hát a kultúra az hiányzik belõle.
Teljes mértékben!
És Magyarország az a hely, ahol ebbõl (is) sláger lesz :cry:
hát a kultúra az hiányzik belõle.
A zsír a melegtõl és a hidegtõl is véd, mert jól szigetel.
Erõnlét kell a meleghez, meg amit mondtál, fejben dõl el (a csapból is az folyik, hogy "jaj de meleg van". Nekem a mínusz 20-szal sincs bajom, kifejezetten élvezem.
A zsír a melegtõl és a hidegtõl is véd, mert jól szigetel.
Erõnlét kell a meleghez, meg amit mondtál, fejben dõl el (a csapból is az folyik, hogy "jaj de meleg van". Nekem a mínusz 20-szal sincs bajom, kifejezetten élvezem.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
nálunk nem egyszer van olyan a buszon hogy néni miatt nem lehet nyitni ablakot mer fájni fog a füle....nyáron
há f***om, menjen gyalog vagy dugjon a fülébe sörösüveget, de a fél busz ne fulladozzon már miattuk
A sebesség mindent megold.
konásnak szívügye a kamionosok és a fuvarozók védelme...a nagy fordulókör tényleg igaz, a minap láttam Veszprémben, hogy a 4 sávos úton +2 buszmegálló a szélén (tehát összesen kb. 6 sávnyi hely) egy hosszabb nyerges vontató épphogy megtudott fordulni...
Na mindegy, ma is meleg volt és holnap is az lesz. :mad:
Sodródom itt a tömeggel, ezért ejtek el néha egy-egy "hát hû de meleg van", meg "phûû"-t, de az igazság azért mégiscsak az, hogy egy árva percre sem zavar az egész. Ez nem szar, örülök, hogy ez van. Engem az zavar, ha reggel még sötét van, négykor már sötét van, az eget legfeljebb ebédszünetben látom, de akkor is szürke, így gyakorlatilag egy állandósított Szárnyas fejvadász-moziban élek an androidokat leszámítva. Meg amikor megállíthatatlanul folyik az orrom a hidegtõl. Meg ilyenek. Na EZ zavaró. Ne legyünk már cukorból, basszus. Azon sírni, hogy egygatyában lehet járni, strandolni, legálisan tolni be a fröccsöket, hát...nekem nem az a kifejezett rossz dolog. Meg hogy meleg a combinó és légkondi kell és blabla. Mi van? Nagyjából pár évvel ezelõttig - bármilyen hihetetlen - az emberek EGÉSZ ÉLETEKET ÉLTEK LE LÉGKONDICIONÁLÓ NÉLKÜL! Tudom, hogy hihetetlen, még én sem fogtam fel teljesen, de tényleg így van. Az eddig feltárt ókori római sírok egyikében sem találtak légkondicionálót, például.
Én még mindig hálás vagyok egy kis napfényért a tavalyelõtti telet követõen [az a nagyon hosszú, nagyon csúnya], meg úgy általában is. Az a baj, hogy ha létezik Isten az ószövetségi értelemben, vagy legalábbis szeret játszani, akkor most ledob ide egy kurva nagy mínusz huszas, áprilisig tartó telet és akkor majd lehet nyüszögni. Há-há.
.....................FONTOS!
RÁCKEVÉNÉL NE FÜRDESSETEK KUTYÁT!!!2 kutya 5 perces fürdõzés után meghalt.Tenyérnyi helyeken nem volt rajtuk szõr,a boncolás mérgezést állapított meg.A gazdik sajna most a bánatukkal vannak elfoglalva,és nem hajlandóak feljelentést tenni,sem a médiának szólni,sem állatvédõknek.Én csak annyit tehetek,hogy minden fórumra felírom az esetet,hogy lehetõleg ne halljon meg több kutyus.Kérlek terjesszétek ti is,vagy,ha máshogy tudtok segíteni,akkor tegyétek meg kérlek!!!
by Szilvi
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->