Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Uh, azért Kis-Tubesen sokkal, de sokkal jobb a levegõ, mint itt a Bálicsin. Kiszálltam a kocsiból és megcsapott a szmog...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
lehet hogy várok tavaszig a vázvásárlással.
hacsak nem jön valami ultimate lehetõség.
ilyen euro meg dollár árfolyamon.. ggõõõzs. nem szivesen

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
az BaB :)
Sei, soku Si.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
ez de jópofa :-)

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
köszi a rétképet! kb sejtem merre van az arra! ma Éger-völgybõl a piroson mentem tovább és határozottan kevesebb levegõt kellett az ánuszomon konzumálnom.. cserébe találkoztam egy csövessel, aki nagyon boldogan elmagyarázta, hgoy mennyire elkékült a keze a patakban történt torzó- és rongy mosástól.. e. remek. viszont! telihold, bagolyhuhogás(majdbeszartam, tegnap megnéztük a 4.típ. találkozásokat..), õzugrálás, nyúlkergetés. ez a zöld szépen fölvitt Jakab-hegyre, onnan meg a standard útvonalon rá a piros háromszögre. és kb ez volt eddig a legjobb! két kerékkel driftelés, kanyarívre b_szódás, jajgatás, hogy jújezdegyors/nagyszikla/meredek, de bringakimozgás, takony arconelfolyás, mert megnemállás:)

Fú, ezektõl a jelölésektõl énis el vagyok veszve. Kb. 3 utat tudok a Mecsekben, hogy mivel van jelölve, de fejbõl tudnék térképet rajzolni bármelyik részéhez. :)

mof: Te mikor szoktál tekerni járni? Mert ha így járogatsz Jakab-hegyre, csatlakoznék majd, mert a sok pernahajderrel nehéz tekerést összehozni. :)

Zap, magamtól csak szerda 5körül szoktam elindulni, így engedi a pte. mostanság, hogy többet itt maradok a koliban, lehet szó pénteki, meg hétvégi mókákról(mint ahogy péntekre már be is van tervezve egy "csapatás" I3aI3 fedõnevû kollégával). ha meg lenne kivel menni, akkor akár hétfõ 7körül és csütörtökön 8után is szívesen mennék. egyre jobban tetszik ez az esti tekerés, ereszkedés. teljesen más mint nappal..
amúgy amit egyszer összeszedtünk "ki-mikor-ér-rá-mán" lista az nem ér?

szóval pénteken mégvalaki?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Eh, ezek a képek tényleg eltûntek. Degáááz... :(

Huh, tényleg van még pár video amit nem csináltam meg.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts

Nézegetem ezeket a képeket, és megjött a kedvem fotózni. Ilyeneket kb. a Panorámán lehetne csinálni. Meg a Éger-tetõtõl lefelé. Panorámán fõleg a naplemente elõtt nemsokkal...

nekem ebbe nincsenek képek...
de benne vagyok.....
meg rakhatnál fel valami maradék videt a tavaszi nyersanyagból :)
Sei, soku Si.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
nekem takonyfolyásom van.

jelöléseket én se vágom

faja képeket a melegmányi részen is lehetne csinálni. ahol mellesleg baszott régen voltunk. szombat?

panoráma 760as kormánnyal még pont fasza, én nem akadtam el vele. de egy 820assal nem mennék arra :-D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Én is mindig megnézem térképen, hogy melyik mi, mert fejbõl nem tudom. De a szkennelt térkép mindenhol ott van :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Fú, ezektõl a jelölésektõl énis el vagyok veszve. Kb. 3 utat tudok a Mecsekben, hogy mivel van jelölve, de fejbõl tudnék térképet rajzolni bármelyik részéhez. :)

mof: Te mikor szoktál tekerni járni? Mert ha így járogatsz Jakab-hegyre, csatlakoznék majd, mert a sok pernahajderrel nehéz tekerést összehozni. :)

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát az úgy elég nagy kerülõ lenne. Gyakorlatilag az egész hegyet megkerülnéd ;)
Mi nyugatra szoktunk lemenni, mindjárt csinálok is térképet hozzá...
Posted Image
Egy részen nem jelzett úton megyünk, de az a rész is egész jó :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
köszönöm! eszerint a Panoráma csak egy részét láttam még, mert J-hegyre föl Éger-völgybõl kékkereszt-sima kék vonalon, majd onnan le a fönt írtak szerint jöttem. ha jól nézegetem a turistautakponthu-t, akkor sima piroson át kellene mennem a piros négyzetre, amirõl majd piros háromszög lecsatlakozik? megint ereszkedik a köd. azt hiszem egyedül ma sem kommandózok ismeretlen úton.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
A Panoráma az Jakab-hegy déli oldalán megy végig nagyjából szintben (piros háromszög). Itt-ott tolni, átemelni kell a bringát, és a széles kormány se fér el mindenhol, de amúgy egy nagyon jó út...
A keleti végén a sima zöld jelzésen lehet átjutni Éger-tetõre.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
ööizé. panoráma ami Jakabhegyrõl a sima zöldre, majd pirosháromszögre visz(jobb oldalon Kõvágószõlõs fényei)? ha igen, azt hiszem ma is Panorámát megyek:)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Atus és ilyen naptár lesz a mûhelyben? Totalcar - Magazin - Csajok a mûhelyfalra
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Próbáltad a frissítõs ikonnal?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Álljak modelt?:)
Csak hogy ne unatkozz, etka frissítést kér!:(

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nézegetem ezeket a képeket, és megjött a kedvem fotózni. Ilyeneket kb. a Panorámán lehetne csinálni. Meg a Éger-tetõtõl lefelé. Panorámán fõleg a naplemente elõtt nemsokkal...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát tegnap kiittuk a Szoba teljes sörkészletét, szóval annyira ma nem akarok sehova se menni. :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
:) elelve... este nálam leszünk ha valakit érint..lehet forraltbortfõzni
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra