Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Symbian Anna vagy android?

Úgy, hogy életemben csak Nokia telefonom volt, én úgy gondolkodok egy Androidos Motorla Defy-ben. Szóval már én is azt mondom, hogy android...
A fõnökömnek, az élettársának, meg annak az unokaöccsének is most vettek nemrég ilyen telefont, és mindenki teljesen elégedett vele...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Ezek közül Renault Scenic már csak Pussy miatt is!:)

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
symbian nekem olyannak tûnik mint a win, hogy örökké hefetelni kell valamit hogy mûködjön..anna meg új ahhoz hogy kiderüljön hosszútávon mit tud..

Eladó használt LAND ROVER FREELANDER Freeer 2.5 V6 Steptronic Magyarországi szervizkönyves!!, 2000-es (12. hó)
Eladó használt RENAULT LAGUNA Kombi 2.2 dCi Privilege
Eladó használt VOLKSWAGEN PASSAT 1.8 5V Turbo Comfortline Magyarországi DIGIT-KLÍMÁS!, 2002-es (9. hó)
Eladó használt SEAT LEON 1.6 16V Sportline
Eladó használt RENAULT SCENIC 1.6 16V Alize, 2003-as (4. hó), bordó színû
Eladó használt VOLKSWAGEN BORA 1.6 Highline Automata Automata
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Mondjuk egy Corollával;)

Symbian Anna vagy android?

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás

Trevor Andrew még mindig óriás!
http://www.youtube.com/watch?v=uRDf8-vJZGs&feature=related

Zafira-signum-freelander-senic-307sw-logan mcv vonalon melyik lehet a kesbe problemas?! Bora esetleg v ha talalnek nem full fapad octaviat..

Japan belso nekem nagyon nem:/ corollabol meg a regi ketuleses johet de az celica nem?
Fekvo lampas kombi "c" merga lutri gondolom.
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Tudtam tolni még 2 tornyot ma,de lassan nálam is téliesítés és jön a kis bicó,meg a kutyás futás!!!:)

GoPro történet tök jó ,ide is kellen és lehetne frankó Tomi féle filmeket forgatni!!!:)

Forralt bor meg tea program!!:D

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Trevor Andrew még mindig óriás!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jó reggelt!
-7°C. Killa.

Pince tiszta, még felszerelem a trx-et, visszapakolok és kész. Országúti téliesítve...
Tegnap elcsúsztam egyet a kisbringával és nagyon király volt! Nem fáztam, bár szokni kell. Nagyon haladt, és kibaszottul furcsa volt az SS után kiállni a nyeregbõl, hiányzott a mozgás! Ja, és hát a hivatalos 10 cm-bõl ugye kimozogta a villa a mind az 5-öt!

Persze a kerékpárút tele volt kutyasétáltatókkal. Soha nem fogom megérteni, hogy az egyetlen agysejt és az ösztön közötti kommunikáció hogy képes kidobni a betonozott kerékpárutat kutyasétáltatás lehetséges alternatívájaként? Ezer turistaút van az erdõben... A nordic walkingos buzik is elhúzhatnak...

Rengeteg bringást is láttunk tegnap... Dömörkapunál is egy csomó xc-s volt, és dél körül is csapatokban indultak fel a városból... Rengeteg ismeretlen arc...

Szerda/péntek nálam is pestezésnek néz ki. Pénteken legalább megnézem a HóShow-t.

Szép napot!

Feltöltött kép

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Fejenként 3 GoPro?!
Bazz...

Na, vár Buzipest.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Fejenként 3 GoPro?!
Bazz...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
végül sikerült összehoznom egy Misina-Tubes-Lapis-Éger-völgy túrát(szenvedést), amibõl kb most sikerült haza érni. Éger-völgyben volt szalonna, lilahagyma, sör, mártélyi barack, füstszag, másodfokú égés az ujjperceken..

