Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Egy sincs, azért írtam hajtókart és nem hajtómûvet.

nekem eddig a hajtókar és hajtómû közt abban rejlett a különbség, hogy a hajtókar csak simán a kar (tányérakkal), a hajtómû meg az integrált verzió (monoblokkot is ideértve vagy sem).
szóval a hajtómûvet tágabb egységként értelmeztem.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
:mybad: nyugodtan megkövezhetsz ha találkozunk :mybad: ezt benéztem rendesen. elfáradtan a délelötti uszásban meg itt a tunnyadásban a gép elött, inkább huzok ki tekerni a Bükkbe :)

ja még nem is mondtam h tegnap este a Nemzetközi Miskolci Bartók + Párizs operafesztivál megnyitó koncertjén voltam :) néha kell 1 kis kultura is./szököévente 1x elég is lesz ugy látom/ a francia áriázó csaj nagyon jol küldte. az öreg magyar karmester meg igy a nyelvét nyujtogatta mikor tapsoltatta a bigét :D azon akkorát röhögtem, egyböl mondtam is magamba h vén kecske is megnyalja a sót :rotfl:

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Egy sincs, azért írtam hajtókart és nem hajtómûvet.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
de enté hány lánctányér van azon a hajtókaron? :) ez amugy vmi fincsi FTW-s cucc lesz gondolom én...csak már nem volt kedvem listádig visszaolvasni a megfelelö topicba.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
OFF
http://port.hu/pls/f...=1&i_where_tv=1
ON

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Igazából elõnye a Moratinak, hogy rendkívül jó minõségû, és igényes alkatrészeket gyártott, melyek nem csak hosszú élettartamúak hanem exkluzívak is.....nincs minden második bringán Morati alketrész, a gyártásleállás miatt egyre nehezebb is lesz beszerezni.....

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

hajtókar 325 gr.
.... Ha könnyû bringát építek akkor az 6 kiló lett volna. :)

hajtokarod: :scared: megyek képet nézni ujra bicodrol :D 325 agyam eldobom az miböl van meg mi az?
6 alatt hühü

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

ja még annyi ha szabadna: enté moratija miért olyan piszok könnyü? /azonkivül h pihe villa meg fincsi cuccok.../:) avagy mi az amit nem tudok a moratirol?

Váz 1600 gr, villa 630 gr, kormánycsõ 200 gr, szarv 130 gr, nyeregcsõ 260 gr, stucni 160 gr, hajtókar 325 gr.
Ebbõl csak a hajtókar (dobozban van) és a villa könnyû, a többi kifejezetten nehéz. Ha könnyû bringát építek akkor az 6 kiló lett volna. :)

örökélet + 1 nap egy haverom is mindig ezt mondja a jo cuccokra. és minden morati váz Ti egyébként?

A Morati azon kevés cégek egyike volt, amelyik kizárólag titánból gyártott.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
ok zorg. én eddig semmit nem tudtam arrol a vázrol. azt hittem abban rejlik a titok:) alk listáját láttam, és elsö kérdésemben is irtam h cuccokat kivéve miért olyan amilyen, de már mindenre kaptam választ..

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

aha vágom kösszi. ez meg sokmindenre igaz h nincs 2 egyforma belöle...

ja még annyi ha szabadna: enté moratija miért olyan piszok könnyü? /azonkivül h pihe villa meg fincsi cuccok.../:) avagy mi az amit nem tudok a moratirol?

Nem tudom honnan az a téveszme hogy a Morati vázak és alkatrészek "pillekönnyûek".
Alapvetõen a titán nem elsõsorban arról híres, hogy a legkönnyebb vázanyag volna - még csak dobogós helyen sem feltétlenül van...

Enté gépének alkatrészlistájában ott a válasz.
"In idem flumen bis non descendimus"

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
én csak titánt láttam eddig

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
örökélet + 1 nap :D egy haverom is mindig ezt mondja a jo cuccokra. és minden morati váz Ti egyébként?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

ezt mindjárt gondoltam´hozé;) de annak a váznak is tudnia kell vmit h 8 körül van az egész bicaj...

1,5-1,6 körül szoknak lenni a ti vázak

és pl azt tudják hogy örökélet meg 3 hét :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
ezt mindjárt gondoltam´hozé;) de annak a váznak is tudnia kell vmit h 8 körül van az egész bicaj...

karfi

karfi

vendég

• fórumtag
  • 151 hozzászólás

abba kötöttme bele :) hogy ha a 18-as 1376 bilincs nélkül, akkor a 19-es szvsz nem lehet bilincsestûl csak 20 grammal nehezebb---annál a bilincs is több...

ja, oke, ugy latszik en nem gondolkodom eleget egy-egy post olvasasanal :)
(lehet, hogy olyan speci bilincse van, aminek negativ a tomege :) )

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Nyilván mert televan könnyû cuccokkal.
:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
aha vágom kösszi. ez meg sokmindenre igaz h nincs 2 egyforma belöle...

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Nincs két egyforma súlyú váz, a Konánál sem.
Az én Yasec-em 1363g. +17 a bilincs.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

már épp akartam is kérdezni h nem e tudja véletlenül vki h egy yesec váz milyen sulyban van? /megjött hozé :D/

ngyágrendelileg ilyenben....

de az nem jó mer nincs hely az ekének....és a traktorguminak se...:

Nincs két egyforma súlyú váz, a Konánál sem.

Az én Yasec-em 1363g. +17 a bilincs.

az biztos. és pl 17-es 18-as viszonylatban nem is csodálkoznék ha találnál kisebb nehezebb példányt, annyira minimál a méretkülönbség a két vázméret között, de pont 18/19 között vannak elég jelentõs eltérések..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
már épp akartam is kérdezni h nem e tudja véletlenül vki h egy yesec váz milyen sulyban van? /megjött hozé :D/