én ennél egyszerûbben gondoltam - ráadásul gépelni is utálok
-
lesz is 10ezres számlám v@zze:D:D
eredeti windóz: 'ammeg mi?

én ennél egyszerûbben gondoltam - ráadásul gépelni is utálok
-
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
én ennél egyszerûbben gondoltam - ráadásul gépelni is utálokHú, ez egy nagyon hosszú vita lenne, s nem is tudom, hogy el szabad-e kezdeni, de szívesen megvitatom, írj priviben ha úgy gondolod, csak azt az apró észrevételt tenném, hogy nagyon hiányos a képed (ez nyilván mindenkire igaz) Jézusról, a bibliáról, ha az egyház által propagált alapmodellt félreteszed. Gondolj csak bele, volt sokszáz vallásos irat. Miért ezek lettek benne a "gyûjteménybe"? Mert bizonyos emberek (az egyházban) ezt akarták. Szerintem trendi dolog ezeket ma már szétválasztani. Persze, hiszen így jóval könyebben összeegyeztethetõ a saját értékrendeddel. Vagy próbálj nekem egy 3-3-3 mondatos szösszenetet írni, mondjuk összefoglalni, hogy mit jelentenek neked ezek a dolgok, az egyház teljes mellõzésével, s akkor talán meggyõzöl.
Félre ne értsetek. Tökre semmi bajom az egésszel. Csak kicsit demagóg dolog ez az "elhatárolódás", mivel nyilván többnyire csak a szervezet emberi tényezõjével van bajotok. Akkor határolódjatok el rendesen.
példa - Biblia - Véletlenül sem azoknak a könyveknek az összesége, amelyeket egyházi emberkék válogattak ki, hogy egy szisztematikus egésszé álljanak, kínosan ügyelve a zavarbaejtõen kétesélyes darabok kihagyására (Enokh könyve, apokrif evangéliumok stb.).
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
nálam még mindig Hitnek, Jézusnak a bibliának és az egyháznak semmi köze egymáshoz
nagyon egy gondolatkört jársz körbe Dante....nálam még mindig Hitnek, Jézusnak a bibliának és az egyháznak semmi köze egymáshoz. A manapság buzgón tempolmba (tök mindegy mi van a tetején) járok x százaléka is maximum vallásos de igazából nem hívõ.Szerintem senkinek sincs igaza. Nagyon sokáig azt gondoltam, amit hozé, Charon, s még sokak gondoltak. Azaz hogy az egyik egy szervezet, s van egy hivatalos "program", s a hit mindenkinek az egyéni interpretációja errõl a "programról" stb. A dolog ott hibádzik, hogy nem lenne saját meggyõzõdésed egy egyházon kívül. Mert mire is alapozod? Pl a kereszténység esetén a Bibliára? Dehát a Bibliát, mint "könyvgyûjteményt", egy egyház alkotta, néhány nagyszakállú öregember döntötte el, hogy mi kerül bele, s mi nem. Nem lenne "hit" egyház nélkül. Inkább azt mondanám, hogy van egy hivatalos ág, s ezernyi kis leágazás - ez pedig, napjainkban, mivel az emberek többet gondolkodnak, enyhén túlburjánzott. Olyannyira, hogy klasszik vallásosnak lenni, már-már cikis, hiszen akkor benyeled a molesztáló papokat, robbantgató õrülteket stb. Értem, amit mondasz hozé, csak azt nem hiszem el, hogy amit tud az ember pl Jézus viselkedésérõl és tanításáról, az nem az egyházon keresztül jut el hozzád. Ez olyan, mint az Age of Empires. Fasza kis játék, de mégiscsak a Microsoft gyártja...
Kérnék egy hites topikot
Megkaptam második térdinjekciómat mmmm finom volt
myblog off
Charon, miért nem kérsz meg egy jómunkásembert, hogy segítsen?
NE ÍGY! NE ÍGY!
A sebesség mindent megold.
S2.melyik szerveren vagy ? nekem 1esen meg 2esen is van falum.
No, elemezzük csak.Szerintem senkinek sincs igaza.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"