Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Sport kiállítás 2006

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
319 hozzászólás a témában

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Azthiszem a fenti sorok elolvasása után én sem megyek fel a sportkiállításra ... pedig autóval mennék és csak 60km ...

Viszont ez a Campona-s dolog érdekelni fog amint lesz róla valami konkrét info!!
Mert tekerni jó!

Setike

Setike

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás
Na hello mindenkinek Mivel én is a Tucan Sportboltba gályázok ezért biztos forrásból tom, hogy lesz kiállítás :)!!!!

Ugyhogy várunk titeket szerettetel:)!!!!

setike
Veres Ördögök S.E.
Setike kicsi tigger (Mérgesmókus l.)
Veres Ördögök S.E.
Csillebérc bike park

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
a rendezvény mindenki érdeke, tuti segít a Bikemag is
jól hangzik csak ne lenne olyan bedes messze
hol lesz egész pontosan ?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
akkor lehet mégis lesz:)
és csak bringa. és közel is relatív a városban.
a camponának nagyon jó, és mindenki másnak is.
reméljük sikerül!
már csak egy nagy hírverés kéne neki, ha mindenki megy.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
campona? látogatottság növelés rulez. mindíg van valami hülyeség (autó, motor, kasza, kapa, fakanál). de ugye nem úgy ahogy lenni szokott, hogy a földszinten a folyosó közepén lehet matatni? :chin:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Jól hangzik?

annál sokkal jobban, hogy igaznak tûnjön...
ha minden ingyen van, ki finanszírozza ezt az egészet?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Tucansport

Tucansport

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Szia

Jó hírem van a számodra. Úgy tûnik hasonlóan gondolkozunk mert én is kitaláltam amit te. A Campona üzletházban 1000m2-en rendezünk egy bringás kiállítást. Erre a nagykerek ingyen jöhetnek úgyhogy a pénz már nem lehet akadály. Már csak azon múlik, hogy eljönnek e a kiállítók. Eddig pozitívak a visszajelzések. Lesz itt minden, újdonságok és retro bringák egyaránt, fent a kivetítõkön filmvetítések, ajándékok, tombola és mindez belépõ nélkül teljesen ingyenesen. A tervezett dátum április 7-23. Tehát 2 hét. Ha megtetszik valami akkor pedig meg is veheted vagy megrendelheted.Jól hangzik?

Rózsahegyi László
Tucansport
06-70 62-333-62

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás

Mit kell csinálni? De én nem vagyok megbizható :D

Képzeld el a VARIOkat kéne mutogatni:) Milyen furcsa:chin:
Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Takaritani meg cipekedni :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Mit kell csinálni? De én nem vagyok megbizható :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Na most már meg találtam ezt a topikot!(rob segitségével)! Tehát, kéne egy-két megbízható bringás aki tudna segiteni a sport kiállításon! Ha valakit érdekel hivjon a 270-10-77es számon:)
Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Mert ha valóban nem lesznek bringák,akkor nem zötykölõdöm a vonaton 3 órát.
Szóval?????

szintén zenész...

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Azzal is az a baj, hogy oda kifejezetten a bringasok mennenek es egy ilyen kiallitasnak az egyik lenyege a vevokor szelesitese. Vagyis minel tobb uj embert ( fiatalokat, oregeket ) bevonni a sportba.
Persze mindezt meg lehetne csinalni egy olyan helyen ahol az atlagember is maszkal ( pl. Campona, Mammuth ).

De ehez kene egy kulon ember aki mindent megszervez :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Akkor miért nem fognak össze a nagykerek és a boltok, és csinálnak maguknak egy saját kiállítást? Nem csak a hungexpo létezik a földön! Összekötve például bemutatókkal (dirt, triál), filmvetítéssel stb, stb.

[highlight] The bike way of life [/highlight]

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
FUNGEXPO "monnyon "le!
Nem féltem azét õket annyira.Olyan bõdületes összegtõl nem esnek el,ha a bringás-világ távol marad szvsz.
Gondolok arra,hogy nem igazán a bringás dolgok miatt látogatott ki ezidáig sem a "nézõközönség" (persze esetleg a késõbbiekben a potenciális vásárló) nagyrésze.
Egy cseperedõ gyerkõc szerintem sokkal szívesebben bámulja a csilli-villi motorkerékpárokat,melyekre esetleg apuci fel is ültetheti,vagy tudomisén vár akár félórát is,hogy benézhessen egy-egy kiállított úszó-csoda belsejébe.
Nagyon sok családot véltem felfedezni az elmúlt évben. Végül is nagyon jó kis családi program. (lenne)
És ugye,mint ahogy elõttem már szépszámmal megállapították a kerékpársport,mint olyan nem említhetõ egy lapon pl. (esetünkben) a motorkerékpárral.
A fegyver-vadász-horgász dolgokat meg már "kiveséztük" :-(
Sajnos 1et kell értsek rob-bal: 240KM-t vonatozni EZÉRT...

OFF: Pedig egy (használt) MTB-váz vásárlás kinézett volna nekem pont ezidõtájt.Így a kellemes a hasznossal felállás "bukni" látszik.
>-(
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

de amíg nem találnak alternatívát nem kellett volna nyelnie mindnek?
mert így nem jó:(

Hát nem hinném, hogy egy cég szeretne kidobni az ablakon 4M-át...
Az bármi más jövedelmezõbb dologra költhetõ.
Campona meg nem lesz:(
És Crux-osnál a nagy igazság...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

De hát nagyon sok búváros, csónakos, vadászos stb. stand lesz kint, akkor õk mibõl tudják fizetni! Nem hiszem, hogy mondjuk egy csónak- és horgászbolt jobban megy, mint egy kerékpár nagyker!

Érdemes lenne összeszámolni, hogy hány horgászbolt/vadászbolt, halastó/vadásztársaság, mennyi vadász/horgászegyesület van az országban és azokban hány fõs tagság van. Gyanítom nem kettõvel több mint a bringázásban. Aki hajózásra és búvárkodásra költ az sokat költ, jóval többet mint az átlagos magyar bringás. Hajózni és búvárkodni az adrián talán menõbb mint 4-500 ezres géppel végigszambázni a városon, hogy elérd a szélét.

Ha majd a bringázás is elég magas szintre jut akkor remélem egyszer a BikeMag-nak is lesz akkora standja mint a Vmax-nak 2004-ben.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Vagy egyszerûen csak a távolmaradásukkal fejezik ki, hogy tesznek a szervezõkre...

ez addig értelmetlen hozzáállás amíg a szervezõk kb lex*rják ottvannak e vagy nem, ha nem jönnek, lesz helyettük más.
;)

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
De hát nagyon sok búváros, csónakos, vadászos stb. stand lesz kint, akkor õk mibõl tudják fizetni! Nem hiszem, hogy mondjuk egy csónak- és horgászbolt jobban megy, mint egy kerékpár nagyker!

[highlight] The bike way of life [/highlight]

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

(...)Vagy egyszerûen csak a távolmaradásukkal fejezik ki, hogy tesznek a szervezõkre...

Hümmm...:chin:
"In idem flumen bis non descendimus"