Hát valószínû, hogy nem kap mindenki ilyen email-t. A Recon pl. 35€-val olcsóbb így. Csak ebben a hónapban már eléggé sokat költöttem... De még van 6 napom, hogy kitaláljam...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2013. január 22. - 18:43

Írta 2013. január 22. - 18:24

mi az a private sale? törzsvásárlóknak szól?
sc alltime favorit
és megjött a lécem!
sc alltime favorit
és megjött a lécem!
I don't care how it pedals
Írta 2013. január 22. - 17:13

Írta 2013. január 22. - 16:43

Hehe CRC-n private sale van 
Lehet veszek egy Recon bukót

Lehet veszek egy Recon bukót

Írta 2013. január 22. - 16:10

nekem nincs bajom a szezonális cuccokkal. ha szarul vagyok, akkor télen-nyáron.. ezért nincs otthon padlószõnyeg, függöny, tollpárna, mert abban lakik a poratka.
Írta 2013. január 22. - 15:15

Írta 2013. január 22. - 13:09

Magoo, Bab, Mof:
Ez olyan virágpor, amelyet a méhek gyûjtenek össze a repkedéseik során. Ez gondolom vegyes virágpor lehet. A lábukon viszik a kaptárba a virágport, de a zemebrek szûk nyílást hagynak nekik, és amikor bemennek, a virágpor leesik a lábukról és ezt a zemebrek összegyûjtik. És ez tele van minden földi földi jóval, vitaminnal, stb.
Sajnos egy uccsó adagot vettem most, és nincs több (majd ha nyílnak a virágok). Otthon azt hiszem van még egy üveg, az 2011-es lehet. Ha gondoljátok elõásom és megpróbálhatjátok. Remélem megvan még.
Ez olyan virágpor, amelyet a méhek gyûjtenek össze a repkedéseik során. Ez gondolom vegyes virágpor lehet. A lábukon viszik a kaptárba a virágport, de a zemebrek szûk nyílást hagynak nekik, és amikor bemennek, a virágpor leesik a lábukról és ezt a zemebrek összegyûjtik. És ez tele van minden földi földi jóval, vitaminnal, stb.
Sajnos egy uccsó adagot vettem most, és nincs több (majd ha nyílnak a virágok). Otthon azt hiszem van még egy üveg, az 2011-es lehet. Ha gondoljátok elõásom és megpróbálhatjátok. Remélem megvan még.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2013. január 22. - 09:53

A napot megfelelõen indítandó megnéztem két triálos csajszi klipjét. Valószínûleg õk ketten vannak az egész bolygón... Egy magyar, bár õ szerintem abbahagyta, és egy kolumbiai 
Eszményi fokhagymagerezd seggek és helyre kis cickók, amik a sportmelltartó alatt is kellõképpen pattognak

Eszményi fokhagymagerezd seggek és helyre kis cickók, amik a sportmelltartó alatt is kellõképpen pattognak

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2013. január 22. - 09:27

Írta 2013. január 21. - 23:21

Kell valakinek 38-as SPD cipõ? Katának picit kicsi lett. Szóval inkább olyan 37-es lábra jó.
Nem akarom visszaküldeni, mert nem találtunk másikat ami jó lenne, és inkább eladjuk.
Ilyen:
Nem akarom visszaküldeni, mert nem találtunk másikat ami jó lenne, és inkább eladjuk.
Ilyen:

Írta 2013. január 21. - 22:42

és mivel van rajta horog, rá lehet pattintani a lángosos, vagy a kürtõskalácsos bódét is 
már látom is! mekkorát lehetne kaszálni! futamok után egybõl friss lángossal tömnénk a buta taljánokat!

már látom is! mekkorát lehetne kaszálni! futamok után egybõl friss lángossal tömnénk a buta taljánokat!
Írta 2013. január 21. - 22:41

Írta 2013. január 21. - 22:40

sárga merci rulez, de csak is úgy, ha adják mellé a rókafarok kulcstartót, ami vezetés közben térden cirógat!
megvan a szemcsi, faszán megy a bukóhoz
ezmiez pontosan? engem asszem érdekelne, már most el kellett kezdenem sprézni, mert kezdett nem oké lenni
megvan a szemcsi, faszán megy a bukóhoz
Allergiás emböröknek tudok felajánlani virágport. Ilyenkor kell elkezdeni enni és gyógyszer nélkül kihúzod...
ezmiez pontosan? engem asszem érdekelne, már most el kellett kezdenem sprézni, mert kezdett nem oké lenni
Írta 2013. január 21. - 22:24

Úúúú, az a sárga jó lenne! Csak sose érnénk ki vele 
Bár az ukránok nyomják ezeknek az autópályán is, és mennek is 110-130-al

Bár az ukránok nyomják ezeknek az autópályán is, és mennek is 110-130-al

Írta 2013. január 21. - 22:20

akkor a nyáron már egyesületi busszal megyünk a Super-Endurora? 
Eladó használt MERCEDES-BENZ 307 D, 1978-as (6. hó)
Eladó használt MERCEDES-BENZ 207D kisbusz 8 személyes !!!
a sárga oldalán elég faszán nézne ki egy katonabogaras logo!

Eladó használt MERCEDES-BENZ 307 D, 1978-as (6. hó)
Eladó használt MERCEDES-BENZ 207D kisbusz 8 személyes !!!
a sárga oldalán elég faszán nézne ki egy katonabogaras logo!
Írta 2013. január 21. - 22:03

A videók rohadt jók...tavasz kell!!!
Mariborba sok napot kell menni!!Tervezek oda egy pár hosszú hétvégét...:confused:Várok jelentkezõket!
A Hillék meg már kapják be,hogy versenyeznek,mi meg szopunk az idõvel:cool2:
A talaj kafa a filmen,de szerintem egy kicsit túl van spirázva a bringa szempontjából,kíváncsi lennék,hogy ilyen használat mellett mit bír!
Apehnál meg az 1% -os pappar...Dõl a lé....

Mariborba sok napot kell menni!!Tervezek oda egy pár hosszú hétvégét...:confused:Várok jelentkezõket!
A Hillék meg már kapják be,hogy versenyeznek,mi meg szopunk az idõvel:cool2:
A talaj kafa a filmen,de szerintem egy kicsit túl van spirázva a bringa szempontjából,kíváncsi lennék,hogy ilyen használat mellett mit bír!

Apehnál meg az 1% -os pappar...Dõl a lé....

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2013. január 21. - 21:07

Írta 2013. január 21. - 20:36

szóval csak úgy bringázni már sansz és ha igazán hipszter akarsz lenni, egy ilyen kis szarzsákot kell a nyakadba rakni.. hmm.
Írta 2013. január 21. - 20:06

Írta 2013. január 21. - 19:47

be voltam zárva egy terembe egész nap...fákkk
nagyon mennék ki a természetbe...úgy tûnik a héten esély sincs rá...
nagyon mennék ki a természetbe...úgy tûnik a héten esély sincs rá...
Sei, soku Si.