Ehh, én csak most jutottam gép elé, ember sem volt felfelé, meg nekem sem sok kedvem megindulni, így a mai ride elmaradt.
mof: küldjél már egy telszámot priviben, mert hétvégén esélytelen fórumon összehoznom bármit...

nempara! majd legközelebb.
hideg van már, érzem. kell egy normális téli cipõ, meg kesztyû, aztán élvezhetõ lesz minden. kb ennyi bajom volt a mai túrámmal.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
12 óra megélhetési motorozás után még elmentem egy 50 perc futásra..
kellett..

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
mára ennyi

Sei, soku Si.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
darpa, tehát harci cucc
ijesztõ, hogy mennyire élõlény módjára viselkedik, fõleg a jégen megcsúszva.. aszittem emberek búvnak benne...
és ezt látjuk,, milyen amit nem?

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás

Dede.
A 128-as abban különbözik, hogy nagyobb a kapacitása, de állítlag a 64-esen pont rosszul futott valami dióda, vagy áramkör, vagy mi a faszom és azért dobálta el...
A 128-as nem a nagyobb mérete miatt jó, hanem hogy nincs az a hibás szál.
És mikrosim kell, ami meg még nincs, de igazak a youtube-os videók, simán levagdostam és most tökéletes! ;)

Amúgy nincs olyan, hogy 4GS.
Ami eddig volt, az sima iPhone4, a most legújabb, az iPhone4S (igen, ilyenem van, yeeeeeeee) és azt csiripelik, hogy a következõ tudni fogja a 4G-t, szal az nem iPhone5 lesz, hanem iPhone4G, aztán ha azt is fejlesztik, akkor iPhone4GS.
Csak hogy.

Talajt ide is!

Zsóttti, szép a gép, de most te is pakolhatsz rá még valami fehéret, mert így nagyon virít! ;)

Ez a gépállat meg bazz.

semmit nem értek akkor :D mindegy...
Sei, soku Si.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ehh, én csak most jutottam gép elé, ember sem volt felfelé, meg nekem sem sok kedvem megindulni, így a mai ride elmaradt.
mof: küldjél már egy telszámot priviben, mert hétvégén esélytelen fórumon összehoznom bármit...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Dede.
A 128-as abban különbözik, hogy nagyobb a kapacitása, de állítlag a 64-esen pont rosszul futott valami dióda, vagy áramkör, vagy mi a faszom és azért dobálta el...
A 128-as nem a nagyobb mérete miatt jó, hanem hogy nincs az a hibás szál.
És mikrosim kell, ami meg még nincs, de igazak a youtube-os videók, simán levagdostam és most tökéletes! ;)

Amúgy nincs olyan, hogy 4GS.
Ami eddig volt, az sima iPhone4, a most legújabb, az iPhone4S (igen, ilyenem van, yeeeeeeee) és azt csiripelik, hogy a következõ tudni fogja a 4G-t, szal az nem iPhone5 lesz, hanem iPhone4G, aztán ha azt is fejlesztik, akkor iPhone4GS.
Csak hogy.

Talajt ide is!

Zsóttti, szép a gép, de most te is pakolhatsz rá még valami fehéret, mert így nagyon virít! ;)

Ez a gépállat meg bazz.

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Fújjá bele! Szép ez, gartula!

Ez meg kibaszott ijesztõ! Most volt a Nationel-en! Harcászati célra fejlesztették????

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás

amikor reggel néztem, pont erre gondoltam...a kis buzik biztos 0,8 bárral mennek

zsóti gépe jó! egy hátsó tagot is boltoljá'!!! fasza ez a kis váz szerintem ide tökéletes!

Az az Örli-szpring prodzsekt lesz! Oda is leszen valami levegõs, aztán felisútleisút, vagy még nem tudom!

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás

Képet! Levegõs?

Itt mért nincs ilyen talaj?:o
3s a Crowd, with Taylor Vernon, Mike Jones & Grant Boyce Video - Pinkbike.com

amikor reggel néztem, pont erre gondoltam...a kis buzik biztos 0,8 bárral mennek

zsóti gépe jó! egy hátsó tagot is boltoljá'!!! fasza ez a kis váz szerintem ide tökéletes!
Sei, soku Si.