én most vagy alszok vagy f3-ba átmegyek
6körül uffernál volt szó valami sütögetésrõl,ha nem mossa el az esõ..
Errõl most Petõfi Gameboy verse ugrott be:
csendben ignoréra tettelek
nekem ne emesgézz
én rád nem pingelek
nem izgat, ha visz a split
remót vagy nekem
nem vagy itt
én ezen a csatin op vagyok
ha kell társaság, botokat hozok
nem bannolok, nem kikkelek
csak csendben ignoréra tettelek!
Szóval tegyé' rá féket, mert ignoréra teszlek!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
fugga ne snobkodj mer bannollak
nem tduom goy én vgaok-e kicsit alul diszponált...de olyan szinten felbasz a sok fasztalan bebövögés hogy konkrétán már 4x fújtam rá az orrom a szomszédmõ kilincsére, hogy valahgy levezettssem a feszülést amit itt VALAKI nem mondommm hogy ki aokoz...mééért kell folymat faszkodásokat kérdezni?!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
nem tduom goy én vgaok-e kicsit alul diszponált...de olyan szinten felbasz a sok fasztalan bebövögés hogy konkrétán már 4x fújtam rá az orrom a szomszédmõ kilincsére, hogy valahgy levezettssem a feszülést amit itt VALAKI nem mondommm hogy ki aokoz...mééért kell folymat faszkodásokat kérdezni?!
azta drótoskurva anyátt ennek ezegészmindenségnekmá'
há meg az má milyen hgy valaki kibaszott buckalakó pisiszagu szürke mackóónadrágoss szomszéd mohás!!! - honnan a picsábólszed mohtá ilyenkor- felmosóvizzel leönti az autót?! he?! erre van pénz mi?! meg focikakimdémia...hána de má hol tartunk a budöospicsába...anyuka helyénmardd.....dehogyvanjól...azbesztbazdmeg...ejjjj hogy szíruszt sem értem el..TOMIHOGLVAGY??!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.