fék nélkül freecxoasterrel nem lehet skidelni: )
tárcsafék, az lesz. oyalt sem láttam még outi vázon:) ráhegesztek szemeket hátra és felrakok egy 180 windcuttert

De a kérdésed akkor is hülyeség volt. És ha elolvastad volna a hirdetést, akkor se kérdeztél volna ilyet:Levegõs vagy olajos?
Mindig mondtam, hogy hasznos dolog az olvasásTovábbi paraméterek
Márka / gyártó: rock shox
Típus / modell: pike 426 u-turn pop lock
Kerékméret: 26 col
Villanyak: 1 1/8 col A-head
Rendszer (villa és tag): rugós
pike van eladó:
rock shox pike 426 u-turn pop lock « rugózás « MTB ALKATRÉSZ « Kategóriák tallózása
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Ok de MIT nyitottatok ki? :-)
1-2 elvetemült BMX-es ilyen. Az CSAK elsõ fék megint 1 bátor húzás:-)
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
De az TÖRVÉNYTELEN!Igen, abszolut freecoasting volt
Az a vicc hogy elveztem , hogy nincs fek
Total maskepp megy az ember es nem feltetlen lassabban
A GPU meg a GPS dolgozik maxon )
Pandora szelencéjét, és mindenki flesselt tõle, mint állatOk de MIT nyitottatok ki? :-)
Hát az lesz valószínûleg. Mondjuk most jó lett volna menni, mert mindenki Semmeringben lesz. Esõben viszont nem sok kedvem van a gyökereken csúszkálni...Mondom én hogy gyertek jövõhéten ti is!
Azaz menjünk együtt
Nagyon úgy néz ki, hogy a szombati maribori kiruccanást elmossa az esõ
De akkor megyünk jövõ héten!
Elõrejelzés
Esõtérkép (most még csak péntek este 8ig, de késõbb már lesz szombat is...)
Kinyitottunk és észrevettük, hogy a sorszámosztó gép kijelzõje tótágast áll. Ott áll a fõnök, a vállával telefonál a Luxinfo-sokkal, kolléga meg mellette áll egy egérpaddal és egérrel és jobbrabalra klikkelgetnek. Közröhej, megalol.
Igen, abszolut freecoasting volt
Az a vicc hogy elveztem , hogy nincs fek
Total maskepp megy az ember es nem feltetlen lassabban