjuk az engem is jobban érdekekelt volna
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy