Cserkút alatt lakom, egy köpésre van az erdő. Sajna általában egyedül járok hétvégente. Hétköznap kisebb kör beleférhet. Igazából azt hittem van valami bevált útvonalatok ahol viszonylag könnyen fel lehet jutni, és kellemeset lehet gurulni úgy hogy közben nem a világ végén lyukadok ki. Amúgy Reign x-em van 66 al meg 8 sebességgel, nem hipermodern űrtechnika de eddig tökéletesen kiszolgált bármerre mentem. Szorgos kínai kezeknek hála, lett egy Solarstorm x2 lámpám is amit ki is próbálnék valamikor. Általában 30- 50 km elég szokott lenni...
Patacsról fel szoktam menni aszfalton Teca- Remete rét, onnan már lehet erődben fel Lapisra (asszem zöld háromszög), lapisi elágnál fel erdőben Rotary ösvényre, onnan fel lehet menni akár Kis Tubesre. Lezúzol toronynál (most piros háromszög asszem), Mandulásnál lyukadsz ki, onnan áttekersz állatkertig, majd a kereszteződésnél (vagy továbbmész aszfalton Dömör Kapu fele és a sorompónál) be tudsz menni és kétfele is kilyukadsz Tettyén. Mókás.
Remetéről fel tudsz menni Vörös hegyre is, Patacsimező és Égervölgyig le.
Aztán a Pázmány Péter sulinál fel tudsz menni az utcákon akár Égertetőre (az útóbbit elég csúnyán kimosta az eső, már nem olyan jó), akár tovább Jakabhegyre. (bár ha belegondolok ezt is jól elintézte az időjárás)
Ezek nem túl hosszú körök. Ilyen időszakban sajnos nehéz összehozni a csapatos tekerést (nekem egyénileg is kész megváltás eljutni), könnyebb lenne ha valaki elmutogatná a nyomokat. Nem tudom mekkora a helyismereted.