Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Na meg ezek!:cool2:

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Én is tolnám már ilyen ugri-bugrikon!!:D

De ezek sem piskóták!:cool2:

<<<ROCK&ROLL>>>

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
http://www.redbull.c...the-family-film
I don't care how it pedals

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
Szerintem ez vicces reklám:

Posted Image

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
b+ a Crabapple Hits????? ezek mekkorák már?

Sei, soku Si.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
De szép idõ van :D

Szerintem szép ez a váz, a taper-t annyira nem értem rajta, de elfogadom, hogy erõsebb így...a listaár meghát tudjuk milyen....

khm
Posted Image
Sei, soku Si.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
nézem ezt a vázat, tök jó is , de azért 100 ropi? nanee
merida hardy pro 2013 váz-szett
I don't care how it pedals

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás
Igazán különleges lett a nap a hidrogeográfiai fogalom miatt! (elsõre sikerült leírnom, pedig bölcsész voltam)

BTW ezt tudtam! :cool2:

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
woah

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
Boldogot Zsolti! nõt nem tudok linkelni, de egy tetszõleges hidrogeográfiai fogalmat szívesen leírok!
szóval születésnapod alkalmából kapsz egy egyszerû fogalmat: hány % a jégben tárolt édesvíz aránya a Földön föllelhetõ összes édesvíztömeghez képest?
87%! 87 baszki!! wohoooo!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Zsótinak jónapot!
Posted Image
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
boldogat te Zsolti!

Posted Image

nekem a vans cipõk is kibírnak 3 évig, de vision, emerica is bevált már. utóbi kb 5 éves, és még a bringát is bírja bõ 2 éve. viszont a nike nagyon szar

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás
Köszönöm mindenkinek!

Posted Image

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Boldog Bucit!!:cool2:
Posted Image

<<<ROCK&ROLL>>>

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Buci!!!

ÖRÖM ÉS BODOTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Boldog Bucinapot!
Posted Image

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
"Az elsõ Criminal Mass-felvonulás nagyjából sikeresen lezajlott. Íme a részletek!

Mintegy negyven-ötvenen jelentünk meg a tolvaj lakásánál, plusz a BRFK szorgos munkatársai, akik elegáns dupla karkötõt is hoztak a gazembernek. Az információnk helyesnek bizonyult, több szomszéd is felismerte õt fényképrõl, ám sajnos éppen két napja költözött ki az albérletbõl. Nem tudjuk, hogy vajon felhívásunk üldözte-e el õt, vagy amúgy is menni akart, de ha az elõbbi, akkor ezúton üzenjük: a Tolvajkergetõk elõl elfuthat, de el nem bújhat. Jó féltucat videófelvételen azonosítottuk õt, amint a Mûegyetem területén kerékpárokat lop, és kis felvonulásunk egyik résztvevõje révén most már azt is tudjuk, hogy a MOM Park környékén is több bringa eltûnéséért felelõs. Mivel ebbõl legalább két esetben 300 ezer forint körüli gépeket lopott el, rövidesen valószínûleg sokáig fog deszkapriccsen térni nyugovóra. A rendõrség ugyanis azonnal országos elfogatóparancsot adott ki ellene.

Ezután a csapat átvonult Angyalföldre, hogy családlátogatást tartsunk az azóta ismét felbukkant Slender Mannél. A család tagjai rendkívül vicces elõadást rögtönöztek, s természetesen kikérték maguknak, hogy õk tolvajok lennének, azonban hangot adtak azon véleményüknek, hogy mi viszont csicskák vagyunk. A BRFK jelenlevõ munkatársai igazoltatással szórakoztatták õket, Slender Man édesanyja pedig szkandermérkõzés keretében próbálta megakadályozni a kamera használatát, de vesztett. Itt nem történt elõállítás, mert már folyik az eljárás a tolvaj ellen, most pedig nem bukkantunk újabb gyanús eredetû kerékpárokra.

A csapat nagy része ezután távozott, a keménymag azonban elõre nem tervezett programként elindult nyomozni egy másik tolvaj után. Sikerült megállapítanunk személyes adatait, három címet, ahol korábban lakott, és még a telefonszámát is. Errõl most bõvebbet nem írhatunk, mert ezeket az adatokat még át kell adnunk a rendõrségnek, hogy elfoghassák.

Összességében a Criminal Mass rendkívül mulatságos és egyben hasznos volt. Ha szokássá válna, hogy a lebukott tolvajokat ötven, száz vagy még több bringás keresse fel, lehet, hogy még hatékonyabbá válna a Tolvajkergetõk tevékenysége. Nagyon reméljük, hogy rövidesen rendszeressé válhat ez a rendezvény!"

NEM ROSSZ ÖTLET
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás

premium rush szerintem faja, nem akar többnek látszani mint ami. a színészek se rosszak. simán nézhetõ.

tron ,csajom kb 3 hete vett nálatok egy tiszát de majdnem lehidaltam amikor az árát mondta.. szerintem drágák.
de azért nem rossz hogy legalább él a márka.

valamint van három szabadnapom és pofátlanul végig fogom síelni : )

jaja tény hogy nem olcsó jani kategória,de kérem a magyar kézimunkának meg a "fél évig bármi baj van a cipõvel kicserélik" témának ára van..ezt más márkánál nem hiszem hogy megtalálod. meg hogy bõ 3 év azért amit kihúznak.

mi kutyáztunk egyet,gyors naplemente nézés ntubesen,este meg fetrengés...nem jó ez a meleg-havazás-meleg kombó..

szomszéd kivéste a külsõt egy jó 5cm sávban..reggeli rohanásban priceless..
meg vettünk mégegy hullarablót, mert az szép...noway..
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Jaja boldogság innen is!

Posted Image
Sei, soku Si.

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Hát Bucinak legyen nagyon boldog születésnapja!
Posted Image