A vella oan szép, hogy szó sincs rá!!! De majd megláttyátok ugyiss, mer' hamargyorsan ki kell prószálni õtet!
Mos' gyüttem a Bakonybú', aztá' még nem áátam vissza!

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
[COLOR="darkgreen"]Hiperaktív vizsla, a la Csúzli az enyém volt!
Tegnap kicsit túlvállaltam magam...
Mentem egy Panorámát, meg utána este elég rohanósra vettük a túrát, most érzem, hogy van egy csomó részem.
mennyire késõ délutáni? akivel mennék, annak nincs nagylámpája, sötétben/hidegben nemigazán szeret menni. olyat tervezek, hogy Misina-Tubes-Remete rét, onnan meg kéken a Jakab-hegyre szalonnázni. aztán lehet, hogy csak a Lapisról megyek Remete rétre. J-hegyen megtudnálak várni tûz mellett, aztán onnan meg akármi. Neked hogyan lenne jó?Nekem vasárnap csak késõ délutáni indulással jó, akkor viszont mennék, ha van még valaki. Egyedül félek, de még ketten is.
Marcilibát tegnapra, világvégét megúsztuk.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Aktuális civil
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Hát én lehet, hogy inkább fentrõl mennék, és a Mandulásnál szállnék le.
Amúgy nyugodtan odajöhettél volna