Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2011. november 09. - 12:12

Seggbe fognak kúrni. Bár ha már tegnap buzibárban voltál, akkor nem érhet meglepetésként

Írta 2011. november 09. - 11:33

ha nem lettem megnépszámlálva most már kezdhetek rettegni?
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Írta 2011. november 09. - 08:06

Én is megjöttem és kurva jó vagyok:)!
-1°C Magyarország legdélibb szõlõtermõ vidékén! Ááááá... Hétvégére sem jósolnak kánikulát...
Tegnap vonatoztam Pestre. Aludtam felfelé, lefelé meg kiolvastam a Dirt-öt.
The Lab nagyon durva...
És szereztem pót-papucsokat az SS-hez. Jöhet bármi!
Holnap pince-edzésközpont rendberakás!
Szép napot!
-1°C Magyarország legdélibb szõlõtermõ vidékén! Ááááá... Hétvégére sem jósolnak kánikulát...
Tegnap vonatoztam Pestre. Aludtam felfelé, lefelé meg kiolvastam a Dirt-öt.
The Lab nagyon durva...
És szereztem pót-papucsokat az SS-hez. Jöhet bármi!
Holnap pince-edzésközpont rendberakás!
Szép napot!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2011. november 08. - 23:18

Ne is mondd, szétbasz az ideg.
Zoli bácsi is össze-vissza kavar, én meg pattogjak és bukok egy csomó mindent...
Nem mellesleg megjött az iphone, de az is szar.
Áááá... Faszkivan!
Zoli bácsi is össze-vissza kavar, én meg pattogjak és bukok egy csomó mindent...
Nem mellesleg megjött az iphone, de az is szar.
Áááá... Faszkivan!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2011. november 08. - 23:00

Írta 2011. november 08. - 22:34

Atus!
Kíra most szólt, hogy holnap korán kell bemennie, úgyhogy nem tud segíteni az Audi levitelben, én meg délelõtt elindulok, Pestre kell mennem és lehet, hogy csak csütörtökön jövök haza.
Sorry.
Jó jövõ héten is?
Kíra most szólt, hogy holnap korán kell bemennie, úgyhogy nem tud segíteni az Audi levitelben, én meg délelõtt elindulok, Pestre kell mennem és lehet, hogy csak csütörtökön jövök haza.
Sorry.
Jó jövõ héten is?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2011. november 08. - 21:00

Írta 2011. november 08. - 20:08

Írta 2011. november 08. - 20:01

tomilol.
ATTENTION: mikor megyünk estit megint?
Nekem hétfõ és csütörtök kivételével mindennap jó.
Pénteken?
Vasárnap?
Hö?
ATTENTION: mikor megyünk estit megint?
Nekem hétfõ és csütörtök kivételével mindennap jó.
Pénteken?
Vasárnap?
Hö?
Aktuális civil
Írta 2011. november 08. - 19:20

KURVAKUTYASZAR! ááááá
Állok a Pedálban, és belenyúlok valami furcsába. Rájövök, hogy kutyaszar. Szerencsére senki nem vette észre, zsebkendõvel letöröltem a kezem, de bazmeg hol a többi??? Hát a pulóveremen a hasam közepén...
De azért miután kicsit onnan is letöröltem elmentem még postára is, meg a megjavított nadrágomért.
Most már mosódik a pulcsi, de eh...
Viszont van most már minden a városi bringához
Állok a Pedálban, és belenyúlok valami furcsába. Rájövök, hogy kutyaszar. Szerencsére senki nem vette észre, zsebkendõvel letöröltem a kezem, de bazmeg hol a többi??? Hát a pulóveremen a hasam közepén...
De azért miután kicsit onnan is letöröltem elmentem még postára is, meg a megjavított nadrágomért.
Most már mosódik a pulcsi, de eh...
Viszont van most már minden a városi bringához

Írta 2011. november 08. - 11:08

egy rossz kattintás és disabled van a pizzafabric google fiókja ,ami kb 5 éve megy.
be akarttam lépni a goggle+ ba mobilról csak ugy poénból.. beirtam a szül dátumot 2003
eerre mintha fegyvert akartam volna online venni, villoga piros, axxount disabled ,contact us.
a contact us az napokban lesz mérhetõ.
erre jönnének a rendelések, kommentek stb az oldalunkról. amit még át lehet állítani, de van aki emailban rendel. suck on it
FUCK GOoGLE
igen ez a negatív reklám.
be akarttam lépni a goggle+ ba mobilról csak ugy poénból.. beirtam a szül dátumot 2003
eerre mintha fegyvert akartam volna online venni, villoga piros, axxount disabled ,contact us.
a contact us az napokban lesz mérhetõ.
erre jönnének a rendelések, kommentek stb az oldalunkról. amit még át lehet állítani, de van aki emailban rendel. suck on it
FUCK GOoGLE
igen ez a negatív reklám.
Írta 2011. november 07. - 23:57

Írta 2011. november 07. - 23:09

Dhog: Aranyosgadányba mennyiért szállítasz?:-)
Ha bejossz erte Pecsre akkor ingyen!
Írta 2011. november 07. - 21:38

Írta 2011. november 07. - 20:41

Írta 2011. november 07. - 18:02

Hehh: upill.
Kell egy BBB BBS-35 tárcsa betét, az istenit neki!
Kell egy BBB BBS-35 tárcsa betét, az istenit neki!
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2011. november 07. - 15:01

Írta 2011. november 07. - 14:20

Írta 2011. november 07. - 12:57

Írta 2011. november 07. - 11:14

Meg holnapra is kéne egy, én már érzem...
Reggel rohadtul nem akarta megadni egy zsírfejú kajaszállítós köcsög az elsõbbséget, és telefonálás közben csak azt tudta csinálni, hogy meg is állt elõttem a körforgalomban. Pedig kibírta volna azt az 1 másodpercet, amíg elmegyek elõtte, mert lefelé mentem gyorsan és nem felfelé kínlódva
Reggel rohadtul nem akarta megadni egy zsírfejú kajaszállítós köcsög az elsõbbséget, és telefonálás közben csak azt tudta csinálni, hogy meg is állt elõttem a körforgalomban. Pedig kibírta volna azt az 1 másodpercet, amíg elmegyek elõtte, mert lefelé mentem gyorsan és nem felfelé kínlódva