Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2013. január 23. - 19:39
meg van az a mondás hogy "aki ért hozzá az csinálja, aki segg hozzá az tanítja"
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2013. január 23. - 18:17
Egy kis vad:
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Írta 2013. január 23. - 18:08
Az a baj, hogy a gyakorlati tudással lemaradt, és inkább elméleti síkon okoskodik. Az meg nem jó. Mondjuk az elõzõ cégnél õ még a jobb képességû szervezõk közé tartozott. Ott volt aki szerintem egyedül nem tudta volna bekapcsolni a gépét. Na mindegy. A stílusát meg elég nehéz elviselni. De gondolom ezért is lett tanár, mert szereti basztatni, szopatni az embereket.
Írta 2013. január 23. - 16:52
mof: Ehehehe, hát jóhogy ismerem! Még kollégám is volt az elõzõ hírhedt cégben. Inkább nem kommentálnám az informatikai tudását
pedig gyermekkén egy zseni volt!
(according to dö interjú)
Írta 2013. január 23. - 16:40
Újabb bringaút épül tavasszal
Kurvajó, hogy a Király utcában most majd még jobban beszólhatnak a bringásoknak. Mert egyesek szerint ugye autóval be lehet hajtani, de bringával nem. Na mindegy, engem nem fog érdekelni. Fõleg ez az Dinya Illés akaszt ki, aki spinning oktató vagy mi, és a egyik hatalmas nagy találmánya a Kossuth téri spinning volt autómentes napon.
mof: Ehehehe, hát jóhogy ismerem! Még kollégám is volt az elõzõ hírhedt cégben. Inkább nem kommentálnám az informatikai tudását
Kurvajó, hogy a Király utcában most majd még jobban beszólhatnak a bringásoknak. Mert egyesek szerint ugye autóval be lehet hajtani, de bringával nem. Na mindegy, engem nem fog érdekelni. Fõleg ez az Dinya Illés akaszt ki, aki spinning oktató vagy mi, és a egyik hatalmas nagy találmánya a Kossuth téri spinning volt autómentes napon.
Írta 2013. január 23. - 16:31
" de úgy, hogy az összes pdf a telefonon, hibák elkerülésére mindenféle számrendszerben átváltó app a telefonon.. "
lol
lol
I don't care how it pedals
Írta 2013. január 23. - 16:19
Képet!buzerátor sálasgecikockafejûcsöcsös-körszakállas infóféreg
Írta 2013. január 23. - 16:01
a félévem legundorítóbb tárgya, az informatikai alapismeretek 64(HATVANNÉGY!!!NÉGY444!!!)%-kal teljesítve! de úgy, hogy az összes pdf a telefonon, hibák elkerülésére mindenféle számrendszerben átváltó app a telefonon.. vicc!
és mostmár csak kedvességbõl is lehugyoztam a buzerátor sálasgecikockafejûcsöcsös-körszakállas infóféreg kocsiját.

wohoo!
és mostmár csak kedvességbõl is lehugyoztam a buzerátor sálasgecikockafejûcsöcsös-körszakállas infóféreg kocsiját.

wohoo!
Írta 2013. január 23. - 15:22
Szélesvásznú szinema nyílt az Alajosban?
Sajnos a küllõ és küllõanya ügyben még várakozom...
Sajnos a küllõ és küllõanya ügyben még várakozom...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2013. január 23. - 13:33
látom nálatok nincs válság:)
-
imac ügyben csakis német ebay. vagy akár osztrák, de az kicsit drágább.
amúgy elvitték a macbook prot közben, ráadásul a srác elõre átutalta ebay nélkül, minden nélkül. (!) .. illetve azt számoltam , hogy így még jobban jártam mint ha elmegy 80 euroval többért ebay-en mert a jutalék, meg a paypal kb annyit lehúzott volna.
most asztali gép upgrade lesz, kb 150 euroból meg is áll.
-
imac ügyben csakis német ebay. vagy akár osztrák, de az kicsit drágább.
amúgy elvitték a macbook prot közben, ráadásul a srác elõre átutalta ebay nélkül, minden nélkül. (!) .. illetve azt számoltam , hogy így még jobban jártam mint ha elmegy 80 euroval többért ebay-en mert a jutalék, meg a paypal kb annyit lehúzott volna.
most asztali gép upgrade lesz, kb 150 euroból meg is áll.
Írta 2013. január 23. - 13:13
Írta 2013. január 23. - 11:54
Jeee, megjött a maradék CRC rendelésem is!
Érdekes a Sombrio nadrág, mert vékonyabb anyagból van, mint amire számítottam (nem olyan, mint a rövidnadrág). Viszont az van ráírva, hogy waterproof freeride pants. Szóval jó lesz azért
Végülis 8 munkanap alatt itt volt a csomag.
Érdekes a Sombrio nadrág, mert vékonyabb anyagból van, mint amire számítottam (nem olyan, mint a rövidnadrág). Viszont az van ráírva, hogy waterproof freeride pants. Szóval jó lesz azért
Végülis 8 munkanap alatt itt volt a csomag.
Írta 2013. január 23. - 11:32
Jeee, fehér küllõ fakkenek!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2013. január 23. - 11:19
újra pécs..hiányzott..bpest beszippant..de üröm kurava jó fless..költözés agyalás vol 2. ..
foxos fiú elõkerült, leéhet mégis lesz villa..
dus, kint használt imac mennyért megy?
foxos fiú elõkerült, leéhet mégis lesz villa..
dus, kint használt imac mennyért megy?
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Írta 2013. január 23. - 09:18
Tegnap este végigugráltam a meki melletti 6 'buckából' ötön, a járókelõk nagy örömére
Nem mintha én nem örültem volna...
Otthon meg be kell vinni a bringát a kéglibe, a konvektor mellé tenni egy kicsit, mert a kátrány jobban fog a meleg felnire
Otthon meg be kell vinni a bringát a kéglibe, a konvektor mellé tenni egy kicsit, mert a kátrány jobban fog a meleg felnire
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2013. január 22. - 22:38
na én meg egész eddig le voltam unsubscribolva, de most jól vissza un-unsubscriboltatom magam.
holnap ride ...illetve slide.
holnap ride ...illetve slide.
Írta 2013. január 22. - 20:55
Írta 2013. január 22. - 20:02
én is kaptam, pedig csak 1szer rendeltem és novemberben regisztráltam... én is sokszor mondom az ügyfeleimnek, h másnak nem tudom odaadni ennyiért ;-)
Írta 2013. január 22. - 19:05
Hát gondolom az már elõny, ha az ember fel van iratkozva a CRC hírlevelére 
Meg CRC-s azonosítóval lehet belépni, szóval ha az is kell, akkor már elég jó szûrõ (pl. az újonnan regisztráltak nem biztos, hogy kapnak ilyen lehetõséget
)
Meg CRC-s azonosítóval lehet belépni, szóval ha az is kell, akkor már elég jó szûrõ (pl. az újonnan regisztráltak nem biztos, hogy kapnak ilyen lehetõséget

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére