Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
Nem vagyok benne biztos, hogy aludtam. Ennyire vagyok másnapos.

Úgy érzem egyetlen rossz szó és a náthás gecibe hajtok el minden teremtett lelket. Vagy egyszerûen elájulok, az is rendkívüli riposzt.

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Természetesen az Imperátorba:Jászai Mari 34.

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

Vincsó

Vincsó

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
Hali!

Pécsen melyik boltba érdemes menni kesztyûért, bukóért? Nem téli kesztyû kellene.

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Tomi-Bab THX a mait!!:cool2:

Nekem még holnap egy Kaposvár projekt és aztán talán vége..még 0,1 % és a tervem is meg van..1000 pénz!:D
Akkor már rá megyek a 120%os tervteljesítésre meg a dupla jutalék projektre..=január kemény fizu..:cool2:
De amúgy meg már a f@%om ki van nekem is!:confused:

Posted Image

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás

Jáj!
Ez a térdvédõ jó lehet? RaceFace Flank LW Leg Guards 2012 | Buy Online | ChainReactionCycles.com
Mondjuk kicsit drága, de jövõre kéne egy új, és az se lenne baj ha kényelmes. A mostanival sincs igaziból baj, de azért ez nem tûnik rossznak. Na majd januárban újra végiggondolom.

Én szeretem! Eddig ez a legjobb!

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás
Újra itthon!

Holnap kicsi meló, aztán tanszéki-össznépi bebaszcsi!

Napsütés 15 fok nagyon kéne, vagy 25, vagy ne hideg!!!!!!!!! BICIKLIZNI AKAROK!!!!!!!!!!!!

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
ezek nem vágják hogy az oroszoknál ez kb mindennapos
a hüje liba "please stop your car" idióta :)
I don't care how it pedals

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
ez elég kemény:

Vérszomjas õrült támadt egy autósra - Vezetünk

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jáj! Ilyenek voltak a sportcsarnokban is, csak beburkolva vékony textillel. Én meg freerider voltam baszomalássan. De jógyerekeknek kellett lennünk, mert nem engedték szétfékezni a parkettát. De ilyen tiszta se lesz ebben az évben még egyszer a bringám :D

Ez a térdvédõ jó lehet? RaceFace Flank LW Leg Guards 2012 | Buy Online | ChainReactionCycles.com
Mondjuk kicsit drága, de jövõre kéne egy új, és az se lenne baj ha kényelmes. A mostanival sincs igaziból baj, de azért ez nem tûnik rossznak. Na majd januárban újra végiggondolom.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
Posted Image

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Xen! Bazz!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
xen bannollak, ez felháborító! : )
-
igen bereggeltem tegnap nagy hirtelen. video van ,de mivel a jobb sícipõmre erõsítettem a szifont, ezért nem lett túl jó.

az volt, hogy használt léceket nézegettem az ebayen, 300-400 körül (jobban jártam volna) , de véletlenül betévedtem az itteni hervasztóba, és hát ez lett.
veszett már több is technikán.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Jó reggelt!

Talán ma napsütés?

Posted Image
Sei, soku Si.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

köszi, kb úgy érzem magam mint anno amikor elõször fully vázakat néztem.
vakság! :)

Szívesen, látom nem vesztegeted az idõt már reggeltél is! :) Amikor lesz új jelölted azt is megkérdezheted odaát valaki mindig tud véleményezni, illetve több szem többet lát, fõként ha van videó a síelésedrõl.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
köszi, kb úgy érzem magam mint anno amikor elõször fully vázakat néztem.
vakság! :)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

elképzelhetõ.. bár a listaára kellõen magas volt. na mindegy, teszem fel ebay-re, meg vaterlóra

Atomic Smoke LT Ski

Úgy szokták, magas lista ár és nagyon kedvezõ akciós és már viszik is... Érdemes itt olvasgatni: Frum - Selk Weblapja

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
elképzelhetõ.. bár a listaára kellõen magas volt. na mindegy, teszem fel ebay-re, meg vaterlóra

Atomic Smoke LT Ski

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

hát a helyzet az hogy 12-es kneissl -el sokat toltam, azzal éreztem rá a carvingra. és az a fordulékonyság kellene. lehet hgoy a 170cm hossz a sok.. nem tudomflachauban kék-piros pályák vannak dögivel .. a szintem is kb. ez, de valahogy az atomic smoke lt nem úgy megy alattam ahogy szeretném. behemótnak érzem, és nem is csak a fordulóköre miatt, hanem eleve szélesebb mint kéne az eleje is meg hátulja is..
azt az egylábas carvingot azért nem vállalnám be ekkora sebességgel.. de ugrálni szeretek
ma a felvonók alatti félig deep - félig letaposott részeket próbálgattam, volt is pofáraesés amikor szûken kellett menni és jeges volt és lejtett is..
azt érzem , hogy ha heti 4 napot mennék (álomvilág), akkor két három hónap alatt iszonyat nagyon lehetne fejlõdni. (ahogy a bringával is)
mindenesetre tulajdonképpen. valamint nahát. jó ez.

F4: boardozni nem tudok (még)

Bocs amiért beleszólok, de jó eséllyel belenyúltál egy SMU lécbe, sportáruház láncok legyártatnak maguknak az eredeti gyártóval saját igényeiknek megfelelõ lécet ami megtévesztõ módon hasonlíthat egy eredeti típusra csak a belül felhasznált anyagok gyengébbek.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
jöttem haza vasazásból és ment elõttem egy fehér R33, de nem értem be, mert lámpát kaptam....

Sei, soku Si.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
ez sem lehet rossz
http://www.youtube.c...hLaUqBhz3k&lr=1